Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

magdabroy napisał(a):
Tak, to jest dokładnie to :)

i jesteś z niej zadowolona?
A raczej Tora, chętnie ją memła?

bo myslałam też o niebieskiej ORCE i jakieś pomarańczowej, ale tu cena wynosi ok. 50zł... także szukam czegoś tańszego :lol:

Niekóre wstawione zdjęcia też nadają się na cenzurę :eviltong:

A u nas jest taki suuper chłodny wiaterek, tak to może być...

Posted

[quote name='dOgLoV']Ale Theos miał fajną zabawe , chętnie bym do niego tam wskoczyła do tego basenu bo dzisiaj mamy zamiast deszczu skwar ;)

A ja mam chłodno :roll:

[quote name='kalyna']i jesteś z niej zadowolona?
A raczej Tora, chętnie ją memła?

bo myslałam też o niebieskiej ORCE i jakieś pomarańczowej, ale tu cena wynosi ok. 50zł... także szukam czegoś tańszego :lol:

Niekóre wstawione zdjęcia też nadają się na cenzurę :eviltong:

A u nas jest taki suuper chłodny wiaterek, tak to może być...

Jestem zadowolona i ja i Tora :)
Ona już ma troszkę czasu i to widać. Ale Tora nadal chętnie ją przynosi :)

Jaka cenzura :D Ptaka nie widać :eviltong:

[quote name='agutka']dzień dobry :)

uch jak woda zakryła interesik ;) http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album3/DSC_7482_zpsaa7aa145.jpg

Hej :)

Tylko dlatego, to zdjęcie jest ;)
Bo mam wiele innych, które tylko my zobaczymy :eviltong:

Posted

Baski_Kropka napisał(a):
OoOjj co ja bym dała za taki basenik na ogrodzie <3 :D

Wyciągnęliśmy mały basen, ale na strychu czeka duży :cool3:

marta1624 napisał(a):
U mnie upał i szykuje się burza. A zdjęcia śliczne, czuwasz nad jego image ;)

Dzięki :)

Posted

agaga21 napisał(a):
theoś ma świetne kredy! u nas takich wielkich nie widziałam ale moje dzieciaki też wszędzie bazgrają kredami :)

Fajne, fajne :)
Ja też wszędzie widziałam, takie normalnej wielkości. A jak te gdzieś w jakimś sklepie zobaczyłam, to stwierdziłam, że są fajne i biorę :evil_lol:
Teraz już nie, ale jak je dostał pierwszy raz do bazgrania, to chciał je zjeść :mdleje:

Posted

marta1624 napisał(a):
Ja też mam duży basen ale nie opłaca się rozkładać- Kaja będzie próbowała za wszelką cenę się do niego dostać i zniszczy :roll:

U mnie nie ma z tym problemu, bo basen będzie w ogrodzie, do którego Tora nie ma dostępu ;)
W ogrodzie jest tylko pod naszym nadzorem :)

Posted

Dziewczyny, potrzebuję inspiracji ;)
W sobotę idziemy na podwójne urodziny. Znajomemu kupujemy whisky (bo lubi), ale znajomej za cholerę nie wiem co kupić :shake:
To nie są jacyś nasi bardzo super znajomi, których znam kupę lat, o których wiem dużo... I dlatego mam problem :(
Myślałam, żeby zrobić jej jakiś kosmetyczny zestaw: kilka lakierów do paznokci, zmywacz i waciki do kompletu, jakieś mleczko do ciała, błyszczyk itp. A do tego bukiet kwiatów ;) ale nie wiem czy to dobry pomysł :roll:
Myślałam też nad jakąś książką, ale nie bardzo wiem co lubi :-(
Pomocy, bo nie mam dużo czasu, żeby coś wymyślić :placz:

Posted

Jak paczę na zdjęcia Theosia to aż mam ochotę się do niego dołączyć. :D Taka skwara.......
Ja jestem beznadziejna w wyborze prezentów na różne okazje.. :shake:

Posted

marta1624 napisał(a):
Kurcze za bardzo nie pomogę bo zawsze mam problem z prezentami. Ale jeśli maluje paznokcie to taki zestaw byłby ok moim zdaniem ;)

No właśnie maluje i dlatego pomyślałam, że to będzie w miarę trafiony prezent ;)

phase napisał(a):
Jak paczę na zdjęcia Theosia to aż mam ochotę się do niego dołączyć. :D Taka skwara.......
Ja jestem beznadziejna w wyborze prezentów na różne okazje.. :shake:

Basen czeka :cool3:

Posted

A moze jakis taki komplet "spa " był by fajny , bo lakiery też nie wiadomo jakie kolory lubi , ale mogła byś np skompletować jakąś sól , olejki zapchowe do kąpieli , masła do ciała , wiesz takie teraz robią ozdobne np sól coś w tym stylu

do tego dobrać jakiś olejek

i np masło do ciała

to takie przykładowe są wiadomo trzeba tez dobrac zapachem itd , paietam mój brat kupił swojej Paulinie taki zestaw i była bardzo zadowolona ;)

Posted

[quote name='marta1624']Ok wpadam do ciebie ;) Ale z Kają :D

No to czekamy :)

[quote name='dOgLoV']A moze jakis taki komplet "spa " był by fajny , bo lakiery też nie wiadomo jakie kolory lubi , ale mogła byś np skompletować jakąś sól , olejki zapchowe do kąpieli , masła do ciała , wiesz takie teraz robią ozdobne np sól coś w tym stylu

do tego dobrać jakiś olejek

i np masło do ciała

to takie przykładowe są wiadomo trzeba tez dobrac zapachem itd , paietam mój brat kupił swojej Paulinie taki zestaw i była bardzo zadowolona ;)

Też o takich rzeczach myślałam, ale...nie wiem czy ona tego używa :roll: Ja np. nie używam masła do ciała ani olejków, ani nawet balsamu do ciała :eviltong:
A lakiery właśnie wiem, że używa. I to nawet pamiętam, że zawsze jak się widzimy, to ma pomalowane na jakieś w kolorze czerwieni albo różu :)

Ahhhhhhhhhh, nie mam pomysłów :placz:

Posted

magdabroy napisał(a):
No to czekamy :)

Też o takich rzeczach myślałam, ale...nie wiem czy ona tego używa :roll: Ja np. nie używam masła do ciała ani olejków, ani nawet balsamu do ciała :eviltong:
A lakiery właśnie wiem, że używa. I to nawet pamiętam, że zawsze jak się widzimy, to ma pomalowane na jakieś w kolorze czerwieni albo różu :)

Ahhhhhhhhhh, nie mam pomysłów :placz:

Hmmm no to kup lakiery , kilka w odcieniach czerwieni i po sprawie ;)

Posted

dOgLoV napisał(a):
Hmmm no to kup lakiery , kilka w odcieniach czerwieni i po sprawie ;)

Wysłałam jej sms'ka z pytaniem o prezent :diabloti:

marta1624 napisał(a):
Ja nigdy nie mam pomysłów ;) Dzisia Dzień Matki to dałam prezent praktyczny- zestaw noży bo same tępe były ;)

A ja nawet buziaka od dziecka nie dostałam :mad:
Wiesz, w rodzinie, to ja nie mam problemów z prezentami :eviltong:

Posted

marta1624 napisał(a):
Ja nigdy nie mam pomysłów ;) Dzisia Dzień Matki to dałam prezent praktyczny- zestaw noży bo same tępe były ;)

My standardowo kupiliśmy po storczyku , i jeszcze bratowej duzą czekolade milkę bąbelkową , bo ma dzisiaj imieniny ;)