Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']
a co takiego Lumpiasty wywinął że chcesz go bić ? :eviltong:[/QUOTE]

A kto powiedział, że ja tylko chcę :diabloti:

Załatwił się do Theosia piaskownicy :angryy:
I teraz wychodzi na to, że muszę wymienić piasek w piaskownicy :mad:

Posted

[quote name='dOgLoV']buahhahha no co , taką duzą kuwete miał ominąc :eviltong:[/QUOTE]

Wiesz co, gdyby nie miał jak się dostać do swojej kuwety, to może bym mu wybaczyła ;) Ale drzwi otwarte na szeroko do domu. Kot wychodzi Z DOMU, wchodzi do piaskownicy i zaczyna lać :mad:
Akurat wieszałam pranie, więc nie skończył, bo go skutecznie z piaskownicy wypędziłam :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']Wiesz co, gdyby nie miał jak się dostać do swojej kuwety, to może bym mu wybaczyła ;) Ale drzwi otwarte na szeroko do domu. Kot wychodzi Z DOMU, wchodzi do piaskownicy i zaczyna lać :mad:
Akurat wieszałam pranie, więc nie skończył, bo go skutecznie z piaskownicy wypędziłam :diabloti:[/QUOTE]

My dzisiaj mielismy podobną akcję , teraz mamy szczelnie zamknęte drzwi na strych żeby Ibri nie lała na schodach , Sebek poszedł na strych po żarcie dla psów , nie było go 5 sekund , wyłazi a tam już Ibri kuca i leje na schody :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']Następnym razem, wywalę go na zbity pysk za drzwi i będzie siedział sam-za karę :diabloti:[/QUOTE]

czy ja wiem czy to dla niego kara będzie :eviltong: do wody go wrzuć , wtedy będzie kara :eviltong:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']My dzisiaj mielismy podobną akcję , teraz mamy szczelnie zamknęte drzwi na strych żeby Ibri nie lała na schodach , Sebek poszedł na strych po żarcie dla psów , nie było go 5 sekund , wyłazi a tam już Ibri kuca i leje na schody :eviltong:[/QUOTE]

wyleciałaby przez okno u mnie:diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']wyleciałaby przez okno u mnie:diabloti:[/QUOTE]

Podobnymi słowami mu się odgrażałam :diabloti:

[quote name='dOgLoV']ale wtedy może się okazać że wrzucisz go i po basenie :eviltong:[/QUOTE]

To będzie po basenie, ale do piaskownicy już więcej też się nie załatwi :diabloti:

Posted

Biedny Lumpiasty :placz: Ale nie śmiejcie się bo mam gorzej- mój (nie mój) jakże inteligentny pies w te deszcze stwierdził że z domu nie będzie wychodził a będzie trzymał. A po nocy znalazłam piękną niespodziankę w pokoju obok :angryy: Jeszcze nie widziałam że jamnik może tak szybko ze schodów zbiegać :diabloti:

Posted

[quote name='marta1624']Biedny Lumpiasty :placz: Ale nie śmiejcie się bo mam gorzej- mój (nie mój) jakże inteligentny pies w te deszcze stwierdził że z domu nie będzie wychodził a będzie trzymał. A po nocy znalazłam piękną niespodziankę w pokoju obok :angryy: Jeszcze nie widziałam że jamnik może tak szybko ze schodów zbiegać :diabloti:[/QUOTE]

Fajnie musiały wyglądać, takie krótkie łapki, przebierające pewnie w miejscu :evil_lol:

Posted

[quote name='marta1624']Biedny Lumpiasty :placz: Ale nie śmiejcie się bo mam gorzej- mój (nie mój) jakże inteligentny pies w te deszcze stwierdził że z domu nie będzie wychodził a będzie trzymał. A po nocy znalazłam piękną niespodziankę w pokoju obok :angryy: Jeszcze nie widziałam że jamnik może tak szybko ze schodów zbiegać :diabloti:[/QUOTE]

:roflt::roflt::roflt::roflt::peace:

Posted

[quote name='magdabroy']Fajnie musiały wyglądać, takie krótkie łapki, przebierające pewnie w miejscu :evil_lol:[/QUOTE]

Dokładnie :evil_lol: A ja za nim z tym co miałam pod ręką (ścierką :lol:)

Posted

Następnym razem, przygotuj sobie kij bejsbolowy :evil_lol:

A Theoś dziś dostał od sąsiadów ślizgawkę ;) 2x większa niż tą co ja mu kupiłam w tygodniu :)
Więc teraz dużą będzie miał w ogródku, a tą małą zostawię mu w domu ;)

Posted

Ja Wam cos napiszę... o ile sobie czytam wasze opowiastki i perypetie z dzieciaczkami i myślę sobie, że fajnie by był takiego brzdąca mieć tak dwa dni z bratankiem lecza mnie z tego na najbliższy rok :P Nie żeby był nie grzeczny.... le jest mega absorbujący... a ja lubie spokój i odpoczynek czasem :P
A ta gadzina jest po prostu niezniszczalna... Kropka ma go dosyć... a Dexa na szczęście się trochę obawia wiec go nie chce męczyć :P