łamAga Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 Ale długo do Ciebie dochodzą mms-y mam nadzieje ze doszedł w końcu bo raportu nie mam do teraz :mad: Quote
Izabela124. Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 Hejka Madzia :) Fajne fotki Theosia :) Quote
agutka Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 Cześć Madzia :) ale ten twój chłopak rośnie :) Quote
łamAga Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Dzień dobry ;) a Wy jeszcze nie w domku ? ;) Quote
*Magda* Posted September 1, 2014 Author Posted September 1, 2014 agaga21 napisał(a):fajnie, choć już trochę zimno. całe lata (kilkanaście!) nie byłam pod namiotem! miłego weekendu :) Nie było tak zimno ;) W nocy 15-16'C, więc idealnie do spania :) A w dzień 20-22'C ;) dOgLoV napisał(a): Takiego słoneczka nie miałam :shake: Ty$ka napisał(a):Hej Magda. Ale Theoś pocieszny. I jak super mówi "mama" :loveu: Hej :) *Monia* napisał(a):Miłego odpoczynku i pogody ;) Theoś duży chłopak, słodziak z niego :loveu: Dziękuję :) marta1624 napisał(a):Hejka Madzia ;) Ty$ka napisał(a):Witam się :loveu: Izabela124. napisał(a):Hejka Madzia :) Fajne fotki Theosia :) marta1624 napisał(a):Hejka Madzia ;) agutka napisał(a):Cześć Madzia :) ale ten twój chłopak rośnie :) Aleksandra95 napisał(a):Witamy się :) Cześć dziewczyny :) dOgLoV napisał(a):Ale długo do Ciebie dochodzą mms-y mam nadzieje ze doszedł w końcu bo raportu nie mam do teraz :mad: Nic nie dostałam :shake::( agaga21 napisał(a):jak się udał wypad? marta1624 napisał(a):Madzia jak wyjazd? ;) Super! Theoś się wyszalał, spodobało mu się spanie pod namiotem i chodzenie spać o 22 :diabloti: Mam masę zdjęć, ale nie wiem kiedy to ogarnę :oops: Muszę się sklonować, bo nie mam na nic czasu :( Dziś Theoś utopił książkę w kiblu :mdleje: I to dlatego, że chciał nauczyć rybki (na obrazku) pływać :splat: Quote
marta1624 Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Madzia :hura: To super temperaturę mieliście ;) Czekam na zdjęcia w takim razie ;) A Theo chciał tylko rybkom pomóc się nauczyć :D Quote
Ty$ka Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Biedny Theo... przecież chciał pomóc rybkom, jak mogłaś je w wodę nie wsadzić :( Super, że jesteś. Czekamy na fotki ;) Quote
*Magda* Posted September 1, 2014 Author Posted September 1, 2014 Póki co to zdjęcia są nadal na aparacie :diabloti: Teraz muszę poodwiedzać Wasze galerię :eviltong: Quote
łamAga Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 magdabroy napisał(a): Dziś Theoś utopił książkę w kiblu :mdleje: I to dlatego, że chciał nauczyć rybki (na obrazku) pływać :splat: :roflt::roflt::roflt::roflt: i jak tu go nie kochać :loveu: Quote
*Magda* Posted September 1, 2014 Author Posted September 1, 2014 dOgLoV napisał(a)::roflt::roflt::roflt::roflt: i jak tu go nie kochać :loveu: Właśnie dlatego kocham go nad życie :loveu: Quote
łamAga Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 magdabroy napisał(a):Właśnie dlatego kocham go nad życie :loveu: No ba ! :loveu: każda mama kocha swoje dziecko nad życie :loveu: Quote
Małgonia Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 hejka :D nadrobie jutro, albo kieys tam mam zalatany tydzien. Jeszcze urodziny TZ mi sie szykuja gosci trzeba nakarmic -.- i sloiki robie na zime, super... Wole juz siedziec na dogo:evil_lol: Biedne rybki Theosia :loveu: Quote
Aleksa. Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Pewniesię jeszcze zdziwił,ze nie pływają :D Quote
kalyna Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 magdabroy napisał(a): Dziś Theoś utopił książkę w kiblu :mdleje: I to dlatego, że chciał nauczyć rybki (na obrazku) pływać :splat: buahahahaha :roflt::roflt: Quote
*Magda* Posted September 2, 2014 Author Posted September 2, 2014 Hej Laski ;) Wpadłam na chwilkę, wrzucę kilka zdjęć i znikam spać :roll: Quote
Aleksa. Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/zdjecia/DSC_8152_zps22763376.jpg Super fota! :) Quote
Recommended Posts