Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Już nam Madzię zgermanili :( :( :P :P

Nie przesadzaj :P

Ale się dziś przez przypadek udały zakupy :)

Pojechałam po warzywa i mięso na zupę, a kupiłam młodemu 2 komplety kombinezonów na zimę i kozaki :)

Posted

Hmmmm chyba w zły przedział wlazłaś że szukając warzyw znalazłaś kombinezony :P

Tak przez przypadek tam wlazłam :evil_lol:

Ale nie pokażę, bo nie wiem czemu, ale na stronie lidl'a nie ma tych kombinezornów :niewiem:

Ale mogę opisać ;)

Jeden komplet to czarne spodnie i pomarańczowa kurtka. Drugi, to niebieskie spodnie i niebiesko żółta kurtka.

A do tego zielone kozaczki :)

Posted

Właśnie miałam Ci pisac żebyś pokazała :P

może nie umiescili ich w swojej ofercie na necie , ale moze i lepiej , ludzie nie zdazyli wykupić zanim tam dojechalaś ;)

Posted

nie wiem jak u was ale jak u nas pokażą cos w gazetce to w dzien promocji przed lidlem jest tłum ludzi , jakas masakra normalnie :huh:

sama kiedys stałam, bo jakbym pozniej przyszla to by nic nie bylo :laugh2_2: :laugh2_2:

Posted

Tu jest to samo :mad:

kurcze ale ludzie sie na to rzucają jak by to za darmo było a u nas w lidlu jest drogo , czasami w biedronce masz lepsze jakosciowo i za połowe ceny ....

sama kiedys stałam, bo jakbym pozniej przyszla to by nic nie bylo :laugh2_2: :laugh2_2:

że Cie tam nie stratowali , jak ja obejrzałam fimik z "naszego" lipda to myslałam ze padne ze śmiechu hehe

Posted

Ja widziałam filmik jak kupowali w lidlu ostatnio torebki po 249zł :P Kiedyś chciałam kurtkę, ale 20 minut po otwarciu nie było już żadnej :/

szaleństwo...

gdybym miała taką kasę na torebkę, to już wiem jaką kupiłabym, a tak to kilka świąt muszę na nią zbierać :loveu:

Posted

Ja widziałam filmik jak kupowali w lidlu ostatnio torebki po 249zł :P Kiedyś chciałam kurtkę, ale 20 minut po otwarciu nie było już żadnej :/

Właśnie widziałam ten filmik na wiocha.pl :D