*Magda* Posted December 15, 2014 Author Posted December 15, 2014 Obym przetrwała do tej północy :roll: Do jutra laski ;) Miłej zabawy beze mnie :hand: Quote
marta1624 Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Papatki :) Theo synek mamusi :evil_lol: Quote
Oscar Patric Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 pa,do jutra,miłej i spokojnej pracy :) Quote
łamAga Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 niedługo też mnie to czeka :P dzisiaj jak gadałam z kierownikiem to aż mi sie dziwnie wydawalo jak mowilam mu ze w maju wracam :( Quote
Aleksa. Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Aga, już w maju? :/jakby to moja Pani od fizjologii usłyszała wpadła by w szał :p Ja mam pod szkoła lodowisko :D Quote
łamAga Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Aga, już w maju? :/jakby to moja Pani od fizjologii usłyszała wpadła by w szał :P Ja mam pod szkoła lodowisko :D a dlaczego by wpadła w szał ? ale masz fajnie :jumpie: Maj? O kurde, szybko :( Ano musze , siła wyższa , mam umowe do czerwca , jak nie wróce do pracy to jest ryzyko że mi nie przedłużą :look3: a jak wróce to mam chociaż te 90% pewności że dają mi dalszą umowe , gdybym miała dłuższą umowe albo stałą na pewno nie wróciła bym prędzej do pracy niż po roku .... na dzien dzisiejszy sobie tego nie wyobrażam no ale .... Quote
Aleksa. Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 a dlaczego by wpadła w szał ? ale masz fajnie :jumpie: Ponieważ ciągle mówi, że mama ma być z dzieckiem do 3 roku życia! i do tego czasu go z oczu nie spuszczac :P i kto z Fabiankiem będzie siedział ? :) Quote
*Magda* Posted December 16, 2014 Author Posted December 16, 2014 Dzień dobry ;) Przeżyłam, ale ledwo żyję :no-no-no: Theoś obudził mnie o 6:30, więc spałam jakieś 5,5h :mdleje: Quote
*Magda* Posted December 16, 2014 Author Posted December 16, 2014 Weszłam na konto, patrzę KASIORA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bogdan dostał zwrot z ubezpieczenia, dostaliśmy fajną sumkę, za którą trzeba coś sobie kupić :siara: :siara: :siara: Quote
marta1624 Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 Zakupki :loveu: W sam raz na prezenty :D Quote
*Magda* Posted December 16, 2014 Author Posted December 16, 2014 Zakupki :loveu: W sam raz na prezenty :D Właśnie myślę na co kasę wydać :megagrin: Ale fajnie tak z rana, zobaczyć na koncie kasę, której się człowiek nie spodziewa :D Quote
łamAga Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 Ponieważ ciągle mówi, że mama ma być z dzieckiem do 3 roku życia! i do tego czasu go z oczu nie spuszczac :P i kto z Fabiankiem będzie siedział ? :) Do trzeciego roku ? to ja bym musiała z pracy zrezygnować , najdłuższe macierzyńskie u nas w zakładzie to 12 miesięcy ;) Tesciowa będzie siedziała , chyba ;) a jak nie to moja mama :) Magda jak nie wiesz na co wydac kasy to mi przeslij ja cos wymyśle ;P Quote
angineuuka Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 Możesz mi obiektyw kupić ha ha ha :lol: Quote
Guest wolfheart Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 Ja bym chciała akcesoria Hurtta :laugh2_2: Quote
angineuuka Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 Chociaż mi możesz kupić byle jako adapter i obiektyw bez AF, jakieś tele :lol: Quote
łamAga Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 A ja własnie skompletowałam prezencik dla Theosia :D gorzej bedzie z jego zapakowaniem , Sebastian miał mi przyniesc jutro z pracy folię bombelkową i strecz a zadzwonili do niego zeby przyszedł do pracy na popoludniu :lmaa: jak ja nie lubie jego zakładu pracy ,same oszołomy tam pracują :look3: Quote
*Magda* Posted December 17, 2014 Author Posted December 17, 2014 Magda jak nie wiesz na co wydac kasy to mi przeslij ja cos wymyśle ;P Już wiem na co wydam :P Możesz mi obiektyw kupić ha ha ha :lol: Ja bym chciała akcesoria Hurtta :laugh2_2: Chociaż mi możesz kupić byle jako adapter i obiektyw bez AF, jakieś tele :lol: Jakie zachcianki :eviltong: A ja własnie skompletowałam prezencik dla Theosia :D gorzej bedzie z jego zapakowaniem , Sebastian miał mi przyniesc jutro z pracy folię bombelkową i strecz a zadzwonili do niego zeby przyszedł do pracy na popoludniu :lmaa: jak ja nie lubie jego zakładu pracy ,same oszołomy tam pracują :look3: Tylko Fabiana w tę folię nie zapakuj :evil_lol: Quote
*Magda* Posted December 17, 2014 Author Posted December 17, 2014 Hejka Madzia :) Cześć :lol: I znowu hejka :D Cześć :) Kolejną popołudniówkę przeżyłam ;) Jeszcze tylko 3 i mam weekend :D Quote
Oscar Patric Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 jak wiesz na co wydasz,to pochwal się :megagrin: Quote
Recommended Posts