Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aga, już w maju? :/jakby to moja Pani od fizjologii usłyszała wpadła by w szał :P

Ja mam pod szkoła lodowisko :D

a dlaczego by wpadła w szał ?

ale masz fajnie  :jumpie:

Maj? O kurde, szybko :(

Ano musze , siła wyższa , mam umowe do czerwca , jak nie wróce do pracy to jest ryzyko że mi nie przedłużą  :look3: a jak wróce to mam chociaż te 90% pewności że dają mi dalszą umowe , gdybym miała dłuższą umowe albo stałą na pewno nie wróciła bym prędzej do pracy niż po roku .... na dzien dzisiejszy sobie tego nie wyobrażam no ale ....

Posted

a dlaczego by wpadła w szał ?

ale masz fajnie  :jumpie:

Ponieważ ciągle mówi, że mama ma być z dzieckiem do 3 roku życia! i do tego czasu go z oczu nie spuszczac :P

i kto z Fabiankiem będzie siedział ? :)

Posted

Weszłam na konto, patrzę KASIORA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bogdan dostał zwrot z ubezpieczenia, dostaliśmy fajną sumkę, za którą trzeba coś sobie kupić :siara: :siara: :siara:

Posted

Zakupki :loveu:

W sam raz na prezenty :D

Właśnie myślę na co kasę wydać :megagrin:

Ale fajnie tak z rana, zobaczyć na koncie kasę, której się człowiek nie spodziewa :D

Posted

Ponieważ ciągle mówi, że mama ma być z dzieckiem do 3 roku życia! i do tego czasu go z oczu nie spuszczac :P

i kto z Fabiankiem będzie siedział ? :)

Do trzeciego roku ? to ja bym musiała z pracy zrezygnować , najdłuższe macierzyńskie u nas w zakładzie to 12 miesięcy ;)

Tesciowa będzie siedziała , chyba ;) a jak nie to moja mama :)

Magda jak nie wiesz na co wydac kasy to mi przeslij ja cos wymyśle ;P

Posted

A ja własnie skompletowałam prezencik dla Theosia :D gorzej bedzie z jego zapakowaniem , Sebastian miał mi przyniesc jutro z pracy folię bombelkową i strecz a zadzwonili do niego zeby przyszedł do pracy na popoludniu  :lmaa:  jak ja nie lubie jego zakładu pracy ,same oszołomy tam pracują  :look3:

Posted

Magda jak nie wiesz na co wydac kasy to mi przeslij ja cos wymyśle ;P

Już wiem na co wydam :P

Możesz mi obiektyw kupić ha ha ha :lol:

Ja bym chciała akcesoria Hurtta :laugh2_2:

Chociaż mi możesz kupić byle jako adapter i obiektyw bez AF, jakieś tele :lol:

Jakie zachcianki :eviltong:

A ja własnie skompletowałam prezencik dla Theosia :D gorzej bedzie z jego zapakowaniem , Sebastian miał mi przyniesc jutro z pracy folię bombelkową i strecz a zadzwonili do niego zeby przyszedł do pracy na popoludniu  :lmaa:  jak ja nie lubie jego zakładu pracy ,same oszołomy tam pracują  :look3:

Tylko Fabiana w tę folię nie zapakuj :evil_lol: