łamAga Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 No i wszystko popsułaś , jak przeczytałam "dobranoc" to młody sie obudził :P Quote
marta1624 Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Ja też w robocie jakby byłam. Ale teraz jest prawie południe :p Quote
*Monia* Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Zdrówka dla Theosia! Jak ja na dogo przychodzę to większość już śpi :P. Ale za miesiąc o tej porze też będę spać :/ Quote
łamAga Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Hejka Madzia ;) Monika za miesiac wracasz do pracy ? ;) Quote
*Magda* Posted February 5, 2015 Author Posted February 5, 2015 Hej laski ;) Nocka tragedia :/ Wieczorem, ze śpiącym Theosiem w łóżku, przebierałam mu pościel, bo zwymiotował przez sen mleko, które pił po kolacji :/ Całą noc kaszlał i stękał. Spałam może ze 4h :( Rano mi Bodzian napisał, że wszystko ok, więc zawozi go do Gabi. Jak go odbierałam po 15, to wesoły i uśmiechnięty :) Godzinę temu zmierzyłam mu temperaturę i miał 38'C :/ Dostał syrop na gorączkę i siedzi do mnie przyklejony ;) Quote
marta1624 Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Ehh, to współczuję i trzymam kciuki za dzisiejszą noc :) Quote
*Magda* Posted February 5, 2015 Author Posted February 5, 2015 Dzięki Marta :) Wpadłam na moment i znikam spać, bo jak kąpałam młodego, to oparłam głowę o wannę i już czułam, że mi się oczy kleją :/ Quote
*Magda* Posted February 5, 2015 Author Posted February 5, 2015 Dzięki laski i Wam również kolorowych ;) Quote
*Magda* Posted February 6, 2015 Author Posted February 6, 2015 Cześć dziewczyny :) Na chwilę obecną Theoś ma się dobrze :) Co będzie za godzinę czy dwie, to się okaże ;) Noc była tragiczna. Zasnął bez problemu. O godz.0:40 obudził mnie jego płacz. Poszłam do niego, a on śpi i płacze. Mówię do niego, dotykam.... zero reakcji na mnie, tylko ciągły płacz :( Troszkę głośniej powiedziałam "Theodor!" Otworzył oczy, spojrzał tylko na mnie, przykrył głowę kołdrą i cisza. Nie wiem, czy coś mu się śniło i dlatego płakał, czy co? Kolejna pobudka była o 3 rano. Słyszę tylko w niani "Mama chodź! Mama chodź" Jak zobaczyłam, że jest 3 i za 2h muszę wstać do pracy, to już mi się wszystkiego odechciało :P Poszłam do niego i chciał, żeby mu dać mleczka. Ale mleczka nie dostał, bo jakby dostał gorączki, to mleko jest niewskazane :/ Zgodził się na butelkę wody. Więc zrobiłam mu letnią wodę w butli, wypił wszystko i zasnął. Mnie za to tak głowa bolała, że zeszłam najpierw łyknąć tabletkę, a dopiero potem wróciłam do łóżka. Udało mi się dość szybko ponownie zasnąć, ale o 4:50 i tak musiałam już wstawać do pracy :/ Jak wychodziłam do auta, czyli koło 5:20 to słyszałam, że młody się znowu obudził. Bodzian zostawił mi wiadomość, że już nie zasnął :( U Gabi też spał tylko pół godziny, więc mam nadzieję, że dziś wieczorem jak pójdzie spać, to prześpi bez problemu całą noc :) Quote
*Monia* Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Monika za miesiac wracasz do pracy ? ;) Niestety... Biedny Theoś, pewnie mu się coś śniło i się nie mógł dobudzić :(. Zdrówka i oby nocka była spokojna ;) Quote
*Magda* Posted February 6, 2015 Author Posted February 6, 2015 Monia wraca do pracy, a ja kombinuję, żeby "skończyć" pracę :D Dzięki. Mam nadzieję, że najgorsze za nami :) Quote
*Magda* Posted February 6, 2015 Author Posted February 6, 2015 eh, co ten Theodor.. Dziś może będzie lepiej ;) Quote
łamAga Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Hej Madzia :* jeju ale miałaś noc :/ małe pocieszenie ale ja też mam nieprzespane noce cos ostatnio , młody sobie robi pobudkę o 4rtej i już spac nie chce, tylko ze ja do pracy nie musze rano wstać ;) Quote
*Magda* Posted February 6, 2015 Author Posted February 6, 2015 Hej Aga :) No właśnie, Ty nie musisz wstawać do pracy :P Quote
Recommended Posts