*Magda* Posted January 24, 2015 Author Posted January 24, 2015 My też śnieżnie na dworze mamy To chyba dobrze ;) U mnie też śnieżnie :) I Theo nawet na sankach już był :)) Z samego rana, po śniadanku :) Quote
*Magda* Posted January 24, 2015 Author Posted January 24, 2015 Uciekła ostrość, ale co mi tam :P Quote
Guest TyŚka Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 Jakie piękne foty :) Bałwan rewelacyjny, a Theoś jak się ciesyz ze śniegu :D Quote
*Magda* Posted January 24, 2015 Author Posted January 24, 2015 Jakie piękne foty :) Bałwan rewelacyjny, a Theoś jak się ciesyz ze śniegu :D Dziękuję :) Bałwan już poległ :D tzn. przewrócił się :P Wczoraj wieczorem mu mówiłam, że jak będzie śnieg, to ulepimy bałwana i pojeździmy na sankach. Była prognoza, że w sobotę spadnie śnieg, ale szczerze, to wątpiłam, że się sprawdzi :/ Jak wypuszczałam rano sukę i widziałam wszędzie "czarno", to się trochę wkurzyłam! Rano jak nas budził Bodzian i powiedział, że jest śnieg, to myślałam, że se z nas jaja robi :D Jak podniosłam rolety i Theoś zobaczył, że wszędzie jest biało, to dopiero była radość :) Skakał tak, że mało z łózka nie spadł :D Quote
marta1624 Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 Bałwan :D Torzasta jaka zadowolona :) Quote
Ptysiak Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 Teos prawie wiekszy od balwana :D omg... jak ja dawno tu nie bylam, jak On rosnie ... :) Zdrowia i duuuuuzo szczescia w Nowym Roku Madziu dla calej Rodzinki :) Buziaczki :) Quote
Guest TyŚka Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 Ptysiak, Ty żyjesz?! :O O łoł :D cześć Madziu. :) Quote
*Magda* Posted January 25, 2015 Author Posted January 25, 2015 Trzeba było go nagrać jak skacze :D Nie miałam wtedy telefonu :P Teos prawie wiekszy od balwana :D omg... jak ja dawno tu nie bylam, jak On rosnie ... :) Zdrowia i duuuuuzo szczescia w Nowym Roku Madziu dla calej Rodzinki :) Buziaczki :) Iza :D Dziękuję i Wam również dużo szczęścia ;) Quote
*Magda* Posted January 25, 2015 Author Posted January 25, 2015 Ptysiak, Ty żyjesz?! :o O łoł :D cześć Madziu. :) Moja reakcja była podobna :D Cześć Ty$ :) Komu kolejna porcja śnieżnych zdjęć?? Quote
*Magda* Posted January 25, 2015 Author Posted January 25, 2015 Dawaj póki jestem :D A gdzie się wybierasz? Pomniejszam ;) Quote
kalyna Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 Ej no, dlaczego my nie mamy śnieguuuu :( :( ale dawaj te śnieżne zdjęcia, niech chociaż oko nacieszę... :P Quote
angineuuka Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 Kalyna nie masz śniegu? :P ja mam tak dużo chyba pierwszy raz od dwóch lat :D Quote
Recommended Posts