łamAga Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 Już wiem na co wydam :P Tylko Fabiana w tę folię nie zapakuj :evil_lol: Na co ? :jumpie: Wiesz że nawet przeszło mi to przez głowe ? :P Teraz juz musisz przyjechac do Polski , przesyłka powinna być u Twojego taty około piątku , najpóźniej w poniedziałek ;) z góry sorki za folie naladowane w środku ale bałam sie ze coś ulegnie zniszczeniu :P Karton od jeździka prztnajmniej sie przydał :D Quote
*Magda* Posted December 18, 2014 Author Posted December 18, 2014 Jakie tłumy mam w galerii :P jak wiesz na co wydasz,to pochwal się :megagrin: ... Quote
*Magda* Posted December 18, 2014 Author Posted December 18, 2014 Na co ? :jumpie: Wiesz że nawet przeszło mi to przez głowe ? :P Teraz juz musisz przyjechac do Polski , przesyłka powinna być u Twojego taty około piątku , najpóźniej w poniedziałek ;) z góry sorki za folie naladowane w środku ale bałam sie ze coś ulegnie zniszczeniu :P Karton od jeździka prztnajmniej sie przydał :D Chciałabym nowy telewizor :grins: Czemu mnie to nie dziwi :evil_lol: Ok, to muszę mu napisać, że przyjdzie paczka ;) Odeślę Ci tę folię z powrotem :evil_lol: Ile tyś tego naładowała, że karton z jeździka Ci był potrzebny? :hmmmm: Quote
angineuuka Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 Balabym się otworzyć tej paczki :p Quote
*Magda* Posted December 18, 2014 Author Posted December 18, 2014 :look3: :peace: Zawiozłam Theosia i musiałam się położyć jeszcze spać ;) Czuję się jak nowo narodzona :grins: Quote
Oscar Patric Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 hej :) a ten telewizor,to jakiś taki konkretny wypatrzony ? Quote
Franca81 Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 doberek, troszkę mnie tu nie było. ale kurzem wątek widzę nie zarósł :jumpie: Quote
łamAga Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 Chciałabym nowy telewizor :grins: Czemu mnie to nie dziwi :evil_lol: Ok, to muszę mu napisać, że przyjdzie paczka ;) Odeślę Ci tę folię z powrotem :evil_lol: Ile tyś tego naładowała, że karton z jeździka Ci był potrzebny? :hmmmm: Ja dopiero teraz , po porodzie zaczęłam oglądać tv :megagrin: :laugh2_2: Nie potrzebuje :P nową se załatwię :P Tylko trzy rzeczy , ale jedna jest długa i żaden karton mi nie pasował , a ten od jeździka nie jest jakiś wielki bo ten chodzik był w częściach musiałam go składać :D Quote
*Magda* Posted December 18, 2014 Author Posted December 18, 2014 hej :) a ten telewizor,to jakiś taki konkretny wypatrzony ? Hej :) Nic konkretnego nie mam upatrzonego. Póki co, to jest mój pomysł. Bogdan poinformowany, ale nie wiem czy mu to pasuje ;) doberek, troszkę mnie tu nie było. ale kurzem wątek widzę nie zarósł :jumpie: Cześć :) Jeszcze nie :P Quote
*Magda* Posted December 18, 2014 Author Posted December 18, 2014 Ja dopiero teraz , po porodzie zaczęłam oglądać tv :megagrin: :laugh2_2: Nie potrzebuje :P nową se załatwię :P Tylko trzy rzeczy , ale jedna jest długa i żaden karton mi nie pasował , a ten od jeździka nie jest jakiś wielki bo ten chodzik był w częściach musiałam go składać :D Ja teraz mało oglądam TV... Jak coś, to chętnie Ci ją odeślę :P Się okaże za kilka dni :D Quote
*Magda* Posted December 19, 2014 Author Posted December 19, 2014 Cześć dziewczyny :) Jeszcze tylko dziś muszę wytrwać do północy i mam weekend :grins: Quote
*Monia* Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Już masz weekend, więc miłego odpoczynku od pracy ;) Quote
Franca81 Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Ja nigdy nie nadrobię waszego wątku....Dobrze, ze na maila przychodzi mi powiadomienie o nowym wpisie to przynajmniej nie nadrabiam ale jestem na biezaco. Quote
*Magda* Posted December 20, 2014 Author Posted December 20, 2014 Hej laski :) Rano Theoś oczywiście zrobił mi pobudkę :mad: Ale dałam mu tylko butlę mleka i wróciłam do łóżka, a tatuś zajął się młodym i zwierzyńcem :D Wpadłam na chwilkę, bo dziś jedziemy do Zosi na urodziny :) Quote
łamAga Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 Hejka ;) Ja też miałam pobudki , ale nie miałam tak łatwo że dałam butle i poszłam spać dalej :P Udanej imprezki ! i czekam na zdjęcia z niej :P Quote
Recommended Posts