*Magda* Posted October 6, 2014 Author Posted October 6, 2014 Cześć laski :) Wpadłam się przywitać, zaraz zawożę młodego do niani, a potem prosto do pracy :nonono2: Quote
łamAga Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Hej pracusiu ;) posiedz za mnie troche w domu a ja za Ciebie popracuję ;) Quote
*Magda* Posted October 6, 2014 Author Posted October 6, 2014 Hejka :) Hej pracusiu ;) posiedz za mnie troche w domu a ja za Ciebie popracuję ;) Bardzo chętnie się zamienię na kilka dni ;) Quote
marta1624 Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Dziołchy, lepiej nie wymieniajcie się :p Quote
marta1624 Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Bo już widzę radość Sebka i Bodziana :p Już nam Madzię zgermanili :( :( :p :p Quote
łamAga Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Hejka :) Bardzo chętnie się zamienię na kilka dni ;) Ja tam jestem za , jak najbardziej ;) Quote
*Magda* Posted October 7, 2014 Author Posted October 7, 2014 Już nam Madzię zgermanili :( :( :P :P Nie przesadzaj :P Ale się dziś przez przypadek udały zakupy :) Pojechałam po warzywa i mięso na zupę, a kupiłam młodemu 2 komplety kombinezonów na zimę i kozaki :) Quote
łamAga Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Hmmmm chyba w zły przedział wlazłaś że szukając warzyw znalazłaś kombinezony :P 1 Quote
*Magda* Posted October 7, 2014 Author Posted October 7, 2014 Hmmmm chyba w zły przedział wlazłaś że szukając warzyw znalazłaś kombinezony :P Tak przez przypadek tam wlazłam :evil_lol: Ale nie pokażę, bo nie wiem czemu, ale na stronie lidl'a nie ma tych kombinezornów :niewiem: Ale mogę opisać ;) Jeden komplet to czarne spodnie i pomarańczowa kurtka. Drugi, to niebieskie spodnie i niebiesko żółta kurtka. A do tego zielone kozaczki :) Quote
łamAga Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Właśnie miałam Ci pisac żebyś pokazała :P może nie umiescili ich w swojej ofercie na necie , ale moze i lepiej , ludzie nie zdazyli wykupić zanim tam dojechalaś ;) Quote
*Magda* Posted October 7, 2014 Author Posted October 7, 2014 Właśnie dlatego wczoraj tam nie pojechałam, bo nie widziałam ich w ofercie :lookarou: Była oferta dla starszych dzieci, takich od 116cm ;) Quote
łamAga Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 nie wiem jak u was ale jak u nas pokażą cos w gazetce to w dzien promocji przed lidlem jest tłum ludzi , jakas masakra normalnie :huh: Quote
angineuuka Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 nie wiem jak u was ale jak u nas pokażą cos w gazetce to w dzien promocji przed lidlem jest tłum ludzi , jakas masakra normalnie :huh: sama kiedys stałam, bo jakbym pozniej przyszla to by nic nie bylo :laugh2_2: :laugh2_2: Quote
łamAga Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Tu jest to samo :mad: kurcze ale ludzie sie na to rzucają jak by to za darmo było a u nas w lidlu jest drogo , czasami w biedronce masz lepsze jakosciowo i za połowe ceny .... sama kiedys stałam, bo jakbym pozniej przyszla to by nic nie bylo :laugh2_2: :laugh2_2: że Cie tam nie stratowali , jak ja obejrzałam fimik z "naszego" lipda to myslałam ze padne ze śmiechu hehe Quote
marta1624 Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Ja widziałam filmik jak kupowali w lidlu ostatnio torebki po 249zł :p Kiedyś chciałam kurtkę, ale 20 minut po otwarciu nie było już żadnej :/ Quote
kalyna Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Ja widziałam filmik jak kupowali w lidlu ostatnio torebki po 249zł :P Kiedyś chciałam kurtkę, ale 20 minut po otwarciu nie było już żadnej :/ szaleństwo... gdybym miała taką kasę na torebkę, to już wiem jaką kupiłabym, a tak to kilka świąt muszę na nią zbierać :loveu: Quote
*Magda* Posted October 7, 2014 Author Posted October 7, 2014 Ja widziałam filmik jak kupowali w lidlu ostatnio torebki po 249zł :P Kiedyś chciałam kurtkę, ale 20 minut po otwarciu nie było już żadnej :/ Właśnie widziałam ten filmik na wiocha.pl :D Quote
*Monia* Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Taką to na zakupy wysłać i zamiast jeść będzie się trzeba stroić :nonono2: Cześć i melduję że wszystko obejrzane, jaszczur genialny :mdrmed: Quote
Recommended Posts