kalyna Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Ehh, w tym roku to już faktycznie się z moją na prześwietlenie wybiorę, bo coś się sypie ostatnio... przy czym im wcześniej wykryte i leczone, tym lepiej. Teraz to ja jestem przerażona :( Quote
łamAga Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 hejka ;) Ale macie dziwne przepisy w niemczech z tym zabieraniem prawem jazdy :/ ale tak swoją drogą to powinnicie dostac wpierdol tzn Bodzian ! mieliscie powoli jechac zwlaszcza w taką pogode !!!! Quote
Oscar Patric Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Przypomiało mi się że zwyrodnienie stawów leczy się komórkami macieżystymi,może zapytaj o to weta co sądzi? Quote
angineuuka Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Komórki macierzyste to droga sprawa a i nie zawsze się sprawdza z tego co kojarzę. Quote
Oscar Patric Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Komórki macierzyste to droga sprawa a i nie zawsze się sprawdza z tego co kojarzę. rozumiem,więc źle zostałam poinformowana Quote
*Magda* Posted December 29, 2014 Author Posted December 29, 2014 Teraz to ja jestem przerażona :( Ale Ty Soniulę i Gandzika masz prześwietlonych? hejka ;) Ale macie dziwne przepisy w niemczech z tym zabieraniem prawem jazdy :/ ale tak swoją drogą to powinnicie dostac wpierdol tzn Bodzian ! mieliscie powoli jechac zwlaszcza w taką pogode !!!! Ja spałam, bo mieliśmy się za chwilę zmienić za kierownicą. Nie moja wina, że wtedy Bodzian sobie nacisnął bardziej na gaz :P Przypomiało mi się że zwyrodnienie stawów leczy się komórkami macieżystymi,może zapytaj o to weta co sądzi? Komórki macierzyste to droga sprawa a i nie zawsze się sprawdza z tego co kojarzę. Dokładnie, to jest droga sprawa i nie daje pewności, że pomoże :( Tabsy pewnie zniszczą trochę wątrobę, ale jak będzie dostawać coś osłonowo, to powinno być ok ;) W sobotę miała Tora zastrzyk, wczoraj pierwszy tabs i już pies jak nowo narodzony :) Dziś była kolejna dawka leku i tak do piątku. W piątek już tu do weta ;) Quote
marta1624 Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Nie zwalaj na Bodziana wszystkiego :p Hejka :) Quote
*Magda* Posted December 29, 2014 Author Posted December 29, 2014 Nie zwalaj na Bodziana wszystkiego :P Hejka :) Dlaczego nie? Ja mu nie kazałam jechać tak szybko :P Hejka :) Quote
*Magda* Posted December 29, 2014 Author Posted December 29, 2014 Ok, lecę ze zdjęciami z Polski :D Theodor, Tymoteusz i królik :P Emilia Lilianna i moja siostra Ania Quote
angineuuka Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Nie za mała ta klatka dla królika? :lol: a siostra nie podobna :p Quote
*Magda* Posted December 29, 2014 Author Posted December 29, 2014 Nie za mała ta klatka dla królika? :lol: a siostra nie podobna :P Nie mój królik, nie mój problem :P Siostra jest podobna do mojej ś.p. mamy ;) Quote
łamAga Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Jeju jakie te dzieci wszystkie już duże :wow: a Tymek ma super włoski <3 i ten Theosia sweterek z reniferkiem <3 Quote
agutka Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 hej, nieciekawie z Torką :( my u Sagata się z tym borykamy od bardzo dawna... da się z tym żyć ;) teraz to pełna chata pełną gębą ;) Quote
marta1624 Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Super fotki :)) I kicaj wymiata :)) Theo widać zadowolony z liczby osób :D Quote
Guest TyŚka Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Króliś superowy :) A dzieci już jak wyrosły od poprzednich fotek ;) Quote
*Magda* Posted December 30, 2014 Author Posted December 30, 2014 Dzięki dziewczyny :) hej, nieciekawie z Torką :( my u Sagata się z tym borykamy od bardzo dawna... da się z tym żyć ;) teraz to pełna chata pełną gębą ;) A Sagat dostaje tabsy codziennie czy 1x w miesiącu? Bo nie wiem na co się zdecydować?! Quote
*Magda* Posted December 30, 2014 Author Posted December 30, 2014 Hejka Madzialena :) Hejka Martuleńka :D Mam katar i głowa mnie napierdziela :( Quote
łamAga Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Hello ;) Chyba teraz taki okres , Sebek też zasmarkany i "u mnie" w domu też wszyscy chorzy:/ Quote
*Magda* Posted December 30, 2014 Author Posted December 30, 2014 Hej Aga :) Ja wczoraj przemarzłam w pracy, na wózku :( O 3 obudził mnie ból gardła, a od rana ma katar :/ Gardło mnie tylko drapie, nie boli. A jutro impreza... Quote
*Magda* Posted December 30, 2014 Author Posted December 30, 2014 Kolejna część zdjęć z Polski :) :P Quote
Recommended Posts