łamAga Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 magdabroy napisał(a):O nie!!!!!!!!!!!!! Żadnego murzyna w swoim życiu nie przewiduję :eviltong: Dzięki :) To jest martwa meduza :diabloti: A to jest glon :eviltong: Ale może w twoich genach jest "ciemna masa" bo może jakiś tam Twój przodek był murzynem :evil_lol: to tak jak u psów :evil_lol: matka ciemna , ojciec ciemny a dziecko złote :eviltong: o boszsz nigdy bym na to nie wpadła :evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 5, 2014 Author Posted September 5, 2014 dOgLoV napisał(a):Ale może w twoich genach jest "ciemna masa" bo może jakiś tam Twój przodek był murzynem :evil_lol: to tak jak u psów :evil_lol: matka ciemna , ojciec ciemny a dziecko złote :eviltong: o boszsz nigdy bym na to nie wpadła :evil_lol: Nic mi nie wiadomo o "ciemnych" przodkach w mojej czy Bogdana rodzinie :eviltong: Na co? Na meduzę czy na glona? Quote
łamAga Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 magdabroy napisał(a):Nic mi nie wiadomo o "ciemnych" przodkach w mojej czy Bogdana rodzinie :eviltong: Na co? Na meduzę czy na glona? dobra , dobra , ja sama ciekawa jestem jakie moje dziecko się wykluje :lol: ani na to ani na to , ja tylko raz nad morzem byłam i takich cudów nie widziałam :shake: Quote
*Magda* Posted September 5, 2014 Author Posted September 5, 2014 dOgLoV napisał(a):dobra , dobra , ja sama ciekawa jestem jakie moje dziecko się wykluje :lol: ani na to ani na to , ja tylko raz nad morzem byłam i takich cudów nie widziałam :shake: Wykluć się nic nie wykluje :eviltong: No chyba że właśnie wysiadujesz na jajku :evil_lol: A ja będąc pierwszy raz na Helu widziałam mnóstwo meduz :loveu: Quote
łamAga Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 magdabroy napisał(a):Wykluć się nic nie wykluje :eviltong: No chyba że właśnie wysiadujesz na jajku :evil_lol: A ja będąc pierwszy raz na Helu widziałam mnóstwo meduz :loveu: ja sie czuje jak bym na balonie pełnym wody siedziała , pije i sikam , pije i sikam i tak cały dzień :evil_lol: bo Ty światowa dziewczyna jesteś , ja za granica nawet palcem po mapie nie byłam :evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 5, 2014 Author Posted September 5, 2014 dOgLoV napisał(a):ja sie czuje jak bym na balonie pełnym wody siedziała , pije i sikam , pije i sikam i tak cały dzień :evil_lol: bo Ty światowa dziewczyna jesteś , ja za granica nawet palcem po mapie nie byłam :evil_lol: Młody uciska na pęcherz :diabloti: Niech pomyślę gdzie byłam :hmmmm: Polska, Niemcy, Holandia, Czechy, Belgia, Francja, Luksemburg :grins: Quote
łamAga Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 magdabroy napisał(a):Młody uciska na pęcherz :diabloti: Niech pomyślę gdzie byłam :hmmmm: Polska, Niemcy, Holandia, Czechy, Belgia, Francja, Luksemburg :grins: Taaaa ,ciekawe ile waży , dzisiaj najpierw bratowa mówi " co przyjdziesz do nas to masz większy brzuch " a jestem tam kilka razy w tygodniu , za chwile mama weszła do domu i z tym samym tekstem do mnie :evil_lol: O Boże , z czym do ludu :evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 5, 2014 Author Posted September 5, 2014 Rusz w końcu do mnie tyłek, to "zaliczysz" chociaż Niemcy i Holandię :) Quote
łamAga Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 magdabroy napisał(a):Rusz w końcu do mnie tyłek, to "zaliczysz" chociaż Niemcy i Holandię :) ojojoj jeszcze długo nie rusze tyłka a niedługo to nawet na nim nie usiądę :eviltong: Quote
*Magda* Posted September 5, 2014 Author Posted September 5, 2014 dOgLoV napisał(a):ojojoj jeszcze długo nie rusze tyłka a niedługo to nawet na nim nie usiądę :eviltong: Jak Cię dobrze pozszywają, to usiądziesz ;) Kuźwa, zasypiam przed kompem :oops: Quote
łamAga Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 magdabroy napisał(a):Jak Cię dobrze pozszywają, to usiądziesz ;) Kuźwa, zasypiam przed kompem :oops: Nie pocieszyłaś mnie , bo najpierw musze mnie naciąć :eek2: żeby było co szyć :lol: Nie dziwie Ci się :glaszcze: Quote
*Magda* Posted September 5, 2014 Author Posted September 5, 2014 dOgLoV napisał(a):Nie pocieszyłaś mnie , bo najpierw musze mnie naciąć :eek2: żeby było co szyć :lol: Nie dziwie Ci się :glaszcze: Nie wiem na ile w tym prawdy, ale słyszałam, że nacinanie nie boli ;) w porównaniu z tym co się czuje podczas parcia ;) Chyba zaraz zniknę spać :roll: Quote
łamAga Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 magdabroy napisał(a):Nie wiem na ile w tym prawdy, ale słyszałam, że nacinanie nie boli ;) w porównaniu z tym co się czuje podczas parcia ;) Chyba zaraz zniknę spać :roll: Podobno nacinają w czasie skurczu i dlatego sie nawet tego nie czuje , Paulina też mi mówiła że nacięcia nie czuła w ogóle ale jak wróciła do domu to chodziła jak taka kaczka , nogi razem i małe kroczki robiła :lol: Idz , idz , nie ma co sie na siłę męczyć ;) Quote
