łamAga Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Dzieci czasami nie potrafią sobie wyobrazić jak to na prawde wygląda i są odważne z daleka a jak przyjdzie co do czego to już nie jest tak wesoło ;) ale przynajmniej Theoś poznał nowe zwierzątko :loveu: ale konsumowanie szaranczy jest wstretne hehe :look3: Quote
marta1624 Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 W sumie to czyj jest Duduś? Madzia kupiłaś? :D Quote
łamAga Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 sądząc po ręce własciciela chyba nie jest nim Bodzian , chyba ze zrobił sobie dziarę :D Quote
marta1624 Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Bodzian może zaskakuje dziarą, w prezencie dla Madzi :D Quote
*Magda* Posted October 5, 2014 Author Posted October 5, 2014 Duduś jest naszego kolegi Daniela ;) Znamy się kilka lat ;) Daniel najpierw pracował z Bodzianem, a teraz pracuje ze mną :) Mieliśmy być w zeszłym roku u niego na ślubie, ale nie pojechaliśmy do Polski :lookarou: Widujemy się z nim i jego żoną, kilka razy do roku :) Theoś widział już agamę w zoologicznym, ale małą :) Dudusia też widział, ale 4 miesiące temu i wtedy Duduś też był dużo mniejszy ;) Quote
łamAga Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 To pewnie Madzia od razu by sie zrewanżowała dziarą dla niego :D Quote
*Magda* Posted October 5, 2014 Author Posted October 5, 2014 To pewnie Madzia od razu by sie zrewanżowała dziarą dla niego :D Tak :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
marta1624 Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 A potem w prezencie Theo wraca z dziarą :D Ja bym się bała Dudusia bardziej od Theo :p A on daje radesam "upolować" jedzenie? Bo taki powolny się wydaje :D Quote
łamAga Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Tak :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: wiedziałam :D A potem w prezencie Theo wraca z dziarą :D buahahahahahhaha :jumpie: Quote
*Magda* Posted October 5, 2014 Author Posted October 5, 2014 Ja bym się bała Dudusia bardziej od Theo :P A on daje radesam "upolować" jedzenie? Bo taki powolny się wydaje :D Zaufaj mi, że powolny to on nie był ani prze moment :) Normalnie, to mu wpuszczają szarańcze czy inne owady do terrarium i poluje sam, ale... Daniel z Kasią byli 2 tyg. w PL i Duduś był zostawiony pod opieką jakiemuś koledze. No i nie wiadomo jak to się stało, ale po odebraniu go, okazało się, że Duduś ma złamaną tylną łapkę i nie jest taki sprawny jak wcześniej :lookarou: Wet chciał go operować, ale uprzedził, że operacja ma małe szanse powodzenia u gada, że z narkozą też może być problem, itp.itd. Więc Duduś żyje ze złamaną łapką, która powoli sama się zrasta, prawdopodobnie krzywo, ale nie bardzo było inne wyjście :( Już zaczyna nią ruszać, więc z dnia na dzień powinno być lepiej :) Quote
łamAga Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 może kolega chciał z nim chodzić na ramieniu i mu kiedyś upadł z wysokości , niektórzy mają słabą wyobraźnie :shake: Quote
marta1624 Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 No to niefajna historia :( Oby mu się źródła ta łapka i wrócił do jako takiej formy ;) Ale pozory mylą... Po zdjęciach myślałam że to bardzo wolne stworzenie ;) Quote
*Magda* Posted October 5, 2014 Author Posted October 5, 2014 Nie wiadomo jak to się stało :lookarou: Marta, pozory mylą :eviltong: Uprzedzam, że ten tydzień pracuję 9-18, więc będę mało na dogo :( Quote
łamAga Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Uprzedzam, że ten tydzień pracuję 9-18, więc będę mało na dogo :( to bardzo nie fajna wiadomość :( Quote
*Magda* Posted October 5, 2014 Author Posted October 5, 2014 to bardzo nie fajna wiadomość :( Ale liczę, że dostanę jakiś dzień wolnego :razz: Quote
marta1624 Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Będziemy czekać na ciebie z niecierpliwością ;) (Ja ci dam nie wejść :lmaa: :D :p) Quote
*Magda* Posted October 5, 2014 Author Posted October 5, 2014 Będziemy czekać na ciebie z niecierpliwością ;) (Ja ci dam nie wejść :lmaa: :D :P) Jak nie dam rady, to nie wejdę :eviltong: Quote
łamAga Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Ale liczę, że dostanę jakiś dzień wolnego :razz: i wtedy cały ten dzien poświecisz nam :D no .... i dobranoc ;) Quote
marta1624 Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Jak nie dam rady, to nie wejdę :eviltong: Pojadę do ciebie na lanie :eviltong: :diabloti: Dobranoc Aguś ;) Quote
*Magda* Posted October 5, 2014 Author Posted October 5, 2014 i wtedy cały ten dzien poświecisz nam :D no .... i dobranoc ;) Taki mam zamiar :) Dobranoc ;) Pojadę do ciebie na lanie :eviltong: :diabloti: Dajesz :D Ania Przybylska nie żyje :( :( Lubiłam tę aktorkę. Quote
marta1624 Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Oczekuj na mnie :p Co???? :-o Jak to, dlaczego?? Quote
*Magda* Posted October 5, 2014 Author Posted October 5, 2014 Oczekuj na mnie :P Co???? :-o Jak to, dlaczego?? Oczekuję ;) Przegrała walkę z rakiem :placz: Na onecie, na głównej stronie jest wszystko. Quote
marta1624 Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Właśnie czytam. To smutne :( W takim wieku jeszcze... Quote
marta1624 Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Dobra lecę spać, bo padam po szkole ;) Dobranoc ;) Quote
Recommended Posts