łamAga Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 Ale Theos miał fajną zabawe , chętnie bym do niego tam wskoczyła do tego basenu bo dzisiaj mamy zamiast deszczu skwar ;) Quote
kalyna Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 magdabroy napisał(a):Tak, to jest dokładnie to :) i jesteś z niej zadowolona? A raczej Tora, chętnie ją memła? bo myslałam też o niebieskiej ORCE i jakieś pomarańczowej, ale tu cena wynosi ok. 50zł... także szukam czegoś tańszego :lol: Niekóre wstawione zdjęcia też nadają się na cenzurę :eviltong: A u nas jest taki suuper chłodny wiaterek, tak to może być... Quote
agutka Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 dzień dobry :) uch jak woda zakryła interesik ;) http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album3/DSC_7482_zpsaa7aa145.jpg Quote
*Magda* Posted May 26, 2014 Author Posted May 26, 2014 [quote name='dOgLoV']Ale Theos miał fajną zabawe , chętnie bym do niego tam wskoczyła do tego basenu bo dzisiaj mamy zamiast deszczu skwar ;) A ja mam chłodno :roll: [quote name='kalyna']i jesteś z niej zadowolona? A raczej Tora, chętnie ją memła? bo myslałam też o niebieskiej ORCE i jakieś pomarańczowej, ale tu cena wynosi ok. 50zł... także szukam czegoś tańszego :lol: Niekóre wstawione zdjęcia też nadają się na cenzurę :eviltong: A u nas jest taki suuper chłodny wiaterek, tak to może być... Jestem zadowolona i ja i Tora :) Ona już ma troszkę czasu i to widać. Ale Tora nadal chętnie ją przynosi :) Jaka cenzura :D Ptaka nie widać :eviltong: [quote name='agutka']dzień dobry :) uch jak woda zakryła interesik ;) http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album3/DSC_7482_zpsaa7aa145.jpg Hej :) Tylko dlatego, to zdjęcie jest ;) Bo mam wiele innych, które tylko my zobaczymy :eviltong: Quote
łamAga Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 No to jak Wy macie chłodno to My pewnie za dwa dni też będziemy mieli ;) Quote
*Magda* Posted May 26, 2014 Author Posted May 26, 2014 dOgLoV napisał(a):No to jak Wy macie chłodno to My pewnie za dwa dni też będziemy mieli ;) Niby 18 stopni, ale na krótki rękaw zimno :roll: Quote
łamAga Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 no to na prawde szału nie macie , u nas spokojnie na krótki rękaw i gatki można iśc na dwor ;) Quote
Baski_Kropka Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 OoOjj co ja bym dała za taki basenik na ogrodzie <3 :D Quote
marta1624 Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 U mnie upał i szykuje się burza. A zdjęcia śliczne, czuwasz nad jego image ;) Quote
*Magda* Posted May 26, 2014 Author Posted May 26, 2014 Baski_Kropka napisał(a):OoOjj co ja bym dała za taki basenik na ogrodzie <3 :D Wyciągnęliśmy mały basen, ale na strychu czeka duży :cool3: marta1624 napisał(a):U mnie upał i szykuje się burza. A zdjęcia śliczne, czuwasz nad jego image ;) Dzięki :) Quote
agaga21 Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 theoś ma świetne kredy! u nas takich wielkich nie widziałam ale moje dzieciaki też wszędzie bazgrają kredami :) Quote
marta1624 Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 Ja też mam duży basen ale nie opłaca się rozkładać- Kaja będzie próbowała za wszelką cenę się do niego dostać i zniszczy :roll: Quote
*Magda* Posted May 26, 2014 Author Posted May 26, 2014 agaga21 napisał(a):theoś ma świetne kredy! u nas takich wielkich nie widziałam ale moje dzieciaki też wszędzie bazgrają kredami :) Fajne, fajne :) Ja też wszędzie widziałam, takie normalnej wielkości. A jak te gdzieś w jakimś sklepie zobaczyłam, to stwierdziłam, że są fajne i biorę :evil_lol: Teraz już nie, ale jak je dostał pierwszy raz do bazgrania, to chciał je zjeść :mdleje: Quote
*Magda* Posted May 26, 2014 Author Posted May 26, 2014 marta1624 napisał(a):Ja też mam duży basen ale nie opłaca się rozkładać- Kaja będzie próbowała za wszelką cenę się do niego dostać i zniszczy :roll: U mnie nie ma z tym problemu, bo basen będzie w ogrodzie, do którego Tora nie ma dostępu ;) W ogrodzie jest tylko pod naszym nadzorem :) Quote
