marta1624 Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 A ja znowu zajadam rurki... One chyba nigdy mi się nie znudzą :D Ale mam smaka na brzoskwinie :loveu: Quote
łamAga Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Brzoskwinie też bym sobie zjadła , taka twarda i soczystą i słodziutką :loveu: My tu o jedzeniu a Magdzie znowu czasu brakuje ;( dała bym jej troche mojego jak by tak szło ;) Quote
łamAga Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Hejka ;) mam nadzieje ze dzisiaj będziesz miała więcej czasu dla siebie ;) Quote
*Magda* Posted September 23, 2014 Author Posted September 23, 2014 Hej wszystkim :) Hejka ;) mam nadzieje ze dzisiaj będziesz miała więcej czasu dla siebie ;) Oj Aguś, mam trochę czasu tylko dlatego, że czekam na Prawo Agaty ;) P.S. Możesz mi oddać jakieś 3-4h dziennie od siebie :) Quote
łamAga Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Hej wszystkim :) Oj Aguś, mam trochę czasu tylko dlatego, że czekam na Prawo Agaty ;) P.S. Możesz mi oddać jakieś 3-4h dziennie od siebie :) Ja mimo nudów jakoś nie potrafię się w żaden serial wciągnąć , oglądałam pierwszy odcinek serialu " ja sobie poradze" czy jakos tak chyba na tvnie , nawet był fajny ale kolejnych dwóch juz nie widziałam bo nie pamietałam nawet że lecą hehe Gdyby tylko tak szło to nie było by problemu ;) Quote
*Magda* Posted September 23, 2014 Author Posted September 23, 2014 Ja mimo nudów jakoś nie potrafię się w żaden serial wciągnąć , oglądałam pierwszy odcinek serialu " ja sobie poradze" czy jakos tak chyba na tvnie , nawet był fajny ale kolejnych dwóch juz nie widziałam bo nie pamietałam nawet że lecą hehe Gdyby tylko tak szło to nie było by problemu ;) To ja nawet nie wiem, że taki serial leci :D Oj, tak te 3-4h dłuższa doba, byłaby idealna :) Dobrze, że Bodzian dziś poszedł z Torą, to ja miałam wolne od spaceru :) Quote
łamAga Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 leci leci , fajny , o lasce która wychowuje sama dwie córki , sadzi męża , mąż chce ją wycyckac ze wszystkiego i odebrac dzieci pozniej Ona zakochuje sie w swoim adwokacie ze wzajemnoscia itd itd czyli zwykła polska telenowela :D moze w ten piatek bede pamietała obejrzeć :D Wolne od spaceru miałaś ale od obowiązków domowych nie ;) ciekawe jak moje dni beda wyglądały po porodzie heh Quote
*Magda* Posted September 23, 2014 Author Posted September 23, 2014 Wolne od spaceru miałaś ale od obowiązków domowych nie ;) ciekawe jak moje dni beda wyglądały po porodzie heh No niestety nie :( Będą za krótkie :P Quote
łamAga Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 No niestety nie :( Będą za krótkie :P To wtedy bedziemy miały po równo :P Quote
*Magda* Posted September 23, 2014 Author Posted September 23, 2014 To wtedy bedziemy miały po równo :P Wypchaj się :P Ja już mam od jakiegoś czasu za krótkie dni, więc niech to się już skończy ;) Quote
agaga21 Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Oj, tak te 3-4h dłuższa doba, byłaby idealna :) a co ty. dopiero człowiek by chodził wypompowany. Quote
*Magda* Posted September 23, 2014 Author Posted September 23, 2014 a co ty. dopiero człowiek by chodził wypompowany. Ja bym ten czas mogła posiedzieć na dogo :) A tak, wczoraj zero dogo, dziś tylko chwila, bo zaraz znikam spać... A jutro? A jutro się okażę :( Quote
*Monia* Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Hej Magda :) Jeszcze trochę i znowu weekend ;) Quote
Franca81 Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Dołączam się do grona czekających na weekend. :grins: Quote
łamAga Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 Hello ;) w sumie fakt , gdybys miała dobe dłuższą to była byś jeszcze bardziej zmęczona bo pewnie wolała bys coś zrobić co musisz niż siedzieć na dogo :P Quote
marta1624 Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 Hejka Madzia ;) I ja dołączam się do "nieczekających" na weekewnd :D Quote
*Magda* Posted September 24, 2014 Author Posted September 24, 2014 Hej Laski :) Nie wiem czy chcę czekać na weekend, bo...mam sobotę pracującą :mdleje: Ale chyba nie pójdę, bo Bogdan też ma sobotę pracującą :megagrin: Quote
łamAga Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 Hej Laski :) Nie wiem czy chcę czekać na weekend, bo...mam sobotę pracującą :mdleje: Ale chyba nie pójdę, bo Bogdan też ma sobotę pracującą :megagrin: Ooo widzisz , mąż czasami się przydaje :jumpie: Quote
*Magda* Posted September 24, 2014 Author Posted September 24, 2014 Ooo widzisz , mąż czasami się przydaje :jumpie: Ale prosiłam go, żeby zapytał jutro czy może nie iść ;) U niego się często robi nadgodziny, a u mnie prawie w ogóle :lookarou: A poza tym, chciałam nabić sobie troszkę plusów, bo jednak ciągle idą mi na rękę z godzinami w jakich muszę pracować :) W tygodniu, nie mam szans zrobić nadgodzin, bo Theoś :roll: Dlatego, chciałam chociaż w sobotę pójść ;) No ale, z tego co mówił Bogdan, to będzie ciężko, żeby on nie szedł :lol!: A ja się chciałam jeszcze pochwalić, że w ciągu kilku dni odświeżam papiery na wózki i będę w pracy jeździć wózkiem :megagrin: Quote
łamAga Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 A no to zmienia postać rzeczy , skoro tak to nawet fajnie jak byś poszła ale jak nie pójdziesz to też będzie fajnie :megagrin: oooo to gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sama bym się takim wozkiem widłowym brykła :D Quote
*Magda* Posted September 24, 2014 Author Posted September 24, 2014 A no to zmienia postać rzeczy , skoro tak to nawet fajnie jak byś poszła ale jak nie pójdziesz to też będzie fajnie :megagrin: oooo to gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sama bym się takim wozkiem widłowym brykła :D Niby chcę iść, ale chciałabym się też wyspać :oops: Podziękuję, jak już wsiądę na wózek ;) Miałam się wcześniej pochwalić, ale z braku czasu zapomniałam :oops: Tydzień temu, Kris zapytała mnie czy chcę wrócić na wózki. Zgodziłam się, bo to zawsze jedno miejsce więcej do planowania, jak będzie mniej roboty ;) No ale, że moje papiery są nie ważne od 2 lat, to...Kris musi poczekać :evil_lol: Ale już się dogadałam z firmą, że oni mi za nie zapłacą i wstępnie mam jechać w następnym tygodniu je zrobić ;) Ale jeszcze nie znam dnia, ani godziny :eviltong: Quote
Recommended Posts