łamAga Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 To tak jak ja , ale dzisiaj doznałam szoku jak wstałam hahahhaa kurcze wstaje , patrze w strone drzwi a pod nimi leży coś ogromnego , wyglądało jak qupa ale takich rozmiarów że się zastanawiałam jak Neronowi to przez tyłek przeszło hahahha patrze a On wyrzygał trawe :/ i tak nie wiem jak mu to przez gardło przeszło i dlaczego nie piszczał żę chce wyjść :/ Quote
kalyna Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 Ależ Teoś urósł i tak jakby zmężniał, no chłop się z niego robi ;) Dawno go chyba nie widziałam, bo co tu wchodzę to gadacie i gadacie :P A co do tych kamieni przed domem to na pewno tam trawa nie będzie rosnąć? my przed domem myślimy o czymś, albo ładne drzewka i to ogrodzi czy coś lepszego wymyślić... kwiaty odpadają, bo koło tego robić nie będę... :lol: Quote
kalyna Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 Nie będą, bo pod kamieniami jest folia :D my mamy oczko, najpierw folia, potem murowane kamienie i zong, zielsko rośnie pomiędzy kamieniami :/ skąd to to się wzięło? Quote
marta1624 Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 U mnie w oczku między kamieniami trawa nie rośnie ;) Na zewnątrz zresztą też nie, jeśli jest folia :) Ala masz trwałą trawę :D Quote
Guest TyŚka Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 Fotki rewelacja:) To udanego goszczenia szwagra :) Quote
*Magda* Posted May 28, 2015 Author Posted May 28, 2015 Ależ Teoś urósł i tak jakby zmężniał, no chłop się z niego robi ;) Dawno go chyba nie widziałam, bo co tu wchodzę to gadacie i gadacie :P A co do tych kamieni przed domem to na pewno tam trawa nie będzie rosnąć? my przed domem myślimy o czymś, albo ładne drzewka i to ogrodzi czy coś lepszego wymyślić... kwiaty odpadają, bo koło tego robić nie będę... :lol: Nie będą, bo pod kamieniami jest folia :D Dokładnie, jest folia ;) I to na tyle gruba, że trawa nie ma możliwości się przebić :P A my dziś cały dzień poza domem. Najpierw z rana do Amsterdamu, a potem nad morze, bo już było blisko :) Do domu weszliśmy dosłownie 40 minut temu :D Quote
maxishine. Posted May 29, 2015 Posted May 29, 2015 Ale bym sie nad morze przejechała .... Nie ty jedna :P Quote
łamAga Posted May 29, 2015 Posted May 29, 2015 dobra to zamiast do kalisza na wystawe jedziemy nad morze :D Quote
Ania :) Posted May 29, 2015 Posted May 29, 2015 Tylko w poniedziałek punkt 11 muszę być w pracy :P Quote
*Magda* Posted May 29, 2015 Author Posted May 29, 2015 dobra to zamiast do kalisza na wystawe jedziemy nad morze :D Ja rozumiem, że nad morze u mnie :D I witam nowego gościa ;) Quote
*Magda* Posted May 29, 2015 Author Posted May 29, 2015 oczywiście że do Ciebie Magda :P Jakoś Twój post mnie o tym nie przekonuje :P Quote
Recommended Posts