Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej laski ;)

Nocka tragedia :/

Wieczorem, ze śpiącym Theosiem w łóżku, przebierałam mu pościel, bo zwymiotował przez sen mleko, które pił po kolacji :/

Całą noc kaszlał i stękał. Spałam może ze 4h :(

Rano mi Bodzian napisał, że wszystko ok, więc zawozi go do Gabi.

Jak go odbierałam po 15, to wesoły i uśmiechnięty :)

Godzinę temu zmierzyłam mu temperaturę i miał 38'C :/

Dostał syrop na gorączkę i siedzi do mnie przyklejony ;)

Posted

Cześć dziewczyny :)

Na chwilę obecną Theoś ma się dobrze :) Co będzie za godzinę czy dwie, to się okaże ;)

Noc była tragiczna. Zasnął bez problemu. O godz.0:40 obudził mnie jego płacz.

Poszłam do niego, a on śpi i płacze. Mówię do niego, dotykam.... zero reakcji na mnie, tylko ciągły płacz :(

Troszkę głośniej powiedziałam "Theodor!" Otworzył oczy, spojrzał tylko na mnie, przykrył głowę kołdrą i cisza.

Nie wiem, czy coś mu się śniło i dlatego płakał, czy co?

Kolejna pobudka była o 3 rano. Słyszę tylko w niani "Mama chodź! Mama chodź"

Jak zobaczyłam, że jest 3 i za 2h muszę wstać do pracy, to już mi się wszystkiego odechciało :P

Poszłam do niego i chciał, żeby mu dać mleczka. Ale mleczka nie dostał, bo jakby dostał gorączki, to mleko jest niewskazane :/

Zgodził się na butelkę wody. Więc zrobiłam mu letnią wodę w butli, wypił wszystko i zasnął.

Mnie za to tak głowa bolała, że zeszłam najpierw łyknąć tabletkę, a dopiero potem wróciłam do łóżka.

Udało mi się dość szybko ponownie zasnąć, ale o 4:50 i tak musiałam już wstawać do pracy :/

Jak wychodziłam do auta, czyli koło 5:20 to słyszałam, że młody się znowu obudził.

Bodzian zostawił mi wiadomość, że już nie zasnął :(

U Gabi też spał tylko pół godziny, więc mam nadzieję, że dziś wieczorem jak pójdzie spać, to prześpi bez problemu całą noc :)

Posted

Monika za miesiac wracasz do pracy ? ;)

Niestety...

Biedny Theoś, pewnie mu się coś śniło i się nie mógł dobudzić :(. Zdrówka i oby nocka była spokojna ;)

Posted

Hej Madzia :*

jeju ale miałaś noc :/

małe pocieszenie ale ja też mam nieprzespane noce cos ostatnio , młody sobie robi pobudkę o 4rtej i już spac nie chce, tylko ze ja do pracy nie musze rano wstać ;)