Baski_Kropka Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 Zdjęcia supeeeeer :D A Theoś chyba naśladował pieska i pokazywanie brzuszka :P Taki młody a już laskę poderwał :D Quote
*Magda* Posted May 14, 2014 Author Posted May 14, 2014 [quote name='Ty$ka']Jakie kucycki :loveu: Lio jakaś taka... mała ;p Theoś wygląda jakby nie wiedział co może z nią robić :D[/QUOTE] Miała aż 4 kucyki :evil_lol: Lio to...facet :eviltong: [quote name='Baski_Kropka']Zdjęcia supeeeeer :D A Theoś chyba naśladował pieska i pokazywanie brzuszka :P Taki młody a już laskę poderwał :D[/QUOTE] Theoś ostatnio naśladuje wszystkich i we wszystkim :roll: On ją poderwał już dawno ;) Tylko Zosia ciągle udaje niedostępną :diabloti: Quote
agutka Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 dzień dobry :) co tu tak cicho? od 20 już nikt nie pisał :shake: no niecodzienne ;) Quote
*Magda* Posted May 15, 2014 Author Posted May 15, 2014 [quote name='agutka']dzień dobry :) co tu tak cicho? od 20 już nikt nie pisał :shake: no niecodzienne ;)[/QUOTE] Dzień dobry :) Bo nikt mnie nie kocha, to poszłam spać :( [quote name='marta1624']Dzień doberek z rana ;)[/QUOTE] Hejka :) Quote
*Magda* Posted May 15, 2014 Author Posted May 15, 2014 [quote name='dOgLoV']hej Madziu :loveu:[/QUOTE] Hej Aga :) Nie wiem czy to ważne, ale nie widać Twojego banerka :shake: Quote
łamAga Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 Hmmm faktycznie , nie wiem co się z nim stało , może to chwilowe tak jak tamto wczorajsze że nie widziałam zdjęć małego tybka :niewiem: Quote
łamAga Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 [quote name='magdabroy']Zrobi się nowy :megagrin:[/QUOTE] :diabloti: Quote
agutka Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 Madziu kochają cię wierne tłumy :cool3: tylko mnie nie było a tu zaraz spokój:grin: Quote
marta1624 Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 Aga a też nie widzę twojego bannerka ani zdjęć :???: A wczoraj były. Quote
*Magda* Posted May 15, 2014 Author Posted May 15, 2014 [quote name='agutka']Madziu kochają cię wierne tłumy :cool3: tylko mnie nie było a tu zaraz spokój:grin:[/QUOTE] Tak, oczywiście :D Quote
agaciaaa Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 Jaki Teoś wygłuptas na filmiku :) słodki jest :loveu: Quote
łamAga Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 [quote name='marta1624']Aga a też nie widzę twojego bannerka ani zdjęć :???: A wczoraj były.[/QUOTE] No , wszystko co miałam na fotobuckecie na forach poznikało :roll: Quote
*Magda* Posted May 15, 2014 Author Posted May 15, 2014 Pisałam już, że moje dziecko ma nie równo pod sufitem :diabloti: Kupiłam mu jakiś czas temu, taki worek/śpiwór do spania. No bo u niani nie będzie spał w pościeli, tylko niania kładzie dzieci właśnie w takich śpiworkach. No i chciałam, żeby młody się przyzwyczaił, że w dzień śpi w śpiworku, a w nocy w pościeli ;) No i teraz mam. Młody ciągle chce spać w śpiworku, nawet w nocy. A do tego, mam go jeszcze przykryć kołdrą :mdleje: I jeszcze zapomniałam Wam napisać, że jak byliśmy w PL, to zrobiliśmy Theosiowi "prezent" i młody przejechał się autobusem :) Tak mu się to podobało, że nawet nie zauważył, że tatuś nie wsiadł do autobusu :D A jak wysiedliśmy w Opolu, to młody chciał jechać dalej i prawie wbiegł mi do kolejnego autobusu, który właśnie podjechał :mdleje: Quote
łamAga Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 hehehehehe widzisz Theoś już pokazuje kto tu rządzi :eviltong: ma chłopak przynajmniej swoje zdanie :eviltong: Ale w takim śpiworku i jeszcze pod kołdrą to pewnie mu za gorąco , a na te autobusy to teraz będziesz musiała nieźle uważać ;) Quote
marta1624 Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 Ale ma pomysły z autobusami :lol: A w śpiworku i kołdrze... Jak mu nie gorąco ;) Quote
*Magda* Posted May 15, 2014 Author Posted May 15, 2014 W dzień jak śpi, to odkrywam go z kołderki ;) A wieczorem, jak mocno śpi, to mu ściągam śpiworek :eviltong: Quote
*Magda* Posted May 15, 2014 Author Posted May 15, 2014 [quote name='dOgLoV']ładnie to tak oszukiwać dziecko ? :eviltong:[/QUOTE] Tak :diabloti: Quote
marta1624 Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 [quote name='magdabroy']Tak :diabloti:[/QUOTE] Wyrodna matka :diabloti: Quote
Recommended Posts