*Magda* Posted May 15, 2014 Author Posted May 15, 2014 [quote name='agutka']a ha,ha noo schabowy i kotlety mielone a na kanapkę tylko sopocka ale nie jakaś podmokła:D[/QUOTE] Jak jestem w PL, to robię zapas pasztetu z Krakusa, bo tylko taki mój mąż zje :mdleje: Faceci :shake::diabloti: Quote
*Magda* Posted May 15, 2014 Author Posted May 15, 2014 [quote name='Ty$ka']A smażone taaaakie zdrowe... eh, faceci.[/QUOTE] Super zdrowe :evil_lol: Choć ja jestem mięsożercą i zjem każde mięso :p [quote name='dOgLoV']Sebek raczej nie wybrzydza bo obiadki mu mamusia gotuje i obkład tez Ona kupuje a ja tylko mu kroje chleb i obkładam :evil_lol: a On nic na jej jedzenie nie powie bo wie ze dostanie zjebke ze sam ma sobie ugotowac jak mu nie pasi :eviltong: Ale wybredny to On tez jest , a jak widze jak wybiera "tłuściochy" z na prawde chudego mięsa to mnie cos strzela :angryy: a najbardziej wkurza mnie jego tempo jedzenia , ja zjem pozmywam połażę a On jeszcze je , dzisiaj zjadłam , wstałam , pozmywałam a on dalej je , wyszlam do pokoju weszłam na dogo odpisałam w kilku postach zebrałam brudne szklanki pozmywałam je On nadal je , poszłam sie wysikać wracam a on czyta gazetk z biedronki i ma jeszcze pół talerza frytek , no to nie wytrzymała, i mówie : Ty to kiedyś zjesz czy od razu po obiedzie do pracy idziesz ?" ( idzie na rano ) to się obraził że przecież je i żeby On mi nie zaczął zaraz czegoś wypominac hehe[/QUOTE] W sumie, to Bogdan też już nie wybrzydza ;) Zresztą, ma zakaz gadania, że czegoś nie lubi, odkąd Theoś je to co my :p Aż taki powolny Bogdan nie jest, ale też je długo :roll: Quote
łamAga Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 jeju ale żeby aż tyle ? dzisiaj miałam nałożone tyle co On bo ja frytki uwielbiam , ale oczywiście mi powiedział że miał dwa razy więcej od emnie i ja sie dziwie ze dłużej je :diabloti: Quote
*Magda* Posted May 15, 2014 Author Posted May 15, 2014 Bogdan ostatnie kilka dni je szybciej ;) Ale tylko dzięki młodemu :D Bogdan zawsze jadł na kanapie, przed TV. A Theoś i ja, przy stole ;) No i młody, co był obiad, to mi się odwracał na krzesełku albo chciał zejść, bo on chce do taty :mad: No to teraz, Bogdan dostaje talerz na stół i musi jeść z nami ;) A jak mu się nie podoba, to ma najpierw nakarmić młodego, a potem może sobie jeść gdzie chce :diabloti: Quote
łamAga Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 buahahahha no to pewnie je w ekspresowym tempie żeby za chwile zająć miejsce na kanapie :diabloti: Quote
*Magda* Posted May 15, 2014 Author Posted May 15, 2014 [quote name='dOgLoV']buahahahha no to pewnie je w ekspresowym tempie żeby za chwile zająć miejsce na kanapie :diabloti:[/QUOTE] Tak prawie zgadłaś ;) Dobra, na mnie pora :eviltong: Dobranoc laseczki :hand: Quote
agutka Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 dzień dobry :) u nas słonecznie od wczoraj:multi: Quote
marta1624 Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Dzień doberek ;) Oddajcie mi pogodę :placz: U mnie cały czas leje :shake: Quote
łamAga Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Hejka ;) u nas też leje i wiatr jest niesamowity :roll: Quote
*Magda* Posted May 16, 2014 Author Posted May 16, 2014 Doberek :) U mnie piękne słońce :p Jak młody wstanie, to jedziemy na jeziorko, wykąpać sucz ;) A ja dopiero teraz mam chwilkę wolnego :roll: Najpierw spacer z psem, potem zakupy. Jak wróciłam, to zanim wszystko rozpakowałam, to wzięłam się za robienie sałatki :) Ani się nie obejrzałam, z trzeba było brać się za obiad :roll: W między czasie jeszcze złożyłam drapak dla kota i poodkurzałam :p A teraz młody śpi, a ja mam chwilkę dla siebie :multi: Quote
*Magda* Posted May 16, 2014 Author Posted May 16, 2014 [quote name='agutka']to żeś miała roboty ;)[/QUOTE] W piątki to normalne :D Quote
*Magda* Posted May 16, 2014 Author Posted May 16, 2014 Dzisiaj nie ;) Byliśmy też wykąpać sucz :) A teraz młody śpi :loveu: Quote
*Magda* Posted May 16, 2014 Author Posted May 16, 2014 A jutro już tak kolorowo nie będzie :roll: Takie życie ;) Quote
łamAga Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 [quote name='magdabroy']A jutro już tak kolorowo nie będzie :roll: Takie życie ;)[/QUOTE] ja jutro będe miała lepiej , bo rano do miasta sie skoczy pozniej pranie zrobie w niedziele ide do mamy włosy farbowac i jakos sie pokula , a od poniedziałku od nowa Polska Ludowa :roll: Quote
Guest wolfheart Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 nuda jest męcząca,serio :evil_lol: nie pracuję to wiem:evil_lol: jak Luna idzie się zdrzemnąć,a ja nie mam nic do rooty w domu to szukam zajęcia na siłę,bo chyba bym zwariowała z bezczynności Quote
*Magda* Posted May 16, 2014 Author Posted May 16, 2014 A od poniedziałku, to będziesz siedzieć ze mną na dogo :evil_lol: Quote
*Magda* Posted May 16, 2014 Author Posted May 16, 2014 [quote name='marta.k9080']nuda jest męcząca,serio :evil_lol: nie pracuję to wiem:evil_lol: jak Luna idzie się zdrzemnąć,a ja nie mam nic do rooty w domu to szukam zajęcia na siłę,bo chyba bym zwariowała z bezczynności[/QUOTE] Mam propozycję ;) Otwórz szafę i mów do rzeczy :roflt::roflt::roflt: Quote
Guest wolfheart Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 ahahaaa pogadam z kurtkami zimowymi,bo mi za zimą tęskno :laugh2_2: Quote
*Magda* Posted May 16, 2014 Author Posted May 16, 2014 [quote name='dOgLoV']Ale ile można siedzieć na dogo :eviltong:[/QUOTE] Tyle ile będzie trzeba :diabloti: [quote name='marta.k9080']ahahaaa pogadam z kurtkami zimowymi,bo mi za zimą tęskno :laugh2_2:[/QUOTE] Mi jeszcze za zimą nie tęskno :eviltong: Quote
Recommended Posts