*Magda* Posted February 7, 2015 Author Posted February 7, 2015 Z każdym dniem będzie lepiej :) Oby ;) Tylko kilka minut temu zarzygał poduszkę przez sen, znowu :/ kolesiowi należał by sie komentarz podwójnie pozytywny :D Walentynki są za tydzień :P Jak wklejałam serduszko dla Ciebie, to było malutkie. A teraz jest wielgaśne :D Nie idzie dać dwóch :P Quote
*Magda* Posted February 7, 2015 Author Posted February 7, 2015 Nie lubie walentynek :P biedny Theoś ;( My w Walentynki będziemy na ulicy :P Mamy pochód karnawałowy. Theo będzie policjantem i będzie zbierał słodycze :) Nie chciałam go budzić i zmieniać pościeli. Bodek go podniósł, a ja obróciłam tylko poduszkę i podłożyłam ręcznik, żeby nie brudzić zbytnio prześcieradła ;) A jutro z rana będę zmieniać pościel. Drugi raz w tym tygodniu :/ Quote
łamAga Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 oooooooooo super , będą zdjęcia karnawałowe <radocha> no nie ma sensu przebierac jak by miał za chwile znowu zwymiotowac na świeżą ( oby nie ) .... świat powinien byc tak skonstruowany żeby dzieci w ogóle nie chorowały ;( Quote
*Magda* Posted February 7, 2015 Author Posted February 7, 2015 To już nawet nie chodzi czy warto czy nie warto ;) Mam 4 komplety, więc mam w co przebrać :) Tylko nie chcę go wybudzać, bo i tak źle mu się śpi jak kaszle itp. :/ Jakby przemoczył też pidżamkę albo kołdrę, to bym przebrała już teraz. Quote
łamAga Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 W sumie fakt , niech lepiej prześpi ta chorobę , Marysia tez usnęła na dole to siostra nawet jej nie przenosiła na górę tylko zniosła posciel na dół i tam bedzie z nia spała zeby jej nie wybudzać .... Ja tez ide juz spać dopoki młody śpi , bo jak sie obudzi to mogę czasem miec kilka godzin lulania zanim sie położe ;) dobranoc i spokojnej nocki ;) Quote
*Magda* Posted February 7, 2015 Author Posted February 7, 2015 Dobranoc :) Ja też znikam, bo nie wiem kiedy pobudka :D Quote
*Magda* Posted February 8, 2015 Author Posted February 8, 2015 Lepiej ;) Kaszle, ale oprócz wypitego mleka o 5 rano, to zjadł trochę chleba, cały jogurt i miskę zupy :) Zupy niby nie chciał. Jeździł na motorze i co do mnie podjechał, to wkładałam mu łyżkę do buzi. Ani się nie obejrzał, a cała miska była zjedzona ;) Quote
łamAga Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 nooo to jak apetyt dopisuje to Theoś zdrowieje na całego ;) Quote
*Magda* Posted February 8, 2015 Author Posted February 8, 2015 nooo to jak apetyt dopisuje to Theoś zdrowieje na całego ;) Jeszcze nie dopisuje. Wzięłam go sposobem, bo inaczej nic by nie zjadł :/ Ale sam dziś poprosił o jogurt, a to bardzo dobry znak :) Bodek chce wziąć młodego dziś na spacer, ale sama nie wiem czy to dobry pomysł :/ Wczoraj nie był, w piątek tylko z domu do auta i z auta do Gabi. Quote
marta1624 Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Hmm, nie wiem jak u was z pogodą ale u mnie nie najlepiej dla chorowitka :( Quote
łamAga Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Nam lekarz w szpitalu mowił że jak dziecko nie ma gorączki to jak najbardziej trzeba wychodzić na spacer , moze mieć kaszel , katar nie wiadomo jaki ale spacer obowiązkowo musi być ;) Quote
*Magda* Posted February 8, 2015 Author Posted February 8, 2015 Mi też lekarz kazał wychodzić z młodym bez względu na pogodę, bez względu czy kaszle czy nie, byle tylko nie gorączkował. Pewnie wyjdziemy choć na pół godzinki ;) Quote
*Magda* Posted February 8, 2015 Author Posted February 8, 2015 No właśnie Aga :P :D Aga myśli, że to dotyczy wszystkich, ale nie Fabiana :P Quote
marta1624 Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Fabian to największy skarb Agi, jego się to nie tyczy :p Quote
łamAga Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Spadówa :P bylimsy dzisiaj na spacerku :P zajebiście bialutko było ale nie mamy fotek bo po polach bym wózkiem nie przejechała w takich zaspach a na ulicy psów się nie puści żeby fotki porobić :P Quote
Recommended Posts