łamAga Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/zdjecia/DSC_8429_zps7b60b42c.jpg Jaki on słodki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: I co ??????????????????????????????????????? jak tam wózek ???????????????????????????? dlaczego tutaj jeszcze nie ma wieści na ten temat ? :lmaa: Quote
marta1624 Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Madzia i jak? Bo od rana kciukuję a tu wieści nie ma ;) Quote
angineuuka Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/zdjecia/DSC_8429_zps7b60b42c.jpg Jaki on słodki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: I co ??????????????????????????????????????? jak tam wózek ???????????????????????????? dlaczego tutaj jeszcze nie ma wieści na ten temat ? :lmaa: więcej tych pytajnikow daj. :p Quote
łamAga Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Magda nas specjalnie trzyma w takiej niepewności :lmaa: Quote
marta1624 Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Magda nas specjalnie trzyma w takiej niepewności :lmaa: Chyba się prosi o manto :p Quote
*Magda* Posted October 1, 2014 Author Posted October 1, 2014 Zdałam :jumpie: Zdałam :grins: Zdałam :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: Sorki, że tak późno piszę, ale nie było mnie od 7:45 do 19:00 w domu :lookarou: Quote
*Monia* Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Gratulacje! Wynik nie mógł być inny ;) Witam się :) Quote
phase Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Gratuluję Madziu!!!!!!! Theodorek jaki duuuuzziiii :loveu: ps: Witamy się cieplutko. :grins: :) Quote
*Magda* Posted October 2, 2014 Author Posted October 2, 2014 Dzięki dziewczyny :) Oj Monia, zaufaj mi, że mógł być inny wynik :P Ale facet był bardzo miły i dał mi drugą szanse :) A było to tak: facet nie wiedział, że będzie miał na kursie polkę i miał wszystko przygotowane, ale w języku holenderskim. Dzwonił do firmy, żeby mu wysłali na email testy po polsku dla mnie, ale mimo jego kilku telefonów, testy nie dotarły :mad: Część praktyczną zdałam bez problemów :) Facet był zdziwiony, że tak dobrze jeżdżę, skoro nie siedziałam na wózku 5 lat :) Cześć teoretyczną więc, zdawałam w języku angielskim. Wszystko byłoby spoko, ale język techniczny po angielsku, to dal mnie czarna magia :( No i na 5 możliwych błędów zrobiłam aż 8 !!! Ale przez to, że dobrze jeździłam, facet dał mi drugą szansę i nowy test, a stary potargał :) Wcześniej dał mi też test z poprawnymi odpowiedziami i cytuję "przeczytaj i zapamiętaj". No i w drugim teście zrobiłam 3 błędy, więc dopuszczalna ilość :) Quote
łamAga Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Najważniejsze że zdałaś nie ważne w jaki sposób i za którym razem ;) Quote
*Magda* Posted October 2, 2014 Author Posted October 2, 2014 Jakbym miała testy po polsku, to nie byłoby problemu :P Quote
łamAga Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Więc powinni Ci w sumie ten egzamin przełożyć skoro Polskie testy nie przyszły ;) Quote
*Magda* Posted October 2, 2014 Author Posted October 2, 2014 Więc powinni Ci w sumie ten egzamin przełożyć skoro Polskie testy nie przyszły ;) Właśnie, takie rozwiązanie by mi się nie opłacało :lookarou: Musiałabym przyjechać ponownie innego dnia, więc znowu koszt dojazdu i kolejny dzień w plecy, bo nie byłabym w pracy :lookarou: Quote
łamAga Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 No to fakt , ale lepiej było by stracić i zdac niż wyjść z niczym :/ Quote
*Magda* Posted October 2, 2014 Author Posted October 2, 2014 hello :laugh2_2: :laugh2_2: Hello :) No to fakt , ale lepiej było by stracić i zdac niż wyjść z niczym :/ Ale nie wiem czy mogłabym robić testy w innym dniu niż praktykę :P Quote
Recommended Posts