Tyśka) Posted January 1, 2017 Posted January 1, 2017 14 minut temu, łamAga napisał: Tyje się tyje :/ toz to w uj kalorii jest :P Wiem, śmieję się :D Quote
*Magda* Posted January 4, 2017 Author Posted January 4, 2017 Jeszcze coś sprzed wyjazdu do Polski ;) I już u dziadków :P 1 Quote
*Magda* Posted January 6, 2017 Author Posted January 6, 2017 Dzień wolny w Polsce i takie tłumy na dogo, że ciężko coś napisać :P Gdyby ktoś miał ochotę się z nami spotkać w lato, to zapraszam w dniach 17-27 lipca do Poddąbia. Rezerwację zrobiłam wczoraj :) Quote
*Magda* Posted January 6, 2017 Author Posted January 6, 2017 Możesz przyjechać nad morze :) Pójdziemy na plażę, na rybkę, na piwko... :) Quote
*Magda* Posted January 6, 2017 Author Posted January 6, 2017 A co, już wiesz, że będziesz pracować? :P Kuźwa, czeka mnie ciężka noc dziś/jutro :/ Dziś zauważyłam, że Nathanowi górne dziąsła pękają, więc czekam na zęby :/ Quote
łamAga Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 Magda nie wiesz ze jak ludzie mają wolne to są bardziej zajęci niż jak idą do pracy ? :P chłopacy przesłodcy :* Nie żebym sie cieszyła ale chociaż ktoś nie będzie spał ze mną :P Quwa Fabian nie dosyc ze sie wierci przez sen jak nie wiem to godzina 5 góra 6 już wstaje :/ Quote
Aleksa. Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 Nie pracować, ale jak się wyrobie ze złożeniem pracy licencjackiej w pierwszym terminie, to w lipcu zdaje dyplom :) Quote
*Magda* Posted January 6, 2017 Author Posted January 6, 2017 2 minuty temu, łamAga napisał: Magda nie wiesz ze jak ludzie mają wolne to są bardziej zajęci niż jak idą do pracy ? :P chłopacy przesłodcy :* Nie żebym sie cieszyła ale chociaż ktoś nie będzie spał ze mną :P Quwa Fabian nie dosyc ze sie wierci przez sen jak nie wiem to godzina 5 góra 6 już wstaje :/ Ja dziś wszystko olałam i tylko jedno pranie zrobiłam :D Dzięki :* Theodor też tak miał prze kilka miesięcy, że wstawał 5-6 rano :/ I to było akurat jak wróciłam do pracy :/ Bogdan miał przerąbane, bo kończył pracę o 24, a wstawał o 6 rano do Thedora :/ 1 minutę temu, Aleksa. napisał: Nie pracować, ale jak się wyrobie ze złożeniem pracy licencjackiej w pierwszym terminie, to w lipcu zdaje dyplom :) Ale może uda się chociaż na 1-2 dni wpaść?! Quote
łamAga Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 1 minutę temu, *Magda* napisał: Ja dziś wszystko olałam i tylko jedno pranie zrobiłam :D Dzięki :* Theodor też tak miał prze kilka miesięcy, że wstawał 5-6 rano :/ I to było akurat jak wróciłam do pracy :/ Bogdan miał przerąbane, bo kończył pracę o 24, a wstawał o 6 rano do Thedora :/ Ja poza lekkim ogarnieciem podłóg nic nie robiłam :P No ja tak też mam , wraca z popołudniówki , zanim sie położe jest 24 ,1 w nocy a o 5-6 pobudka , oszaleć idzie :/ Quote
*Magda* Posted January 6, 2017 Author Posted January 6, 2017 Musisz to przeżyć ;) Teraz Theodor wstaje koło 7 rano, więc też nie ma rewelacji :D Quote
łamAga Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 1 minutę temu, *Magda* napisał: Musisz to przeżyć ;) Teraz Theodor wstaje koło 7 rano, więc też nie ma rewelacji :D Ale Theos jest duży i może się czymś zająć :P np bajke pooglądać :P Quote
*Magda* Posted January 6, 2017 Author Posted January 6, 2017 1 minutę temu, łamAga napisał: Ale Theos jest duży i może się czymś zająć :P np bajke pooglądać :P Niby tak, ale pierwsze co chce, to ciepłe mleko, więc trzeba iść do kuchni :P Quote
łamAga Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 1 minutę temu, *Magda* napisał: Niby tak, ale pierwsze co chce, to ciepłe mleko, więc trzeba iść do kuchni :P Tyle to by wstała , dała bym mu mleko i poszła w kimono jeszcze na 2 godzinki :P Quote
*Magda* Posted January 6, 2017 Author Posted January 6, 2017 1 minutę temu, łamAga napisał: Tyle to by wstała , dała bym mu mleko i poszła w kimono jeszcze na 2 godzinki :P Nie przy Theosiu, bo on co 5 minut coś chce :D Quote
łamAga Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 Przed chwilą, *Magda* napisał: Nie przy Theosiu, bo on co 5 minut coś chce :D Ty do tego masz jeszcze Nathana wiec pomarzyć możesz o pospaniu sobie :P Quote
*Magda* Posted January 6, 2017 Author Posted January 6, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: Ty do tego masz jeszcze Nathana wiec pomarzyć możesz o pospaniu sobie :P Wczoraj chciałam się zdrzemnąć na kanapie, koło Nathana jak mi zasnął. Bodzian spał po drugiej zmianie, Theodor oglądał bajki. Nathan spał godzinę, a ja w ogóle, bo Theodor albo chciał mleko, albo inną bajkę, albo sobie śpiewał...:/ Quote
łamAga Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 3 minuty temu, *Magda* napisał: Wczoraj chciałam się zdrzemnąć na kanapie, koło Nathana jak mi zasnął. Bodzian spał po drugiej zmianie, Theodor oglądał bajki. Nathan spał godzinę, a ja w ogóle, bo Theodor albo chciał mleko, albo inną bajkę, albo sobie śpiewał...:/ No Theoś jest w takim wieku że co chwile coś innego chce :/ Quote
Recommended Posts