*Magda* Posted May 26, 2014 Author Posted May 26, 2014 Dziewczyny, potrzebuję inspiracji ;) W sobotę idziemy na podwójne urodziny. Znajomemu kupujemy whisky (bo lubi), ale znajomej za cholerę nie wiem co kupić :shake: To nie są jacyś nasi bardzo super znajomi, których znam kupę lat, o których wiem dużo... I dlatego mam problem :( Myślałam, żeby zrobić jej jakiś kosmetyczny zestaw: kilka lakierów do paznokci, zmywacz i waciki do kompletu, jakieś mleczko do ciała, błyszczyk itp. A do tego bukiet kwiatów ;) ale nie wiem czy to dobry pomysł :roll: Myślałam też nad jakąś książką, ale nie bardzo wiem co lubi :-( Pomocy, bo nie mam dużo czasu, żeby coś wymyślić :placz: Quote
marta1624 Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 Kurcze za bardzo nie pomogę bo zawsze mam problem z prezentami. Ale jeśli maluje paznokcie to taki zestaw byłby ok moim zdaniem ;) Quote
phase Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 Jak paczę na zdjęcia Theosia to aż mam ochotę się do niego dołączyć. :D Taka skwara....... Ja jestem beznadziejna w wyborze prezentów na różne okazje.. :shake: Quote
*Magda* Posted May 26, 2014 Author Posted May 26, 2014 marta1624 napisał(a):Kurcze za bardzo nie pomogę bo zawsze mam problem z prezentami. Ale jeśli maluje paznokcie to taki zestaw byłby ok moim zdaniem ;) No właśnie maluje i dlatego pomyślałam, że to będzie w miarę trafiony prezent ;) phase napisał(a):Jak paczę na zdjęcia Theosia to aż mam ochotę się do niego dołączyć. :D Taka skwara....... Ja jestem beznadziejna w wyborze prezentów na różne okazje.. :shake: Basen czeka :cool3: Quote
łamAga Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 A moze jakis taki komplet "spa " był by fajny , bo lakiery też nie wiadomo jakie kolory lubi , ale mogła byś np skompletować jakąś sól , olejki zapchowe do kąpieli , masła do ciała , wiesz takie teraz robią ozdobne np sól coś w tym stylu do tego dobrać jakiś olejek i np masło do ciała to takie przykładowe są wiadomo trzeba tez dobrac zapachem itd , paietam mój brat kupił swojej Paulinie taki zestaw i była bardzo zadowolona ;) Quote
*Magda* Posted May 26, 2014 Author Posted May 26, 2014 [quote name='marta1624']Ok wpadam do ciebie ;) Ale z Kają :D No to czekamy :) [quote name='dOgLoV']A moze jakis taki komplet "spa " był by fajny , bo lakiery też nie wiadomo jakie kolory lubi , ale mogła byś np skompletować jakąś sól , olejki zapchowe do kąpieli , masła do ciała , wiesz takie teraz robią ozdobne np sól coś w tym stylu do tego dobrać jakiś olejek i np masło do ciała to takie przykładowe są wiadomo trzeba tez dobrac zapachem itd , paietam mój brat kupił swojej Paulinie taki zestaw i była bardzo zadowolona ;) Też o takich rzeczach myślałam, ale...nie wiem czy ona tego używa :roll: Ja np. nie używam masła do ciała ani olejków, ani nawet balsamu do ciała :eviltong: A lakiery właśnie wiem, że używa. I to nawet pamiętam, że zawsze jak się widzimy, to ma pomalowane na jakieś w kolorze czerwieni albo różu :) Ahhhhhhhhhh, nie mam pomysłów :placz: Quote
łamAga Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 magdabroy napisał(a):No to czekamy :) Też o takich rzeczach myślałam, ale...nie wiem czy ona tego używa :roll: Ja np. nie używam masła do ciała ani olejków, ani nawet balsamu do ciała :eviltong: A lakiery właśnie wiem, że używa. I to nawet pamiętam, że zawsze jak się widzimy, to ma pomalowane na jakieś w kolorze czerwieni albo różu :) Ahhhhhhhhhh, nie mam pomysłów :placz: Hmmm no to kup lakiery , kilka w odcieniach czerwieni i po sprawie ;) Quote
marta1624 Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 Ja nigdy nie mam pomysłów ;) Dzisia Dzień Matki to dałam prezent praktyczny- zestaw noży bo same tępe były ;) Quote
*Magda* Posted May 26, 2014 Author Posted May 26, 2014 dOgLoV napisał(a):Hmmm no to kup lakiery , kilka w odcieniach czerwieni i po sprawie ;) Wysłałam jej sms'ka z pytaniem o prezent :diabloti: marta1624 napisał(a):Ja nigdy nie mam pomysłów ;) Dzisia Dzień Matki to dałam prezent praktyczny- zestaw noży bo same tępe były ;) A ja nawet buziaka od dziecka nie dostałam :mad: Wiesz, w rodzinie, to ja nie mam problemów z prezentami :eviltong: Quote
łamAga Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 marta1624 napisał(a):Ja nigdy nie mam pomysłów ;) Dzisia Dzień Matki to dałam prezent praktyczny- zestaw noży bo same tępe były ;) My standardowo kupiliśmy po storczyku , i jeszcze bratowej duzą czekolade milkę bąbelkową , bo ma dzisiaj imieniny ;) Quote
Recommended Posts