Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Spadówa :P bylimsy dzisiaj na spacerku :P zajebiście bialutko było ale nie mamy fotek bo po polach bym wózkiem nie przejechała w takich zaspach a na ulicy psów się nie puści żeby fotki porobić :P

Trzeba było sobie zrobić taki wehikuł jak ja miałam dla młodego 2 lata temu, to byś wjechała w pola :P

Posted

A jak go zrobiliście ? :P

Kupujesz sanki, ściągasz z wózka gondolę i mocujesz do sanek ;)

Ja mocowałam za pomocą pasków do rowerów od bagażnika rowerowego ;)

Posted

za duzo załatwiania mamy w tym tygodniu a Sebek na rano do pracy :P jutro to w ogóle lipa bo rano do pracy pozniej po wegiel jedzie jak wroci to musi mnie do lekarza zawieść i zanim wrocimy to bedzie pewnie wieczór ;)

Posted

A ma może takie kostki, z których też się układa obrazki ? ja coś takiego kiedyś miałam, i lubiłam :P

Chodzi Ci o takie drewniane, co mają nierówne kształty? i jest jakiś tam obrazek na całej powierzchni, a układa się np. zwierzątka?

Jak tak, to ma takie :)

Czy takie kostki co się układa obrazek z 4 klocków?

Bo takie też ma :)

Posted

Chodzi Ci o takie drewniane, co mają nierówne kształty? i jest jakiś tam obrazek na całej powierzchni, a układa się np. zwierzątka?

Jak tak, to ma takie :)

Czy takie kostki co się układa obrazek z 4 klocków?

Bo takie też ma :)

https://www.google.pl/search?q=puzzle+klocki+drewniane&espv=2&biw=1366&bih=667&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=A7nXVNqZG6WCzAPkoYDQAQ&ved=0CAYQ_AUoAQ

Coś takiego, na każdej stronie inny obrazek :p 

Posted

No to fajnie :D Zazdroszczę mu hehehhe :D

:D

Ok, znikam poczytać, bo już 3 dni nie przeczytałam ani jednej strony w książce :/

A potem spać, więc dobranoc :)