Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']I inne odpowiedzi mnie nie interesują :D

A po ch*j Ci adidasy :D Kup sobie japonki, po sezonie będą tańsze :diabloti:[/QUOTE]

wlasnie jedne wydałam i to nowe , dopiero co kartkę urwałam od nich , raz w nich wyszłam i myślałam że mi noga odleci , idz mi z tym paskiem między palcami :angryy:

Posted

[quote name='magdabroy']To kup sobie balerinki jak Ci w japonkach źle :eviltong:[/QUOTE]

teraz juz sie zimno robi i potrzebuje adidasy :evil_lol: moje juz sie wysłużyły i siara w nich chodzic , chyba z 2 lata je miałam i biel nie wyglada jak biel :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']teraz juz sie zimno robi i potrzebuje adidasy :evil_lol: moje juz sie wysłużyły i siara w nich chodzic , chyba z 2 lata je miałam i biel nie wyglada jak biel :evil_lol:[/QUOTE]

Zawsze można mówić, że one były takiego koloru :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']Zawsze można mówić, że one były takiego koloru :diabloti:[/QUOTE]

Ale One już nie mają koloru , są po prostu zalezione :evil_lol: jutro je potraktuje mydełkiem na plamy moze sie troche wybielą :lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Głodna jestem i nie wiem co zjeść :placz:[/QUOTE]

Ja też dzisiaj nie miałam za bardzo co wiec sie natkałam chleba z pastą jajeczno kiełbasianą :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']Hejka ;)

a do pracy to poszła dzisiaj ? ;)[/QUOTE]

Hejka :)

Nie poszłam :roll:

[quote name='marta1624']A myślałam że u ciebie jak w serialu, codziennie coś nowego :D[/QUOTE]

Tak jak mówisz :eviltong:

[quote name='dOgLoV']Tak w ogóle to zdjęcia nowego nabytku bym obejrzała :lol:[/QUOTE]

[quote name='marta1624']Jo tyż :D:D[/QUOTE]

Nie chce mi się robić :roll:

[quote name='dOgLoV']No ale Magda chyba jest w pracy :roll:[/QUOTE]

Byłam u Żanety i Zosi ;)

Później wrzucę zdjęcia Theosia w czymś co mu dziś kupiłam :eviltong:
A teraz znikam go karmić, myć itp. ;)