łamAga Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 na pewno to wina sił nadprzyrodzonych :P ;) Quote
*Magda* Posted February 13, 2015 Author Posted February 13, 2015 Dziś wielka noc ;) Theoś będzie odstawiany od butelki :D Planuję mu jutro rano dać mleczko z kubka jak się obudzi :P Quote
łamAga Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Dziś wielka noc ;) Theoś będzie odstawiany od butelki :D Planuję mu jutro rano dać mleczko z kubka jak się obudzi :P Powodzenia !!!! możesz mieć nieprzespaną noc :P Quote
*Magda* Posted February 13, 2015 Author Posted February 13, 2015 Powodzenia !!!! możesz mieć nieprzespaną noc :P Noc będzie przespana, bo on w nocy nie pije mleka ;) Ale rano (6 :/) będzie chciał mleczko. Wtedy zawsze dostawał w butli. Ale młody ma już ponad 2.5 roku i najwyższa pora pozbyć się butli :P Wczoraj go uprzedzałam, że będzie pił z normalnego kubeczka ;) Quote
*Magda* Posted February 13, 2015 Author Posted February 13, 2015 Powodzenia ;) Poczekam z podziękowaniami :P Quote
łamAga Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 tylko może mu sie to nie spodobac o 6stej zwłaszcza bo pewnie dostał butle i jeszcze leżał (?) a tak do kubeczka będzie musiał usiąść .... Quote
*Magda* Posted February 13, 2015 Author Posted February 13, 2015 tylko może mu sie to nie spodobac o 6stej zwłaszcza bo pewnie dostał butle i jeszcze leżał (?) a tak do kubeczka będzie musiał usiąść .... O 6 to on wypijał mleko i był tekst "Mama ubrać" Bardzo rzadko się zdarzało, że jeszcze poleżał/zasnął :/ A kubek taki: Z niego da się pić na leżąco ;) Polecam każdej mamie :) Quote
łamAga Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 No to i tak masz przerąbane , od 6 na nogach :/ znam te kubeczki , Marysia z takich piła , i zdarza jej się pić do dzisiaj z podobnego ;) fajne są ;) Quote
*Magda* Posted February 13, 2015 Author Posted February 13, 2015 No to i tak masz przerąbane , od 6 na nogach :/ znam te kubeczki , Marysia z takich piła , i zdarza jej się pić do dzisiaj z podobnego ;) fajne są ;) Takie życie ;) Pocieszam się, że zacznie się za 3 lata szkoła, a wtedy dzieci śpią dłużej :D Theoś ma 2. Jeden zaniosłam do Gabi, a drugi mamy my. Dawno z niego nie pił, ale wrócimy do niego, żeby mógł pić mleczko w łóżeczku :) Quote
łamAga Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Jak bedzie miał iść do szkoły to nie bedzie chciał wstac hehe Marysia jak ma isc do przedszkola to dobudzic jej nie idzie a przychodzi sobota i wywala ich z łóżka przed 6stą hehe ;) My jeszcze mamy czas do takich kubeczków ale na pewno taki zakupie , nawet ostatnio oglądałam taki w Intermarche ale stwierdziłam ze na zapas nie ma co brac ;) Quote
łamAga Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 Magda ma chyba owocne walentynki że jej tu jeszcze nie ma :P Quote
marta1624 Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 Magda "robi" rodzeństwo dla Theosia :D Quote
łamAga Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 O tym samym pomyslalam :D ale chyba jeszcze nie :P Quote
angineuuka Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 Jeszcze czas na robotę :p chyba ze jakieś robótki ręczne czy coś :D Quote
marta1624 Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 Hejka Madzia (nie cytuje poprzedniej wiadomości bo powiesz że witanie z wczorajszej daty się nie liczy :p) I jak tam po robótkach? :D Quote
*Magda* Posted February 15, 2015 Author Posted February 15, 2015 mleko wypite? Wypite, ale...szczegóły za chwilę :P Magda ma chyba owocne walentynki że jej tu jeszcze nie ma :P Jak ch*j owocne :P Magda "robi" rodzeństwo dla Theosia :D Za miesiąc ;) O tym samym pomyslalam ale chyba jeszcze nie :P Dajcie jeszcze troszkę nacieszyć się życiem :P Hejka Madzia (nie cytuje poprzedniej wiadomości bo powiesz że witanie z wczorajszej daty się nie liczy :P) I jak tam po robótkach? :D Hej Ja nic nie wiem o robótkach ręcznych :P Quote
*Magda* Posted February 15, 2015 Author Posted February 15, 2015 Więc po kolei ;) Wczoraj rano Theoś wstał na mleczko. Zrobiłam mu je do kubka, a on w ryk, bo on chce z butelki :/ Stękał, kwękał...w końcu powiedziałam, że albo pije z kubka albo ja idę spać! Był foch, ale wypił prawie cały kubek. W ciągu dnia też chciał mleczko. Znowu dostał w kubku. Oczywiście płacz, bo on chce z butelki. Znowu pokwękał, postękał i wypił z kubka ;) Potem byliśmy na pochodzie karnawałowym :) Mam masę zdjęć, ale nie wie kiedy je wstawię :P Pod wieczór, pojechaliśmy z młodym do szpitala, odwiedzić syna od kolegi. Wracając ze szpitala, wstąpiliśmy do KFC :) Jak jechaliśmy, to młody tylko gadał "Mięska nie!" A o dziwo, zjadł dużo mięsa, a bardzo mało frytek :D Przed spaniem już bez marudzenia wypił mleczko z kubka. O 1 w nocy miałam pobudkę, bo on chce mleko. Ani myślałam dawać mu mleczko w środku nocy. Kazałam mu spać i już. Ale młody nie zasnął :/ Co chwilę mówił, że go uszko boli albo brzuszek. Po chwili, że niby nie boli. W końcu, o 3:15 dałam mu czopek i kilka minut później zasnął. Wstał o 7, wypił mleko z kubeczka bez stękania. No a potem się zaczęło:/ Non stop płacz, że go uszko boli :( Z rąk mi nie schodził, płakał itp. Już nie wiele brakowała, żebym się z Bodzianem pokłóciła, bo według niego, młody jest śpiący i wymyśla. O 9:20 ubierałam młodego, żeby zabrać go na ostry dyżur, bo od 10 miał być pediatra. Bodzian bez szemrania też się ubrał i pojechał z nami. Godzinę spędziliśmy w poczekalni, bo tyle dzieci było :/ No i wyszło (niestety!) na moje. Theodor ma zapalenie ucha i antybiotyk :( Quote
Recommended Posts