*Magda* Posted November 4, 2014 Author Posted November 4, 2014 To byś zrobiła remont sklepu :P Wolę remontować swój dom, niż czyiś sklep :P Quote
marta1624 Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 No to nie, a takie ci pomysły dałam :obrazic: :diabloti: :D Quote
*Magda* Posted November 4, 2014 Author Posted November 4, 2014 Dawaj dalej ;) Ja poczytam i się pośmieję :evil_lol: Quote
marta1624 Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Ty się nie śmiej... Ty płacz :p :grins: Quote
*Magda* Posted November 4, 2014 Author Posted November 4, 2014 Nad moją głupotą :evil_lol: To Ty sama sobie nad nią płacz, a ja się pośmieję :turn-l: Quote
marta1624 Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 To Ty sama sobie nad nią płacz, a ja się pośmieję :turn-l: Nie ma to jak pocieszenie przez mamusię :jumpie: :D Quote
*Magda* Posted November 4, 2014 Author Posted November 4, 2014 Nie ma to jak pocieszenie przez mamusię :jumpie: :D Matka musi być szczera w stosunku do swoich dzieci :megagrin: Quote
marta1624 Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Matka musi być szczera w stosunku do swoich dzieci :megagrin: Aż za bardzo :grins: Quote
*Magda* Posted November 5, 2014 Author Posted November 5, 2014 Kto tam? Hipopotam! Cześć córeczko :) Quote
*Magda* Posted November 5, 2014 Author Posted November 5, 2014 Kuźwa, mam znowu myszy na strychu :placz: :mad: Dziś złapały się kolejne 2 sztuki. Od soboty, to już jest 5 :mdleje: A dziś Lumpek mi narobił stracha :mad: Nigdzie go rano nie mogłam znaleźć. Chodzę, wołam, szukam. Kota nigdzie nie ma :lookarou: Już nawet do Bodka pisałam czy widział kota jak o 5 wstawał do pracy. Nawet poszłam do garażu i na podwórko, choć nie było możliwości, żeby sam tam poszedł. Już miałam myśl, że jakimś cudem spindolił na dwór i będę dziś wieszać ogłoszenia o zaginięciu kota. Coś mnie jednak tknęło i odchyliłam cokół spod kuchennych mebli ;) Lumpek wyskoczył jak z torpedy :evil_lol: Pewnie rano Bogdan zamknął cokół, który Lumpek notorycznie odchyla i wchodzi nam pod meble ;) Quote
marta1624 Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Haha Lumpek umie ci wrażeń od rana zapewnić :grins: A myszy... U nas do garażu próbują się dostać, teraz chłodniej to się pchają :/ Muszę chyba napisać kartkę- "altana dla myszy- 10 metrów dalej" :megagrin: Quote
Guest TyŚka Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Ja mam KOTY i psa, nie mam problemu z myszami :D Wyprowadziły się też od nas szczury, kuny też ostatecznie nie zamieszkały, chyba nie jesteśmy miłym domem dla obcych ;) Quote
marta1624 Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Ja mam 2 psy, ale tylko jeden mógłby coś myszy zrobić ;) Więc się rozbestwiły :D Quote
:: FiGa :: Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Hej! :) Kuźwa, mam znowu myszy na strychu :placz: Dziś złapały się kolejne 2 sztuki. Od soboty, to już jest 5 A dziś Lumpek mi narobił stracha :mad: Nigdzie go rano nie mogłam znaleźć. Chodzę, wołam, szukam. Kota nigdzie nie ma :lookarou: Już nawet do Bodka pisałam czy widział kota jak o 5 wstawał do pracy. Nawet poszłam do garażu i na podwórko, choć nie było możliwości, żeby sam tam poszedł. Już miałam myśl, że jakimś cudem spindolił na dwór i będę dziś wieszać ogłoszenia o zaginięciu kota. Coś mnie jednak tknęło i odchyliłam cokół spod kuchennych mebli Lumpek wyskoczył jak z torpedy Pewnie rano Bogdan zamknął cokół, który Lumpek notorycznie odchyla i wchodzi nam pod meble ;) Macie kota w domu i myszy na strychu? Świat stanął na głowie :megagrin: Lumpczyslaw siedział zamknięty i nie darł mordy? :diabloti: Jesteś pewna ze macie w domu kota? :diabloti: Quote
*Magda* Posted November 5, 2014 Author Posted November 5, 2014 Hej! :) Macie kota w domu i myszy na strychu? Świat stanął na głowie :megagrin: Lumpczyslaw siedział zamknięty i nie darł mordy? :diabloti: Jesteś pewna ze macie w domu kota? :diabloti: Hej :) Lumpek nie ma wstępu na strych :eviltong: Musiałbym mieć drzwi wiecznie otwarte, a to wiąże się z tym, że myszy by zeszły do domu, a tego nie chcę :mad: Lumpek bardzo rzadko miauczy :/ Quote
*Magda* Posted November 5, 2014 Author Posted November 5, 2014 Macie na zachętę, 5 zdjęć z niedzieli :P Quote
marta1624 Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Theoś :loveu: I Torciak się załapała :) Quote
Małgonia Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Ooo, trafilam na zdjeciaaa :) A ty lowelku jedz!! Quote
Recommended Posts