*Magda* Posted February 8, 2015 Author Posted February 8, 2015 Spadówa :P bylimsy dzisiaj na spacerku :P zajebiście bialutko było ale nie mamy fotek bo po polach bym wózkiem nie przejechała w takich zaspach a na ulicy psów się nie puści żeby fotki porobić :P Trzeba było sobie zrobić taki wehikuł jak ja miałam dla młodego 2 lata temu, to byś wjechała w pola :P Quote
*Magda* Posted February 8, 2015 Author Posted February 8, 2015 A jak go zrobiliście ? :P Kupujesz sanki, ściągasz z wózka gondolę i mocujesz do sanek ;) Ja mocowałam za pomocą pasków do rowerów od bagażnika rowerowego ;) Quote
łamAga Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 o quwa ale bajer pomysl :D nawet chyba mamy sanki na blokach w piwnicy :D ale znając życie to śniegu za chwile nie bedzie ;( Quote
*Magda* Posted February 8, 2015 Author Posted February 8, 2015 No to jutro Sebek biegnie po sanki ;) Quote
łamAga Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 za duzo załatwiania mamy w tym tygodniu a Sebek na rano do pracy :P jutro to w ogóle lipa bo rano do pracy pozniej po wegiel jedzie jak wroci to musi mnie do lekarza zawieść i zanim wrocimy to bedzie pewnie wieczór ;) Quote
*Magda* Posted February 8, 2015 Author Posted February 8, 2015 Właśnie kupiłam młodemu puzzle: Kosztowały mnie aż 1 euro za obie sztuki :D Quote
łamAga Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 No to żeś się wykosztowała :D ale super są :) Quote
*Magda* Posted February 8, 2015 Author Posted February 8, 2015 Teraz czekam na kolejną licytacje i może kupię kolejne :) Quote
*Magda* Posted February 8, 2015 Author Posted February 8, 2015 Ma 3 komplety, zlicytowałam te 2, a teraz jeszcze jedne próbuję ;) Ostatnio bardzo lubi układać puzzle :) Quote
*Magda* Posted February 8, 2015 Author Posted February 8, 2015 Nie wygrałam licytacji :( :( :( Edit: A jednak wygrałam :D Quote
Aleksa. Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 A ma może takie kostki, z których też się układa obrazki ? ja coś takiego kiedyś miałam, i lubiłam :p Quote
*Magda* Posted February 8, 2015 Author Posted February 8, 2015 A ma może takie kostki, z których też się układa obrazki ? ja coś takiego kiedyś miałam, i lubiłam :P Chodzi Ci o takie drewniane, co mają nierówne kształty? i jest jakiś tam obrazek na całej powierzchni, a układa się np. zwierzątka? Jak tak, to ma takie :) Czy takie kostki co się układa obrazek z 4 klocków? Bo takie też ma :) Quote
Aleksa. Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Chodzi Ci o takie drewniane, co mają nierówne kształty? i jest jakiś tam obrazek na całej powierzchni, a układa się np. zwierzątka? Jak tak, to ma takie :) Czy takie kostki co się układa obrazek z 4 klocków? Bo takie też ma :) https://www.google.pl/search?q=puzzle+klocki+drewniane&espv=2&biw=1366&bih=667&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=A7nXVNqZG6WCzAPkoYDQAQ&ved=0CAYQ_AUoAQ Coś takiego, na każdej stronie inny obrazek :p Quote
*Magda* Posted February 8, 2015 Author Posted February 8, 2015 Fajne puzzle, i jakie drogie :D Zbankrutuje :P https://www.google.pl/search?q=puzzle+klocki+drewniane&espv=2&biw=1366&bih=667&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=A7nXVNqZG6WCzAPkoYDQAQ&ved=0CAYQ_AUoAQ Coś takiego, na każdej stronie inny obrazek :P Tak, ma takie :) Quote
Aleksa. Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Tak, ma takie :) No to fajnie :D Zazdroszczę mu hehehhe :D Quote
*Magda* Posted February 8, 2015 Author Posted February 8, 2015 No to fajnie :D Zazdroszczę mu hehehhe :D :D Ok, znikam poczytać, bo już 3 dni nie przeczytałam ani jednej strony w książce :/ A potem spać, więc dobranoc :) Quote
Aleksa. Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 :D Ok, znikam poczytać, bo już 3 dni nie przeczytałam ani jednej strony w książce :/ A potem spać, więc dobranoc :) Dobranoc :) Do jutra :) Quote
łamAga Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Ja też mu zazdroszczę bo uwielbiam puzzle układac :D a dzisiaj oglądałam z Fabianem bajke Kubuś Puchatek :P Quote
Aleksa. Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Cześć. :) mam nadzieje, ze noccka spokojna ;) Quote
Recommended Posts