Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja byłam córeczką tatusia, a wyszłam za mąż mając 20 lat :eviltong:

Ja nadal jestem córeczka tatusia :d mamusi tez, bom jedynaczka ;p

I zyje bez ślubu z ojcem mego dziecka, a fe! :D

Posted

Ja nadal jestem córeczka tatusia :D mamusi tez, bom jedynaczka ;p

I zyje bez ślubu z ojcem mego dziecka, a fe! :D

Ty grzesznico :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

Ja też jestem córeczką mamusi i (zwłaszcza) tatusia, lat 22, bezdzietna, niezamężna, od kilku lat nawet bez chłopaka :P

Na szczescie masz psy, dzieki czemu jestes tu na forum i mozesz z nami pogadac... o psach to nie..o jedzeniu! :D  :loveu:

Posted

Ja tez zawsze zalowałam, ze jestem jedynaczka, ale teraz jak sie wyprowadziam to nawet sie ciesze. Rodzice bardzo pomagają " bo mają mnie jedną". Choć czasami przesadzają, to wiem ze jak zrobi maślane oczka to mi kupią jak sobie cos zamarze ( ale nie przesadzam bo nie lubie :D  ). I az sie boje moich urodzin... TŻ nie lubi jak tak kupuja wszystko. Ja nic nie poradze, wiem ze powinien sie cieszyc ze pomagają, nigdy nie przyjechali jeszcze z pustymi rękoma począwszy od paczki papmerów na telewizorze skonczywszy, ale jemu tez troche glupio bo jego rodzice nie mogą sobie na to pozwolic- o co nikt nie ma oczywiscie pretensji. Tesciowa za to pomaga bardzo jak Hankę musimy tam zostawic, jeszcze ani razu nie odmowiła. 

Posted

Hejka ;)

A ja mam troje rodzeństwa i jest mi z tym bardzooooooooooooo dobrze ;) mam z nimi bardzo dobry kontakt , tylko jeden brat sie tak troche od nas odseparował i rzadko się widujemy ale z siostra i drugim bratem to mam kontakt prawie że co dziennie :D

A Ty Magda tak już tego Theosia nie wypychaj z domu bo jak będzie chciał sobie pójść to jeszcze będziesz płakała :P

Posted

Małgonia, to niech tż nie smuta, bo Twoi dają Wam rzeczy materialne, a jego pomoc fizyczną/psychiczną.

I jedno i drugie jest ważne, więc niech się cieszy, że tak dobrze macie :)

Aga, będę płakała obojętnie kiedy pójdzie z domu :(