łamAga Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 W moim słowniku nie ma słowa wyspac się , ide spać po 21 wstaje o 8smej i tak chodze niewyspana , chyba bardziej sie wysypiałam jak chodziłam do pracy , człowiek był zmeczony to i sen był lepszy ;) Ja też sie zapisalam kiedys na kurs bo miał sie odbyc w naszej firmie i jakos do dzisiaj się nie odbył :shake: A jak juz sobie zrobisz ten kurs tzn odświerzysz to pewnie będą Cię bardziej "potrzebować " i tez bedziesz spokojniejsza o stanowisko ;) Quote
*Magda* Posted September 24, 2014 Author Posted September 24, 2014 Tylko już widzę miny tych facetów co teraz jeżdżą wózkami :megagrin: Na tym dziale co jestem ja, to żadna kobieta nie jeździ ;) Ale Kris mnie chce, bo pamięta, jak pracowałyśmy razem poprzednim razem i wie jak pracuję :grins: Quote
łamAga Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 Pewnie zaczną trząś portkami że ich wygryziesz :D Quote
*Magda* Posted September 24, 2014 Author Posted September 24, 2014 Pewnie zaczną trząś portkami że ich wygryziesz :D Nie, tak źle nie będzie ;) Ale domyślam się, że za moimi plecami będą komentarze, że sobie nie dam rady, że to nie jest robota dla baby itp. ;) Quote
łamAga Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 Nie, tak źle nie będzie ;) Ale domyślam się, że za moimi plecami będą komentarze, że sobie nie dam rady, że to nie jest robota dla baby itp. ;) No do wtedy im pokażesz na co Cię stać :D Dobranoc ;) Quote
*Magda* Posted September 24, 2014 Author Posted September 24, 2014 Kolorowych ;) I (chyba) do jutra :) Quote
agutka Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 cześć Madziu :) dawno u ciebie nie byłam a tu jakieś wózki i inne cuda ;) Quote
marta1624 Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 Hejka mamusiu ;) Gratuluję :loveu: Quote
*Magda* Posted September 25, 2014 Author Posted September 25, 2014 Hej laski :) Na wózki egzamin mam w środę ;) więc trzymać kciuki :mad: Quote
łamAga Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 Ja już zaciskam :loveu: ale to na pewno tylko formalność ;) Quote
*Magda* Posted September 25, 2014 Author Posted September 25, 2014 Ja już zaciskam :loveu: ale to na pewno tylko formalność ;) Się okaże czy formalność :diabloti: 5 lat nie jeździłam, więc wszystko się może zdarzyć :peace: Quote
łamAga Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 tego sie pewnie nie zapomina :D najgorsze to tylko chyba te wózki jeżdżące bokiem :megagrin: Quote
*Magda* Posted September 25, 2014 Author Posted September 25, 2014 tego sie pewnie nie zapomina :D najgorsze to tylko chyba te wózki jeżdżące bokiem :megagrin: Właśnie na takie odnawiam papiery :eviltong: Quote
łamAga Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 Właśnie na takie odnawiam papiery :eviltong: Quwa ja bym chyba wszystko na drodze przestawiła jadąc tym , to sie chyba nie da tego prowadzić żeby jechać prosto :D Quote
*Magda* Posted September 25, 2014 Author Posted September 25, 2014 Quwa ja bym chyba wszystko na drodze przestawiła jadąc tym , to sie chyba nie da tego prowadzić żeby jechać prosto :D Da się da ;) Wbrew pozorom, jeździ się tym tak samo łatwo jak normalnym widlakiem :) Quote
łamAga Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 Ja jak z boku na to patrzyłam to mi sie wydawało że bym pomyliła pewnie w którą strone musze skręcic kierownice zeby pojechac w daną strone bo pedaly gazu , hamulec to można na pamieć wykuć , chyba , tak mi sie wydaje heh Quote
*Magda* Posted September 25, 2014 Author Posted September 25, 2014 Ja jak z boku na to patrzyłam to mi sie wydawało że bym pomyliła pewnie w którą strone musze skręcic kierownice zeby pojechac w daną strone bo pedaly gazu , hamulec to można na pamieć wykuć , chyba , tak mi sie wydaje heh Gaz i hamulec jest tak samo ułożony jak w aucie ;) A skręcasz też jak w aucie kierwnicą :) Quote
łamAga Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 No tak ale siedzi sie bokiem do kierunku jazdy i to wszystko "psuje" , całą logike poruszania sie po prostej drodze ;) Quote
*Magda* Posted September 25, 2014 Author Posted September 25, 2014 No tak ale siedzi sie bokiem do kierunku jazdy i to wszystko "psuje" , całą logike poruszania sie po prostej drodze ;) Niech Ci będzie :eviltong: Quote
łamAga Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 Kiedyś moze jak wróce do pracy to spróbuje do tego wejśc , ale jechac nie bede , tylko tak sie przymierze jak to w ogoóle od srodka wyglada hehe Quote
*Magda* Posted September 25, 2014 Author Posted September 25, 2014 A ja się przymierzam do pójścia spać :megagrin: Quote
Recommended Posts