*Magda* Posted May 22, 2014 Author Posted May 22, 2014 [quote name='dOgLoV']a ja ide polegnąć , zmeczyłam sie tym nudzeniem :eviltong: dobranoc ;) Dzień dobry :diabloti: [quote name=':: FiGa ::']Czesc gaduly:loveu: Stoczylam batalie by dokopac sie do jakichs fotek:diabloti: ale to co znalazlam... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album3/DSC_7444_zpsa9c3f52b.jpg Sama jesteś gaduła :eviltong: U mnie jest dużo fotek :) Cieszę się, że Ci się ta spodobała :) [quote name='Ty$ka']Witamy się :) Hej Justyna :) Quote
*Magda* Posted May 22, 2014 Author Posted May 22, 2014 marta1624 napisał(a):Hejka Rzepie :eviltong: Cześć moja mendo :loveu: Quote
*Magda* Posted May 22, 2014 Author Posted May 22, 2014 Pogoda: właśnie przestało padać ;) Samopoczucie: całkiem fajne :) Czekam na przyjazd koleżanki :p Quote
marta1624 Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 magdabroy napisał(a):Pogoda: właśnie przestało padać ;) Samopoczucie: całkiem fajne :) Czekam na przyjazd koleżanki :p No to dobrze że pogoda się poprawiła ;) Ja mam dość deszczu już, ale na szczęście/nieszczęście jest ciepło (za bardzo aż) ;) Quote
*Magda* Posted May 22, 2014 Author Posted May 22, 2014 marta1624 napisał(a):No to dobrze że pogoda się poprawiła ;) Ja mam dość deszczu już, ale na szczęście/nieszczęście jest ciepło (za bardzo aż) ;) Ja się cieszę, że chwilę popadało, bo mam w pokojach tak duszno, że szok :roll: U Theosia jest 24 stopnie :mdleje: Rano biedak wstaje cały spocony, chociaż specjalnie ubieram mu pidżamkę na krótki rękaw i spodenki ;) Quote
marta1624 Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 magdabroy napisał(a):Ja się cieszę, że chwilę popadało, bo mam w pokojach tak duszno, że szok :roll: U Theosia jest 24 stopnie :mdleje: Rano biedak wstaje cały spocony, chociaż specjalnie ubieram mu pidżamkę na krótki rękaw i spodenki ;) U mnie w nocy mimo otwartego okna też upał, że ledwo dysze. Taka zniósł się na dół na materac bo tam chłodniej :D Mówi że trzeba zainwestować w coś chłodzącego ;) Quote
*Magda* Posted May 22, 2014 Author Posted May 22, 2014 marta1624 napisał(a):U mnie w nocy mimo otwartego okna też upał, że ledwo dysze. Taka zniósł się na dół na materac bo tam chłodniej :D Mówi że trzeba zainwestować w coś chłodzącego ;) Bogdan wczoraj oglądał w necie klimatyzator ;) Powiedziałam mu, że ma se go w tyłek wsadzić, bo ja nie chcę :evil_lol: agutka napisał(a):znowu szybkie dzień dobry :) Dobry, dobry :) Quote
marta1624 Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 magdabroy napisał(a):Bogdan wczoraj oglądał w necie klimatyzator ;) Powiedziałam mu, że ma se go w tyłek wsadzić, bo ja nie chcę :evil_lol: Dobry, dobry :) Mój tata też chce klimatyzator, ale po tym mnie strasznie gardło boli i źle się ogólnie czuje :shake: Quote
*Magda* Posted May 22, 2014 Author Posted May 22, 2014 marta1624 napisał(a):Mój tata też chce klimatyzator, ale po tym mnie strasznie gardło boli i źle się ogólnie czuje :shake: Wiesz, gdyby lato trwało pełne 3 miesiące, to ok ;) Ale tak naprawdę będzie kilka dni takich prawdziwie upalnych i to wszystko :roll: A koszta tego klimatyzatora, są nie adekwatne do tego co będziemy go używać ;) dOgLoV napisał(a):hejka w ten upalny dzień ;) Hej, hej :) U mnie fajnie, bo 18 stopni ;) Jedyny minus, to taki, że znowu padało i był t taki deszcz z piaskiem :roll: I musiałam teraz auto spłukać, bo przez szyby nic nie było widać :shake: Quote
marta1624 Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 magdabroy napisał(a):Wiesz, gdyby lato trwało pełne 3 miesiące, to ok ;) Ale tak naprawdę będzie kilka dni takich prawdziwie upalnych i to wszystko :roll: A koszta tego klimatyzatora, są nie adekwatne do tego co będziemy go używać ;) Hej, hej :) U mnie fajnie, bo 18 stopni ;) Jedyny minus, to taki, że znowu padało i był t taki deszcz z piaskiem :roll: I musiałam teraz auto spłukać, bo przez szyby nic nie było widać :shake: U mnie gorąco, co dzisiaj akurat dobrze bo jedziemy nad zalew niedługo ;) Quote
łamAga Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 no u nas jest 26 stopni ;) i slonce ładnie świeci że w domu nie ma czym oddychac ;) Quote
*Magda* Posted May 22, 2014 Author Posted May 22, 2014 marta1624 napisał(a):U mnie gorąco, co dzisiaj akurat dobrze bo jedziemy nad zalew niedługo ;) dOgLoV napisał(a):no u nas jest 26 stopni ;) i slonce ładnie świeci że w domu nie ma czym oddychac ;) Ja się chyba popołudniu wybiorę nad wodę z dzieckiem, psem i mężem (kolejność prawidłowa) :diabloti: Quote
łamAga Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 Takie to pożyją a ja znowu będe się nudzila :eviltong: Quote
*Magda* Posted May 22, 2014 Author Posted May 22, 2014 dOgLoV napisał(a):Takie to pożyją a ja znowu będe się nudzila :eviltong: To pakuj manatki i się do mnie wprowadź, a nie tylko o tym gadasz :eviltong: Quote
marta1624 Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 magdabroy napisał(a):Ja się chyba popołudniu wybiorę nad wodę z dzieckiem, psem i mężem (kolejność prawidłowa) :diabloti: Jedź jedź :) Bogdan pobiegnie za autem? :evil_lol: Quote
*Magda* Posted May 22, 2014 Author Posted May 22, 2014 marta1624 napisał(a):Jedź jedź :) Bogdan pobiegnie za autem? :evil_lol: 8km, nie wiem czy wytrzyma taki dystans :p Quote
marta1624 Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 Da radę :eviltong: Do haka przywiążesz :evil_lol: Quote
marta1624 Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 magdabroy napisał(a):Jak nie, to go dociągnę :evil_lol: :diabloti: Quote
Recommended Posts