Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agutka']a ha,ha noo schabowy i kotlety mielone a na kanapkę tylko sopocka ale nie jakaś podmokła:D[/QUOTE]

Jak jestem w PL, to robię zapas pasztetu z Krakusa, bo tylko taki mój mąż zje :mdleje:

Faceci :shake::diabloti:

Posted

[quote name='Ty$ka']A smażone taaaakie zdrowe... eh, faceci.[/QUOTE]

Super zdrowe :evil_lol:
Choć ja jestem mięsożercą i zjem każde mięso :p

[quote name='dOgLoV']Sebek raczej nie wybrzydza bo obiadki mu mamusia gotuje i obkład tez Ona kupuje a ja tylko mu kroje chleb i obkładam :evil_lol: a On nic na jej jedzenie nie powie bo wie ze dostanie zjebke ze sam ma sobie ugotowac jak mu nie pasi :eviltong:

Ale wybredny to On tez jest , a jak widze jak wybiera "tłuściochy" z na prawde chudego mięsa to mnie cos strzela :angryy:

a najbardziej wkurza mnie jego tempo jedzenia , ja zjem pozmywam połażę a On jeszcze je , dzisiaj zjadłam , wstałam , pozmywałam a on dalej je , wyszlam do pokoju weszłam na dogo odpisałam w kilku postach zebrałam brudne szklanki pozmywałam je On nadal je , poszłam sie wysikać wracam a on czyta gazetk z biedronki i ma jeszcze pół talerza frytek , no to nie wytrzymała, i mówie : Ty to kiedyś zjesz czy od razu po obiedzie do pracy idziesz ?" ( idzie na rano ) to się obraził że przecież je i żeby On mi nie zaczął zaraz czegoś wypominac hehe[/QUOTE]

W sumie, to Bogdan też już nie wybrzydza ;)
Zresztą, ma zakaz gadania, że czegoś nie lubi, odkąd Theoś je to co my :p

Aż taki powolny Bogdan nie jest, ale też je długo :roll:

Posted

jeju ale żeby aż tyle ? dzisiaj miałam nałożone tyle co On bo ja frytki uwielbiam , ale oczywiście mi powiedział że miał dwa razy więcej od emnie i ja sie dziwie ze dłużej je :diabloti:

Posted

Bogdan ostatnie kilka dni je szybciej ;) Ale tylko dzięki młodemu :D
Bogdan zawsze jadł na kanapie, przed TV. A Theoś i ja, przy stole ;)
No i młody, co był obiad, to mi się odwracał na krzesełku albo chciał zejść, bo on chce do taty :mad:
No to teraz, Bogdan dostaje talerz na stół i musi jeść z nami ;)
A jak mu się nie podoba, to ma najpierw nakarmić młodego, a potem może sobie jeść gdzie chce :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']buahahahha no to pewnie je w ekspresowym tempie żeby za chwile zająć miejsce na kanapie :diabloti:[/QUOTE]

Tak prawie zgadłaś ;)

Dobra, na mnie pora :eviltong:
Dobranoc laseczki :hand:

Posted

Doberek :)

U mnie piękne słońce :p Jak młody wstanie, to jedziemy na jeziorko, wykąpać sucz ;)

A ja dopiero teraz mam chwilkę wolnego :roll:
Najpierw spacer z psem, potem zakupy. Jak wróciłam, to zanim wszystko rozpakowałam, to wzięłam się za robienie sałatki :)
Ani się nie obejrzałam, z trzeba było brać się za obiad :roll: W między czasie jeszcze złożyłam drapak dla kota i poodkurzałam :p
A teraz młody śpi, a ja mam chwilkę dla siebie :multi:

Posted

[quote name='magdabroy']A jutro już tak kolorowo nie będzie :roll:
Takie życie ;)[/QUOTE]

ja jutro będe miała lepiej , bo rano do miasta sie skoczy pozniej pranie zrobie w niedziele ide do mamy włosy farbowac i jakos sie pokula , a od poniedziałku od nowa Polska Ludowa :roll:

Guest wolfheart
Posted

nuda jest męcząca,serio :evil_lol: nie pracuję to wiem:evil_lol: jak Luna idzie się zdrzemnąć,a ja nie mam nic do rooty w domu to szukam zajęcia na siłę,bo chyba bym zwariowała z bezczynności

Posted

[quote name='marta.k9080']nuda jest męcząca,serio :evil_lol: nie pracuję to wiem:evil_lol: jak Luna idzie się zdrzemnąć,a ja nie mam nic do rooty w domu to szukam zajęcia na siłę,bo chyba bym zwariowała z bezczynności[/QUOTE]

Mam propozycję ;)
Otwórz szafę i mów do rzeczy :roflt::roflt::roflt:

Guest wolfheart
Posted

ahahaaa pogadam z kurtkami zimowymi,bo mi za zimą tęskno :laugh2_2:

Posted

[quote name='dOgLoV']Ale ile można siedzieć na dogo :eviltong:[/QUOTE]

Tyle ile będzie trzeba :diabloti:
[quote name='marta.k9080']ahahaaa pogadam z kurtkami zimowymi,bo mi za zimą tęskno :laugh2_2:[/QUOTE]

Mi jeszcze za zimą nie tęskno :eviltong: