Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

oj nie pisałaś mi o Lumpku, dzisiaj skupiłaś się na Wietnamce (tak nazywa swoją synową a moja bratanicę :P)

Obejrzałam foty , co zrobiłaś z Torcią , kiedy pływałaś statkiem???

Posted
2 godziny temu, Aleksa. napisał:

Cześć! i masz mi wysyłać :D

Nie :P

45 minut temu, majoka napisał:

oj nie pisałaś mi o Lumpku, dzisiaj skupiłaś się na Wietnamce (tak nazywa swoją synową a moja bratanicę :P)

Obejrzałam foty , co zrobiłaś z Torcią , kiedy pływałaś statkiem???

A jakoś tak wyszło :P

Tora też płynęła statkiem :) Oto dowód:

IMG_20160727_120300.jpg

Tu ją częściowo widać. I proszę się nie śmiać ze mnie, bo się nie malowałam i próbowałam czy mleko dla Nathana nie jest gorące :P

• Upvote 1
Posted

Dobra , dobra , już nie ściemniaj , mleko biednemu dziecku wypijasz i jeszcze wymyślasz usprawiedliwienia ! :P

Biedny Lumpek ;( no ale taka jest starość , niestety ;(

Posted
17 godzin temu, dOgLoV napisał:

Magda daj jakieś fotki :P

Nie mam :P

2 godziny temu, Ania :) napisał:

Sobota była pewnie gdzieś imprezowala :p 

Miałam gości i robiliśmy grilla. Poszłam spać o 1 w nocy :/

Posted

Pojechaliśmy na basen i nawet tyłka nie zamoczyłam :/

Tam gdzie jeździmy zawsze, kolejka do kasy na około 25-30m. Zrezygnowaliśmy, bo to bez sensu, żeby czekać z pół godziny do kasy, a potem jeszcze się obijać o ludzi w basenie :( Pojechaliśmy na drugi basen, a tam informacja, że od 1.08 do 21.08 mają jakąś rewizję i basen zamknięty :mad: Bogdan chciał jechać jeszcze na trzeci, ale mi się już nie chciało dalej autem jeździć i wróciliśmy do domu.

Posted
26 minut temu, *Magda* napisał:

Pojechaliśmy na basen i nawet tyłka nie zamoczyłam :/

Tam gdzie jeździmy zawsze, kolejka do kasy na około 25-30m. Zrezygnowaliśmy, bo to bez sensu, żeby czekać z pół godziny do kasy, a potem jeszcze się obijać o ludzi w basenie :( Pojechaliśmy na drugi basen, a tam informacja, że od 1.08 do 21.08 mają jakąś rewizję i basen zamknięty :mad: Bogdan chciał jechać jeszcze na trzeci, ale mi się już nie chciało dalej autem jeździć i wróciliśmy do domu.

pozwiedzałaś miasto :P Swoja drogą ile macie mieszkańców (macie przynajmniej 3 baseny)???

Posted
5 minut temu, majoka napisał:

chyba się obraziła za to, że powiedziałam iż nie będzie taka piękna i gładka jak Nathuś :P

Taaa i jest teraz pewnie na jakimś zabiegu gładkości :D :P

• Upvote 1
Posted
5 godzin temu, majoka napisał:

pozwiedzałaś miasto :P Swoja drogą ile macie mieszkańców (macie przynajmniej 3 baseny)???

Kilka miast, bo każdy basen w innym :P

U nas jest basen, ale otwarty w tak dziwnych godzinach, że nigdy tam nie byliśmy :P

Co do mieszkańców, to ciężko powiedzieć, bo to mała wiocha jest. Meldunek mam w mieście obok, do którego nasze Bracht "przyklejono" kilka lat temu. I nadal widnieje nazwa Bracht, ale tak poprawnie to powinnam pisać, że mieszkam w Bruggen :) A to ma około 15 tyś. mieszkańców ;)

22 minut temu, majoka napisał:

odsypiasz grilla czy co???

Chciałam, ale nie miałam kiedy :/

13 minut temu, dOgLoV napisał:

Magda coś ostatnio nas olewa ;( :P

Odezwała się ta co siedzi na dogo :P

Posted
2 minuty temu, majoka napisał:

to co robiłaś, jak nie miałaś kiedy odespać???

Nathan jest taki nerwowy, że nie można go nawet na chwilę zostawić samego :( Biedak tak gryzie wszystko, żeby dziąsła nie swędziały, że aż mi go szkoda :( A zęba nie widać, więc ch*j go wie ile te jego nerwy potrwają :/

1 minutę temu, dOgLoV napisał:

Wiem wiem ;)

No ;)

Posted
Teraz, majoka napisał:

oj biedaczek, spuchnięte tez pewnie nie są (dziąsła)???

Właśnie są i już bardzo długo. Do tego ślini się tak, że aż ma czerwone plamy po obu stronach buzi. I chodzi albo czerwony albo biały od kremu :D