maxishine. Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 Hahahaha A na basen chociaż chodzisz? Albo do kina? ;) Quote
angineuuka Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 [quote name='Yuki_']Hahahaha A na basen chociaż chodzisz? Albo do kina? ;)[/QUOTE] do kina chodzę, jak jest coś ciekawego ;> bylam raz, teraz 10 znow ide :p Quote
marta1624 Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 Jeśli do mnie to na basen ostatnio rzadko, bo czasu mało. Musiałam wybrać spacery czy basen, wybrałam spacery ;) a kino raz w miesiącu w czasie wykładów :evil_lol: Quote
marta1624 Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 [quote name='Yuki_']A Magda to gdzie uciekła? ;)[/QUOTE] Uciekła od nas :evil_lol: Quote
marta1624 Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 [quote name='Yuki_']Czego??:diabloti:[/QUOTE] Nas ogółem. Stwierdziła że nasza głupota może być zaraźliwa przez neta :diabloti: Quote
*Magda* Posted May 3, 2014 Author Posted May 3, 2014 [quote name='Yuki_']A Magda to gdzie uciekła? ;)[/QUOTE] Jadłam kolację-hod dogi :loveu: [quote name='marta1624']Nas ogółem. Stwierdziła że nasza głupota może być zaraźliwa przez neta :diabloti:[/QUOTE] Właśnie tego się obawiam :evil_lol: Quote
maxishine. Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 [quote name='magdabroy']Jadłam kolację-hod dogi :loveu: Właśnie tego się obawiam :evil_lol:[/QUOTE] Chyba hot dogi? ;) Ach ta nasza Madzia :diabloti: Quote
*Magda* Posted May 3, 2014 Author Posted May 3, 2014 [quote name='Yuki_']Chyba hot dogi? ;) Ach ta nasza Madzia :diabloti:[/QUOTE] Czepiasz się literówki :eviltong: Quote
maxishine. Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 Bo jestem taka polonistyczna i nie cierpię rzucających się w oczy błędów polskich i ortograficznych:eviltong: Quote
*Magda* Posted May 3, 2014 Author Posted May 3, 2014 [quote name='Yuki_']Bo jestem taka polonistyczna i nie cierpię rzucających się w oczy błędów polskich i ortograficznych:eviltong:[/QUOTE] To nie jest błąd polski, bo hot-dog, to nie jest polskojęzyczna nazwa :eviltong: Quote
*Magda* Posted May 3, 2014 Author Posted May 3, 2014 [quote name='Yuki_']:eviltong: Szykuj się na zdjęcia[/QUOTE] Czekam już długo i się doczekać nie mogę :eviltong: Quote
*Magda* Posted May 3, 2014 Author Posted May 3, 2014 [quote name='Yuki_']Bo jest ich ok. 80 i się przesyłają[/QUOTE] Co to jest 80 zdjęć :roll: Dziś dodałam 45, wczoraj 40, na jutro szykuje się 59 :diabloti: Quote
maxishine. Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 :eviltong: Lepsze to niż nic. Ciesz się że wogle są. Jeszcze byli inni ludzie z aparatami, więc podejrzewam że rodzice dostaną meila z linkami do galerii Quote
agutka Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 hej, przeleciałam chyba 10 stron wstecz... Teoś jest a gdzie Tora??:mad: nie wspomnę o wystawowych fotach:diabloti: Quote
Recommended Posts