marta1624 Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 Dobre wyczucie czasu widzę :D Ie no myślę że po tym się odblokuje :) Quote
*Magda* Posted February 12, 2015 Author Posted February 12, 2015 Zobaczymy ;) Powiedziałam mu, że musimy jechać do apteki, kupić czopki...Że ma pełny brzuszek i to mu pomoże zrobić kupkę, itp. I że potem już będzie musiał sam robić ;) Próbowałam go namówić, żeby zrobił sam, ale słyszę tylko "Jutro" A dziś z rana, myślałam, że padnę przez młodego ze śmiechu :D Ubieram się, a Theoś tekst -Mama, cycyc -Fajne -Inny kolor -Zielony -Czerwony A wszystko to wypowiedziane, pokazując palcem na moje piersi :D Quote
marta1624 Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Hejka :) Smacznych pączków! :) Theoś boski... Zafarbowałaś biust na zielony/czerwony? :D Quote
*Magda* Posted February 12, 2015 Author Posted February 12, 2015 Pączki dopiero koło 10, jak zawiozę młodego do niani i pojadę do sklepu :P Ale dziękuję :) Na to wygląda, że mam kolorowe cycki :D Quote
*Magda* Posted February 12, 2015 Author Posted February 12, 2015 Apteka zaliczona i Theoś już "po" ;) Zadziałało szybciej niż było napisane na ulotce :D Pani w aptece jeszcze doradziła picie soku jabłkowego. Tak więc młode mamy, pamiętajcie o soczku jabłkowym w takich sytuacjach ;) Quote
agutka Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Witanko pączusiu w tłusty czwarteczek :) Biedny Teoś :( Nie zdziw się jak kupcia wyskoczy w postaci 3 tonowego przemiału ;) Quote
*Monia* Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Chwilę mnie nie było i taka akcja... Mój brat miał po którymś pobycie u dziadków nawykowe wstrzymywanie, powód nie znany ale to co moja mama się napociła żeby cokolwiek z siebie wyciskał to tylko ona wie. Życzę Wam żeby się Theoś raz dwa odblokował i nie wydziwiał ;) Dziwiłam się dlaczego mi tata pączki chciał przywieźć, a to tłusty czwartek, ale ja gamoń jestem bo nawet nie wiem jaki dzień dzisiaj :huh: Smacznego i miłego popołudnia :D Quote
*Magda* Posted February 12, 2015 Author Posted February 12, 2015 Witanko pączusiu w tłusty czwarteczek :) Biedny Teoś :( Nie zdziw się jak kupcia wyskoczy w postaci 3 tonowego przemiału ;) Witaj :) Póki co była "normalna", ale biedak prawie płakał :/ Quote
*Magda* Posted February 12, 2015 Author Posted February 12, 2015 Chwilę mnie nie było i taka akcja... Mój brat miał po którymś pobycie u dziadków nawykowe wstrzymywanie, powód nie znany ale to co moja mama się napociła żeby cokolwiek z siebie wyciskał to tylko ona wie. Życzę Wam żeby się Theoś raz dwa odblokował i nie wydziwiał ;) Dziwiłam się dlaczego mi tata pączki chciał przywieźć, a to tłusty czwartek, ale ja gamoń jestem bo nawet nie wiem jaki dzień dzisiaj :huh: Smacznego i miłego popołudnia :D Ja się wczoraj już poryczałam, ale tak żeby młody nie widział. Nie chcę, żeby jeszcze bardziej się "zamknął", bo mamie jest smutno itp. :( Dziękuję :) Póki co zjadłam jednego, ale czekają na mnie jeszcze 2 :) Taki zestawik dla nas kupiłam: Quote
marta1624 Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Madzia, nie smutaj, będzie dobrze :* A pączki jakie apetyczne ze zdjęcia :D Quote
łamAga Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Hejka ;) Ostatnio jak Stasiowi sie tak zapiekło ze robił malutkie bobki jak na małe dziecko niezbyt normalne to moja mama kazała Paulinie wlasnie dac Stasiowi troszkę jabłka , dała mu dwie małe lyżeczki i za 15 min jak Stas wyjecha to pieluszki brakło :D Nie smutaj się Theoś na pewno szybko zapomni o tym że qupa to zło i bedzie po staremu ;* paczki super zwłaszcza ten w środku :D Quote
*Monia* Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Nie smutkaj, przejdzie z czasem. Ciężko wyczuć co na które dziecko jak podziała, więc nie obwiniaj się. I fajnie że się dzielisz informacjami bo młodsze stażem mamy mają okazję się czegoś dowiedzieć ;). Co nie znaczy że zapamiętać :P Świetny ten środkowy pączek z oczami :) Quote
*Magda* Posted February 12, 2015 Author Posted February 12, 2015 Środkowy pączuś był dla Theosia :) My mieliśmy z likierem jajecznym i z marmoladą :) Theosia był z budyniem :) Uwielbiam pączki z budyniem :D Quote
*Magda* Posted February 12, 2015 Author Posted February 12, 2015 Zapomniałam napisać, że ten piękny kubek, który kupiłam Theosiowi, umarł dziś śmiercią tragiczną :/ Quote
*Magda* Posted February 12, 2015 Author Posted February 12, 2015 Coś macie pecha :P Kolejnego już mu nie kupie :P Mówiłam mu to jak tamten "umarł", że ten co kupimy będzie ostatni i już ;) Teraz będzie pił z normalnego :D Quote
marta1624 Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 A co Theoś mu zrobił? Bo mniemam że to Theoś mu pomógł :D Quote
łamAga Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 jak ciocia ŁamAga spotka taki jeszcze to mu kupi :P będzie lepsza niż mama :P Quote
angineuuka Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Ja widziałam takie kubki ale nie wiem jak to wysłać ; p Quote
łamAga Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Ja widziałam takie kubki ale nie wiem jak to wysłać ; p No tak normalnie , idzie sie na poczte , pakuje w kartonik i wysyła :P Quote
*Magda* Posted February 13, 2015 Author Posted February 13, 2015 A co Theoś mu zrobił? Bo mniemam że to Theoś mu pomógł :D Nie wiem jak to zrobił, ale jak wróciłam z pracy, to kubek leżał na podłodze bez dna, a sok dookoła rozlany :/ jak ciocia ŁamAga spotka taki jeszcze to mu kupi :P będzie lepsza niż mama :P Ciocia łamAga niech nie szaleje :P Ja widziałam takie kubki ale nie wiem jak to wysłać ; p No tak normalnie , idzie sie na poczte , pakuje w kartonik i wysyła :P Krótka instrukcja :D Quote
łamAga Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Nie wiem jak to zrobił, ale jak wróciłam z pracy, to kubek leżał na podłodze bez dna, a sok dookoła rozlany :/ Ciocia łamAga niech nie szaleje :P Krótka instrukcja :D Bo to na pewno nie Theoś zrobił :P jeszcze nie oszalałam ;) Quote
*Magda* Posted February 13, 2015 Author Posted February 13, 2015 Bo to na pewno nie Theoś zrobił :P jeszcze nie oszalałam ;) Samo się zrobiło :P JESZCZE :P :P :P Quote
Recommended Posts