*Magda* Posted September 5, 2014 Author Posted September 5, 2014 Taką pidżamkę kupiłam dziś młodemu :) i taką I koszulki Quote
łamAga Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 jakie słodkie :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
marta1624 Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Świetne piżamki :loveu: Ja też światowa jestem, byłam...... Niech pomyślę...... W Polsce :D A meduzy.... Jak widziałam w morzu to nie było mowy żebym weszła (dla mnie nawet martwa była żywa :D) Quote
*Magda* Posted September 5, 2014 Author Posted September 5, 2014 dOgLoV napisał(a):jakie słodkie :loveu::loveu::loveu::loveu: Dziękuję :) marta1624 napisał(a):Świetne piżamki :loveu: Ja też światowa jestem, byłam...... Niech pomyślę...... W Polsce :D A meduzy.... Jak widziałam w morzu to nie było mowy żebym weszła (dla mnie nawet martwa była żywa :D) Dzięki :) To zwiedziłaś kawał świata :diabloti: Quote
marta1624 Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 magdabroy napisał(a):Dziękuję :) Dzięki :) To zwiedziłaś kawał świata :diabloti: No zwiedziłam, już nie wiem gdzie jechać bo prawie wszędzie byłam :diabloti: Quote
*Magda* Posted September 5, 2014 Author Posted September 5, 2014 Ja wiem gdzie teraz jadę - do "Łóżkowic Wielkich" :eviltong: Dobranoc ;) Quote
łamAga Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 magdabroy napisał(a):Ja wiem gdzie teraz jadę - do "Łóżkowic Wielkich" :eviltong: Dobranoc ;) :evil_lol: Dobranoc ;) Quote
*Monia* Posted September 6, 2014 Posted September 6, 2014 Ale pojeździłyście wczoraj :evil_lol: dOgLoV napisał(a):ojojoj jeszcze długo nie rusze tyłka a niedługo to nawet na nim nie usiądę :eviltong: Ja siedziałam już następnego dnia, i karmiłam małą siedząc po turecku wiercąc się jak to ja mam w zwyczaju ku ogromnemu zdziwieniu mojej mamy bo ona nawet wychodząc ze szpitala musiała podróżować z poduszką pod tyłkiem i siadała delikatnie ;). Nacinania jak masz znieczulenie nawet nie poczujesz. Ja dopiero w wypisie zobaczyłam że miałam nacięcie. Ładne zakupy Theosiowe :lol: Zdjęcia morskie - zazdroszczę :loveu:. Kiedyś co roku obowiązkowo musiałam być nad morzem, teraz jakoś się wybrać nie mogę :roll: Quote
łamAga Posted September 6, 2014 Posted September 6, 2014 *Monia* napisał(a):Ale pojeździłyście wczoraj :evil_lol: Ja siedziałam już następnego dnia, i karmiłam małą siedząc po turecku wiercąc się jak to ja mam w zwyczaju ku ogromnemu zdziwieniu mojej mamy bo ona nawet wychodząc ze szpitala musiała podróżować z poduszką pod tyłkiem i siadała delikatnie ;). Nacinania jak masz znieczulenie nawet nie poczujesz. Ja dopiero w wypisie zobaczyłam że miałam nacięcie. Ładne zakupy Theosiowe :lol: Zdjęcia morskie - zazdroszczę :loveu:. Kiedyś co roku obowiązkowo musiałam być nad morzem, teraz jakoś się wybrać nie mogę :roll: Moja bratowa do dzisiaj siada na kółku , chociaz juz jest lepiej bo karmi Stasia na siedząco a do tej pory robiła to tylko na leząco , sama mi mówiła że nacięcia nie czuła ale później jak ten szok zszedł i wszystko wróciło do "normy" to była masakra :lol: a ja jestem ciekawa czy będe miała poród naturalny czy cesarkę , w poniedziałek musze sie gina spytac jak tam mój mięśniak , na pierwszej wizycie mi powiedział że będziemy go monitorować czy nie rośnie i w ogóle co się z nim dzieje a teraz milczy , jak kiedys zrobił mi tylko badanie brzucha nie badał mnie dopochwowo i go spytałam czy tego mieśniaka nie musiał by obejrzec to powiedział że spoko że nie ty razem :roll: Quote
*Magda* Posted September 6, 2014 Author Posted September 6, 2014 Dobry wieczór :) *Monia* napisał(a): Ładne zakupy Theosiowe :lol: Zdjęcia morskie - zazdroszczę :loveu:. Kiedyś co roku obowiązkowo musiałam być nad morzem, teraz jakoś się wybrać nie mogę :roll: Dziękuję :p Wolę Polskie morze :loveu: Ale jak to mówią: jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma :diabloti: Muszę się przyznać, że spałam 10h :loveu: Młody co prawda zrobił mi pobudkę o 1 w nocy, ale położyłam się z nim i zaraz zasnęliśmy oboje :) A potem o 6 rano tylko wypił mleczko i spaliśmy do 8:20 :multi: Quote
*Magda* Posted September 6, 2014 Author Posted September 6, 2014 A taki "pojazd" sobie wypożyczyliśmy i jeździliśmy po ośrodku :) Muszę suce kupić glukozaminę :roll: Nad morzem kulała po bieganiu za piłką. Dziś wzięłam ją na rower i po jakiś 3km musiałam zejść i wracać "z buta", bo już widziałam, że źle jej się biegnie :( Quote
Recommended Posts