*Magda* Posted October 5, 2014 Author Posted October 5, 2014 hm...moze w 2036r ? :) Dopiero za 22 lata? :crazyeye: Ja chcę się go szybciej z domu pozbyć :diabloti: Quote
marta1624 Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Dopiero za 22 lata? :crazyeye: Ja chcę się go szybciej z domu pozbyć :diabloti: Znudził ci się? :diabloti: Quote
*Magda* Posted October 5, 2014 Author Posted October 5, 2014 Ale ja Kluski szybko nie oddam :loveu: Sama się odda :eviltong: Quote
*Magda* Posted October 5, 2014 Author Posted October 5, 2014 Znudził ci się? :diabloti: Tak troszeczkę :evil_lol: Quote
*Magda* Posted October 5, 2014 Author Posted October 5, 2014 Nie odejdzie od mamuni :D Tak Ci się tylko wydaje :eviltong: Quote
marta1624 Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Madzia Hanka może być córeczką mamusi :D Quote
*Magda* Posted October 5, 2014 Author Posted October 5, 2014 Madzia Hanka może być córeczką mamusi :D Ja byłam córeczką tatusia, a wyszłam za mąż mając 20 lat :eviltong: Quote
Małgonia Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Ja byłam córeczką tatusia, a wyszłam za mąż mając 20 lat :eviltong: Ja nadal jestem córeczka tatusia :d mamusi tez, bom jedynaczka ;p I zyje bez ślubu z ojcem mego dziecka, a fe! :D Quote
*Magda* Posted October 5, 2014 Author Posted October 5, 2014 Ja nadal jestem córeczka tatusia :D mamusi tez, bom jedynaczka ;p I zyje bez ślubu z ojcem mego dziecka, a fe! :D Ty grzesznico :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
*Magda* Posted October 5, 2014 Author Posted October 5, 2014 Nie wiele się od Ciebie różnię, bo ja przez 7 lat miałam tylko ślub cywilny, więc też grzeszyłam :D Quote
marta1624 Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Ja też jestem córeczką mamusi i (zwłaszcza) tatusia, lat 22, bezdzietna, niezamężna, od kilku lat nawet bez chłopaka :p Quote
Małgonia Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Ja też jestem córeczką mamusi i (zwłaszcza) tatusia, lat 22, bezdzietna, niezamężna, od kilku lat nawet bez chłopaka :P Na szczescie masz psy, dzieki czemu jestes tu na forum i mozesz z nami pogadac... o psach to nie..o jedzeniu! :D :loveu: Quote
Małgonia Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Ja tez zawsze zalowałam, ze jestem jedynaczka, ale teraz jak sie wyprowadziam to nawet sie ciesze. Rodzice bardzo pomagają " bo mają mnie jedną". Choć czasami przesadzają, to wiem ze jak zrobi maślane oczka to mi kupią jak sobie cos zamarze ( ale nie przesadzam bo nie lubie :D ). I az sie boje moich urodzin... TŻ nie lubi jak tak kupuja wszystko. Ja nic nie poradze, wiem ze powinien sie cieszyc ze pomagają, nigdy nie przyjechali jeszcze z pustymi rękoma począwszy od paczki papmerów na telewizorze skonczywszy, ale jemu tez troche glupio bo jego rodzice nie mogą sobie na to pozwolic- o co nikt nie ma oczywiscie pretensji. Tesciowa za to pomaga bardzo jak Hankę musimy tam zostawic, jeszcze ani razu nie odmowiła. Quote
łamAga Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Hejka ;) A ja mam troje rodzeństwa i jest mi z tym bardzooooooooooooo dobrze ;) mam z nimi bardzo dobry kontakt , tylko jeden brat sie tak troche od nas odseparował i rzadko się widujemy ale z siostra i drugim bratem to mam kontakt prawie że co dziennie :D A Ty Magda tak już tego Theosia nie wypychaj z domu bo jak będzie chciał sobie pójść to jeszcze będziesz płakała :P Quote
*Magda* Posted October 5, 2014 Author Posted October 5, 2014 Małgonia, to niech tż nie smuta, bo Twoi dają Wam rzeczy materialne, a jego pomoc fizyczną/psychiczną. I jedno i drugie jest ważne, więc niech się cieszy, że tak dobrze macie :) Aga, będę płakała obojętnie kiedy pójdzie z domu :( Quote
łamAga Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Aga, będę płakała obojętnie kiedy pójdzie z domu :( A może w ogóle nie pójdzie tylko przyprowadzi synową do was :megagrin: Quote
*Magda* Posted October 5, 2014 Author Posted October 5, 2014 A może w ogóle nie pójdzie tylko przyprowadzi synową do was :megagrin: Albo zięcia :peace: Quote
łamAga Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Albo zięcia :peace: Albo :D tylko niech pamieta że "chłopaka" ma już zaklepanego :D Quote
*Magda* Posted October 5, 2014 Author Posted October 5, 2014 Albo :D tylko niech pamieta że "chłopaka" ma już zaklepanego :D Dziewczyny też ma 3 zaklepana ;) A nawet już 4 od dziś :D Quote
*Magda* Posted October 5, 2014 Author Posted October 5, 2014 Boże, dogo już całkiem oszalało i wkleiło mi posty z przed 4 lat :mad: Oszaleć można z tym nowym dogo :/ Quote
łamAga Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Jaki szczęściarz z niego :D tylko co On zrobi jak pokocha wszystkie :D Quote
Recommended Posts