Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Angi']posiadanie luszczanki jest na topie, jeszcze jebnąć podpis na pół zdjęcia i mogę zakładać fan pejdż![/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol:

Posted

Hejka Magda ;) Nadrobiłam wszystko z wczoraj: Tora z Lumpkiem świetnie się bawiły (chociaż Lumpek miał chyba mniejszą frajdę :lol:), a ślizgawka Theosia świetna :loveu:

Posted

[quote name='dOgLoV']Dzien dobry deszczowe ;)[/QUOTE]

Dzień dobry :)

Tak szybko na nogach :crazyeye:

[quote name='marta1624']Hejka Magda ;) Nadrobiłam wszystko z wczoraj: Tora z Lumpkiem świetnie się bawiły (chociaż Lumpek miał chyba mniejszą frajdę :lol:), a ślizgawka Theosia świetna :loveu:[/QUOTE]

Hej Marta :)

Cieszę się, że wróciłaś "do żywych" :)

Ale się dziś wyspałam :loveu:
Wstałam szybciej niż moje dziecko :D Ubrałam się, nakarmiłam zwierzyniec i poszłam sprawdzić co z młodym :)
Obudził się jak weszłam do pokoju, a to była już prawie 8 rano :p Pewnie, gdybym nie weszła, to jeszcze chwilkę by drzemał ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Dzień dobry :)

Tak szybko na nogach :crazyeye:

Ale się dziś wyspałam :loveu:
Wstałam szybciej niż moje dziecko :D Ubrałam się, nakarmiłam zwierzyniec i poszłam sprawdzić co z młodym :)
Obudził się jak weszłam do pokoju, a to była już prawie 8 rano :p Pewnie, gdybym nie weszła, to jeszcze chwilkę by drzemał ;)[/QUOTE]

Nie było mi dane wyspać się tak jak Ty ;)

szwagierka dała na dzisiaj Kinge teściowej a teściowa musiała iść na jakieś zebranie , wychodziła z domu o 7:30 więc musiałam wstać żeby posiedzieć z Kingą ;) teraz włączyłam jej bajki i ogląda ;)

Posted

[quote name='marta1624']Ale ładną dziewczynę ma Theoś ;) I bardziej pasuje mu Tora niż Lio :D[/QUOTE]

Ładną, ładną :loveu:
Theoś duży, to i dużego psa musi mieć, a nie jakąś wycieraczkę pod nogami :evil_lol: