*Magda* Posted May 13, 2014 Author Posted May 13, 2014 [quote name='Angi']posiadanie luszczanki jest na topie, jeszcze jebnąć podpis na pół zdjęcia i mogę zakładać fan pejdż![/QUOTE] :evil_lol::evil_lol: Quote
*Magda* Posted May 13, 2014 Author Posted May 13, 2014 [quote name='Angi']to jest tragiczne :evil_lol:[/QUOTE] Nie wiem, bo nie mam fb, więc nie widzę tych wszystkich fan pejdży :eviltong: Quote
*Magda* Posted May 13, 2014 Author Posted May 13, 2014 [quote name='Angi']żałuj, niektóre są fajne :>[/QUOTE] Dogo mi starczy :p Quote
*Magda* Posted May 13, 2014 Author Posted May 13, 2014 Oglądam "Prawo Agaty" :) A Ty czekasz pewnie na "kubę" :eviltong: Kupiłam kotu nowy drapak :p http://www.ebay.de/itm/112-cm-Kratzbaum-Katzenbaum-Sisal-Katzenkratzbaum-Kletterbaum-Katzen-Braun-Weis-/111352271745?pt=de_haus_garten_tierbedarf_katzen&hash=item19ed1cd381&autorefresh=true Quote
*Magda* Posted May 13, 2014 Author Posted May 13, 2014 [quote name='Angi']a ja idę dopiero się umyć :evil_lol:[/QUOTE] Idź, idź, bo Cię czuć :diabloti: Quote
marta1624 Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 Hejka Magda ;) Nadrobiłam wszystko z wczoraj: Tora z Lumpkiem świetnie się bawiły (chociaż Lumpek miał chyba mniejszą frajdę :lol:), a ślizgawka Theosia świetna :loveu: Quote
*Magda* Posted May 14, 2014 Author Posted May 14, 2014 [quote name='dOgLoV']Dzien dobry deszczowe ;)[/QUOTE] Dzień dobry :) Tak szybko na nogach :crazyeye: [quote name='marta1624']Hejka Magda ;) Nadrobiłam wszystko z wczoraj: Tora z Lumpkiem świetnie się bawiły (chociaż Lumpek miał chyba mniejszą frajdę :lol:), a ślizgawka Theosia świetna :loveu:[/QUOTE] Hej Marta :) Cieszę się, że wróciłaś "do żywych" :) Ale się dziś wyspałam :loveu: Wstałam szybciej niż moje dziecko :D Ubrałam się, nakarmiłam zwierzyniec i poszłam sprawdzić co z młodym :) Obudził się jak weszłam do pokoju, a to była już prawie 8 rano :p Pewnie, gdybym nie weszła, to jeszcze chwilkę by drzemał ;) Quote
łamAga Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 [quote name='magdabroy']Dzień dobry :) Tak szybko na nogach :crazyeye: Ale się dziś wyspałam :loveu: Wstałam szybciej niż moje dziecko :D Ubrałam się, nakarmiłam zwierzyniec i poszłam sprawdzić co z młodym :) Obudził się jak weszłam do pokoju, a to była już prawie 8 rano :p Pewnie, gdybym nie weszła, to jeszcze chwilkę by drzemał ;)[/QUOTE] Nie było mi dane wyspać się tak jak Ty ;) szwagierka dała na dzisiaj Kinge teściowej a teściowa musiała iść na jakieś zebranie , wychodziła z domu o 7:30 więc musiałam wstać żeby posiedzieć z Kingą ;) teraz włączyłam jej bajki i ogląda ;) Quote
*Magda* Posted May 14, 2014 Author Posted May 14, 2014 Teraz sobie przypomniałam, że masz Kinię pod opieką :oops:;) Quote
łamAga Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 [quote name='magdabroy']Teraz sobie przypomniałam, że masz Kinię pod opieką :oops:;)[/QUOTE] Hehe lepiej późno niż wcale :eviltong: Quote
*Magda* Posted May 14, 2014 Author Posted May 14, 2014 Macie zdjęcia z niedzieli :eviltong: Zosia Theoś i Lio Quote
marta1624 Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 Ale ładną dziewczynę ma Theoś ;) I bardziej pasuje mu Tora niż Lio :D Quote
*Magda* Posted May 14, 2014 Author Posted May 14, 2014 [quote name='marta1624']Ale ładną dziewczynę ma Theoś ;) I bardziej pasuje mu Tora niż Lio :D[/QUOTE] Ładną, ładną :loveu: Theoś duży, to i dużego psa musi mieć, a nie jakąś wycieraczkę pod nogami :evil_lol: Quote
łamAga Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 Jakie tu piekne zdjęcia :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted May 14, 2014 Author Posted May 14, 2014 [quote name='dOgLoV']Jakie tu piekne zdjęcia :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Dziękuję :loveu: Quote
Ty$ka Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 Jakie kucycki :loveu: Lio jakaś taka... mała ;p Theoś wygląda jakby nie wiedział co może z nią robić :D Quote
Recommended Posts