Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na wsi dzieciaki tak tłamszą koty... przez cały urlop byłam obrońcą.. bo te melepety zamiast dać dzieciakom znać gdzie ich miejsce, dawały się godzinami nosić gięte w pałąk, zamykać w szopie i przykrywać koszem :/

Posted

Baski_Kropka napisał(a):
Na wsi dzieciaki tak tłamszą koty... przez cały urlop byłam obrońcą.. bo te melepety zamiast dać dzieciakom znać gdzie ich miejsce, dawały się godzinami nosić gięte w pałąk, zamykać w szopie i przykrywać koszem :/

Hihihi :evil_lol:

Posted

agutka napisał(a):
yyyy rozumiem że deszcz w domu pada? ;):evil_lol:

Tak :evil_lol:
Moje dziecko nie wie gdzie się bawić :roll:
Chce iść na dwór, no to go ubieram odpowiednio do pogody. A on za chwilę mi tak wbiega do domu :mad:
Jak go chcę rozebrać, to idzie znowu na dwór. Minie chwila, a on znowu w domu :mad:
I tak w kółko :evil_lol:

Posted

marta1624 napisał(a):
Hejka Magda ;) Śliczne zdjęcia :loveu: Tora leży na legowisku jak jest gorąco? Bo moja oblega wtedy płytki ;)

Hej :)

Tora różnie: czasem legowisko, czasem podwórko, a czasem kafelki ;)

Posted

oj..... prawda
pamiętam jak do kazdego psa podchodziłam głaskać i jeden w kaganie miał ochotę odgryźć mi pachę , za to zamiast na właściciela psa moja matka na mnie wskoczyła i jeszcze lacze wyłapałam ;)
a tera to psa mimo zabezpieczenia zlinczowali by na amen:mad:

Posted

Ojjj to było dzieciństwo :D
Pamiętam jak biegaliśmy po wykopanych rowach, mieliśmy swoje bazy i wspinaliśmy się po rusztowaniach :evil_lol:
Może to wszystko najbezpieczniejsze nie było, ale kurde no... teraz to ja mam co wspominać i sobie w życiu świetnie radze ;P
Złote lata <3

Guest wolfheart
Posted

moim zdaniem to co się dzieje obecnie jest delikatnie mówiąc chore :roll:
moje dzieciństwo to lata 90'te i dobrze je wspominam :p