Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jestem na komòrze, ale muszę Ci powiedzieć iż na termometrze obecnie -14. Jutro może będę wiedzieć jak z urlopem. Co prawda chodzi mi po głowie coś bliższego niż Poddąbie, bo nie wiem jak z tym klockiem dojadę w Leonie wrrr. Po zakupie mieszkania o mondeo w tym roku mogę pomarzyć.

Posted
11 godzin temu, Aleksa. napisał:

Cześć :D dawaj fotki ;p

Cześć :) Nie mam :P

11 godzin temu, mar....ka napisał:

Jestem na komòrze, ale muszę Ci powiedzieć iż na termometrze obecnie -14. Jutro może będę wiedzieć jak z urlopem. Co prawda chodzi mi po głowie coś bliższego niż Poddąbie, bo nie wiem jak z tym klockiem dojadę w Leonie wrrr. Po zakupie mieszkania o mondeo w tym roku mogę pomarzyć.

Nie wku*wiaj mnie zly1.gif

Posted
5 godzin temu, *Magda* napisał:

Nie wku*wiaj mnie zly1.gif

ciekawe ile km byś zrobiła z Shadikiem na kolanach hmmmm

a poza tym bierzesz szwagra, więc sama nie będziesz, a jeszcze jedne poza tym- to nie podjęłam decyzji ani nie mam terminu- więc może będziesz się ze mną męczyć

Posted
8 godzin temu, Aleksa. napisał:

To zrób :P

Zrobiłam :D

4 godziny temu, mar....ka napisał:

ciekawe ile km byś zrobiła z Shadikiem na kolanach hmmmm

a poza tym bierzesz szwagra, więc sama nie będziesz, a jeszcze jedne poza tym- to nie podjęłam decyzji ani nie mam terminu- więc może będziesz się ze mną męczyć

To po co go nauczyłaś jeździć na kolanach?! Mój pies od samego początku podróżuje w bagażniku :P

Pisałam Ci, że szwagier zdecyduje na tydzień "przed", że jedzie. Tak więc może być tak, że będziemy sami :P Poza tym, zapytaj Olę, mój szwagier to wyluzowany facet (zwłaszcza po rozstaniu z żoną :/)

Posted
Przed chwilą, Aleksa. napisał:

Marek jest spoko. Zresztą pytał na jakim forum pozna starsze ode mnie i równie fajne dziewczyny :D

Poznał jakąś Magdę (27lat). Byli razem na nartach w Austrii, tylko nie wie co z tego będzie. Nie odpowiedział mi czy jest za młoda czy za stara :D

Posted
27 minut temu, *Magda* napisał:

Poznał jakąś Magdę (27lat). Byli razem na nartach w Austrii, tylko nie wie co z tego będzie. Nie odpowiedział mi czy jest za młoda czy za stara :D

a ile szwagier ma lat? 

Młody jak się popluł? :D 

Posted
2 minuty temu, angineuuka napisał:

a ile szwagier ma lat? 

Młody jak się popluł? :D 

W tym roku 47 ;)

Młody się pluje, bo zęby go męczą. Dziś w nocy nie spałam przez niego od 2 w nocy. I pewnie czeka mnie powtórka z rozrywki, bo co chwilę słyszę, że kwęka :(

Posted
2 minuty temu, *Magda* napisał:

W tym roku 47 ;)

Młody się pluje, bo zęby go męczą. Dziś w nocy nie spałam przez niego od 2 w nocy. I pewnie czeka mnie powtórka z rozrywki, bo co chwilę słyszę, że kwęka :(

mógłby być moim ojcem xD :D 

Posted

Nathuś rośnie jak na drożdżach i tak jak mòwiłam po jego urodzeniu, ma dużo z Ciebie. Ślepe baby przypatrzcie się dobrze_ toż to mała Madzia. (Madzia i Bogdan są podobno do siebie)

A co do jeżdżenia _ Shadow ZAWSZE podròżuje w bagażniku, ale nad morze muszę zabrać bagaże!!!!Nie wsadzę toreb pod nogi, bo nie dam rady.  Więc najsensowniej Shadowa ze mną i Gabi na tył- szczegòlnie że posiadam matę na siedzenia. Pocieszam się , że tak też dojechałaś z Kaną (chociaż wtedy była laguna w kombiaku)

Posted
11 godzin temu, Ania :) napisał:

Jaki on wielki :D 

Oj tam, nie taki wielki :P Tylko 11kg i 79.5cm :D

1 godzinę temu, mar....ka napisał:

Nathuś rośnie jak na drożdżach i tak jak mòwiłam po jego urodzeniu, ma dużo z Ciebie. Ślepe baby przypatrzcie się dobrze_ toż to mała Madzia. (Madzia i Bogdan są podobno do siebie)

A co do jeżdżenia _ Shadow ZAWSZE podròżuje w bagażniku, ale nad morze muszę zabrać bagaże!!!!Nie wsadzę toreb pod nogi, bo nie dam rady.  Więc najsensowniej Shadowa ze mną i Gabi na tył- szczegòlnie że posiadam matę na siedzenia. Pocieszam się , że tak też dojechałaś z Kaną (chociaż wtedy była laguna w kombiaku)

A nie możesz z kimś kto ma kombi zamienić się autami na te kilka dni??

Posted

Cześć! 

Ale tu fajniście! Tak owczarkowato! Kocham owczary! I kiciusie! I bobaski!

Co do biegania to podziwiam biegaczy ja w życiu mogę wszystko robić,  ale do biegania mnie nikt nie przekona !

Miłego dnia i na pewno znów tu zajrzę 

Posted
56 minut temu, Aleksa. napisał:

Magda, a jak twoje bieganie? Nadal regularnie biegasz? :D

Madzia biega po grzańca do Kauflandu :P

A na samochód, to na pewno się nie zamienimy (nie lubię jechać cudzym - swój sprawdzony- opłacone AC (już kiedyś byłam świadkiem jak sąsiadom z domku obok gwizdnęli auto- chyba to w Ustroniu w Raju to było (swoja drogą tam też można z psem http://www.owraj.pl/

- tylko nie wiem jak teraz z plażą)

Jakoś dojadę, najwyżej wypadnę z auta po otworzeniu drzwi- tak mi nogi zdrętwieją heh

Boshe dzisiaj mam lenia i niiiiiic mi się nie chce!!!!!

Posted
1 godzinę temu, mar....ka napisał:

Madzia biega po grzańca do Kauflandu :P

A na samochód, to na pewno się nie zamienimy (nie lubię jechać cudzym - swój sprawdzony- opłacone AC (już kiedyś byłam świadkiem jak sąsiadom z domku obok gwizdnęli auto- chyba to w Ustroniu w Raju to było (swoja drogą tam też można z psem http://www.owraj.pl/

- tylko nie wiem jak teraz z plażą)

Jakoś dojadę, najwyżej wypadnę z auta po otworzeniu drzwi- tak mi nogi zdrętwieją heh

Boshe dzisiaj mam lenia i niiiiiic mi się nie chce!!!!!

Ja też!

I pojąć,ze byłabym w drodze do Węgrowca dzisiaj. Umarłabym chyba :P