*Magda* Posted October 5, 2014 Author Posted October 5, 2014 Jaki szczęściarz z niego :D tylko co On zrobi jak pokocha wszystkie :D Jak to co, będzie miał harem :evil_lol: Quote
łamAga Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Boże, dogo już całkiem oszalało i wkleiło mi posty z przed 4 lat :mad: Oszaleć można z tym nowym dogo :/ Buhahahah to możesz sobie powspominac :D Jak to co, będzie miał harem :evil_lol: Eheee za dobrze by mu sie miało :P Quote
*Magda* Posted October 5, 2014 Author Posted October 5, 2014 Buhahahah to możesz sobie powspominac :D Eheee za dobrze by mu sie miało :P Ty się nie śmiej, bo odpowiadałam na Twojego posta, a tu mi komunikat wyskakuje, że w moim wątku dodano 50 odpowiedzi :shock: Se myślę "pewnie łamAga dała odśwież i zdublowało jej posta 50x" :eviltong: Ale dodałam swój post, a tam widzę posty w moich pierwszych stron z galerii :mdleje: Ale odświeżyłam dogo i te posty zniknęły :) Nie za dobrze, bo będzie musiał kupić multiroom :evil_lol: Quote
łamAga Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Quźwa jak by mi pota zdublowało 50 razy to bym chyba padła hahah Oj tam juz by sie poświęcił :D a ile byś miała wnuków :megagrin: Quote
*Magda* Posted October 5, 2014 Author Posted October 5, 2014 Quźwa jak by mi pota zdublowało 50 razy to bym chyba padła hahah Oj tam juz by sie poświęcił :D a ile byś miała wnuków :megagrin: Przy Tobie (i nowym dogo) wszystko jest możliwe :evil_lol: Z każdą tylko jedno dziecko i już mam czworo wnuków :D Quote
łamAga Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Przy Tobie (i nowym dogo) wszystko jest możliwe :evil_lol: Z każdą tylko jedno dziecko i już mam czworo wnuków :D Fakt :D czworo to mało , normalnie możesz mieć tyle bo pewnie i tak jeszcze jakąś dzidzie będziesz miała , czuje to :P Quote
Pani Profesor Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 cześć, nie nadrabiam, nie mam akurat wolnych 24 godzin :megagrin: Quote
marta1624 Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Hhehe nawet Aga chyba by nie dała rady dublować 50x :D Quote
łamAga Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Hhehe nawet Aga chyba by nie dała rady dublować 50x :D Jeszcze nie znasz moich możliwości :P Quote
ania90 Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Wiatamy się u Theosia i jego zgraji :eviltong: Quote
marta1624 Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Jeszcze nie znasz moich możliwości :PAż tak? :p Quote
Małgonia Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Aga jest zdolna do wszystkiego :D Jak Qwendi :laugh2_2: :loveu: Quote
łamAga Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Aga jest zdolna do wszystkiego :D Jak Qwendi :laugh2_2: :loveu: Prawie do wszystkiego :P Quote
łamAga Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 A ta znowu zalatana nie ma czasu na dogo :P Quote
*Magda* Posted October 5, 2014 Author Posted October 5, 2014 A teraz przedstawiam Wam Dudusia :loveu: Duduś z obiadem :D :loveu: Quote
łamAga Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 O ja Cie piórkuję jakie to ładne :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: to agama jest ? biedny Theoś jakie przerażenie ( albo ciekawość ) w oczkach :D Quote
*Magda* Posted October 5, 2014 Author Posted October 5, 2014 O ja Cie piórkuję jakie to ładne :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: to agama jest ? biedny Theoś jakie przerażenie ( albo ciekawość ) w oczkach :D Tak, to agama :) Theoś był bardzo ciekawy i w domu ciągle gadał, że będzie brał jaszczurkę na rękę :) Ale na miejscu już nie był taki odważny, bo Duduś dał pokaz skoków i Theoś troszkę się go wystraszył :D Ale bardzo chętnie patrzył jak Duduś pożera szarańcze ;) Quote
marta1624 Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Edit: doczytałam :D I tak Theo odważny ;) Quote
Recommended Posts