*Magda* Posted October 4, 2014 Author Posted October 4, 2014 Madzia tobie to się powodzi :P To będzie moje pierwsze wyjście bez Bogdana :evil_lol: Quote
angineuuka Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 Póki pamiętam, to oświadczam, że za tydzień o tej porze nie ma mnie na dogo, bo... ...idę na imprezę, a Bogdan zostaje w domu z Theosiem :evil_lol: :megagrin: :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: Quote
marta1624 Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 Dobrze że Theo duży bo by telefon był co 5 minut :D Quote
*Magda* Posted October 4, 2014 Author Posted October 4, 2014 Dobrze że Theo duży bo by telefon był co 5 minut :D Na imprezę idę dopiero jak młody zaśnie, żeby nie robił tatusiowi problemów :evil_lol: Bo impra zaczyna się o 20, ale ja pojadę dopiero tak na 21 :) A najlepsze jest to, że mam kierowcę w obie strony i będę się mogła napić winka :loveu: Quote
*Magda* Posted October 4, 2014 Author Posted October 4, 2014 :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: Jaka radość :evil_lol: Widzę, że strasznie Ci się podoba ta emotka :eviltong: Quote
*Magda* Posted October 4, 2014 Author Posted October 4, 2014 To żyć nie umierać :D No :megagrin: Quote
angineuuka Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 Jaka radość :evil_lol: Widzę, że strasznie Ci się podoba ta emotka :eviltong: nie chce mi sie innych szukac :laugh2_2: :siara: Quote
angineuuka Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 Jaka radość :evil_lol: Widzę, że strasznie Ci się podoba ta emotka :eviltong: nie chce mi sie innych szukac :laugh2_2: :siara: Quote
*Magda* Posted October 4, 2014 Author Posted October 4, 2014 nie chce mi sie innych szukac :laugh2_2: :siara: Lyń :eviltong: Quote
łamAga Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 Jaki Theoś duży :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: On mi sie wydaje tak duży jak Marysia hehe A ten ślimak to roche taki zboczony kształt ma :P Ładnie to tak na impreze bez męża iść ? i jeszcze się upijac ? kto Ci na drugi dzien opowie co robiłaś :P Quote
*Magda* Posted October 4, 2014 Author Posted October 4, 2014 Jaki Theoś duży :loveu: :loveu: :loveu: On mi sie wydaje tak duży jak Marysia hehe A ten ślimak to roche taki zboczony kształt ma :P Ładnie to tak na impreze bez męża iść ? i jeszcze się upijac ? kto Ci na drugi dzien opowie co robiłaś :P Bo pewnie wzrostem jej dorównuje :evil_lol: Aga, Ty zboczuchu :diabloti: Ładnie :D Nie upić, a napić się wina. A to duża różnica :eviltong: Więc nic mi nie będzie trzeba przypominać ;) Quote
łamAga Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 Tak mi sie własnie wydaje że Theoś jest wysooookim chłopcem :loveu: Oj tam od razu zboczuch , nie moja wina ze go tak wystrugali :P no wiesz jak ja bym sie teraz piwa napiła to podejrzewam ze po jednym bym jutro nie pamietała co robiłam :P Quote
marta1624 Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 Chyba że znajdzie się okazja do świętowania po drodze :diabloti: Quote
*Magda* Posted October 4, 2014 Author Posted October 4, 2014 Tak mi sie własnie wydaje że Theoś jest wysooookim chłopcem :loveu: Oj tam od razu zboczuch , nie moja wina ze go tak wystrugali :P no wiesz jak ja bym sie teraz piwa napiła to podejrzewam ze po jednym bym jutro nie pamietała co robiłam :P Ile Marysia ma wzrostu? Teraz, to Ty pić nie możesz :eviltong: Chyba że znajdzie się okazja do świętowania po drodze :diabloti: Na imprę mam 8km, więc nie zdążę nawet piwa wypić :eviltong: Quote
łamAga Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 Ile Marysia ma wzrostu? Teraz, to Ty pić nie możesz :eviltong: Kurcze mierzyłam ją ostatnio jak byłysmy w sklepie i wisiała taka miara z żyrafką ale zabij mnie i nie pamietam ile to było :look3: wiem tylko ze siostra jej kupuje rzeczy na 104-110 zalezy od rozmiarówki ;) Quote
*Magda* Posted October 5, 2014 Author Posted October 5, 2014 Ostatnie zdjęcia z zeszłej niedzieli ;) Quote
*Magda* Posted October 5, 2014 Author Posted October 5, 2014 A dziś pada, więc nowych zdjęć nie zrobię :eviltong: Quote
Małgonia Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 O jaki przystojniak! :loveu: Hance by sie spodobał :siara: Quote
*Magda* Posted October 5, 2014 Author Posted October 5, 2014 Hejka Madzia ;) Świetne fotki :loveu: Hej Marta ;) Dziękuję :) O jaki przystojniak! :loveu: Hance by sie spodobał :siara: :loveu: To kiedy ślub? :evil_lol: Quote
Recommended Posts