junoo Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_6520_zpsee901efe.jpg mały ogrodnik :loveu: Quote
*Magda* Posted April 4, 2014 Author Posted April 4, 2014 [quote name='dOgLoV']zdjęcia rewelacyjne :loveu: ale bym se zjadła czereśnie , takie duże slodziutkie :loveu:[/QUOTE] Dzięki :) No, ja mam nadzieję, że w tym roku już jakąś spróbuję :) Quote
*Magda* Posted April 4, 2014 Author Posted April 4, 2014 [quote name='junoo']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_6520_zpsee901efe.jpg mały ogrodnik :loveu: Sprawdza, czy tata dobrze powiązał :evil_lol: Quote
marta1624 Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 Hejka Magda ;) Ale Tora szczęśliwa jak jest mokra :lol: A czereśnie... Czekam aż moje będą, w tamtym roku miałam niewiele czereśni, ale masę wiśnio-czereśni, też pycha :loveu: Quote
*Magda* Posted April 4, 2014 Author Posted April 4, 2014 [quote name='marta1624']Hejka Magda ;) Ale Tora szczęśliwa jak jest mokra :lol: A czereśnie... Czekam aż moje będą, w tamtym roku miałam niewiele czereśni, ale masę wiśnio-czereśni, też pycha :loveu:[/QUOTE] HEj Marta :) Nasze w tamtym roku, pierwszy raz owocowały ;) Ale owoce opadły, zanim dojrzały :) Więc mam nadzieję, że w tym roku coś z nich zjem :) Quote
marta1624 Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 [quote name='magdabroy']HEj Marta :) Nasze w tamtym roku, pierwszy raz owocowały ;) Ale owoce opadły, zanim dojrzały :) Więc mam nadzieję, że w tym roku coś z nich zjem :)[/QUOTE] No u mnie też dużo pospadało z czereśni, ale troszkę zostało. Za to wiśnio-czereśna obrodziła bardzo, mało co spadło, mimo że małe drzewko. A miało się nie przyjąć bo króliki obgryzają :evil_lol: Quote
*Magda* Posted April 4, 2014 Author Posted April 4, 2014 Ja już bym chciała, żeby ogród był zrobiony i żeby mogła posadzić maliny, wiśnie i morwę :loveu: A tak, to szkoda, żeby rosły, a potem przy przesadzaniu "umarły" :( Quote
marta1624 Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 [quote name='magdabroy']Ja już bym chciała, żeby ogród był zrobiony i żeby mogła posadzić maliny, wiśnie i morwę :loveu: A tak, to szkoda, żeby rosły, a potem przy przesadzaniu "umarły" :([/QUOTE] No nam tak zginęły 2 brzoskwinie :-( A były bardzo smaczne. Quote
*Magda* Posted April 4, 2014 Author Posted April 4, 2014 Dlatego właśnie szkoda mi już teraz sadzić :roll: Quote
*Magda* Posted April 4, 2014 Author Posted April 4, 2014 Boję się, że go nigdy nie zrobimy :evil_lol: Szkoda, że to nie sezon na maliny, bo bym teściowej ukradła jak będziemy w PL i zrobiła jakieś słoiki dla młodego :D Quote
marta1624 Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 [quote name='magdabroy']Boję się, że go nigdy nie zrobimy :evil_lol: Szkoda, że to nie sezon na maliny, bo bym teściowej ukradła jak będziemy w PL i zrobiła jakieś słoiki dla młodego :D[/QUOTE] Ja lubię ciasta z malinami :loveu: A taki zacięcie do roboty macie? :lol: Quote
*Magda* Posted April 4, 2014 Author Posted April 4, 2014 [quote name='marta1624']Ja lubię ciasta z malinami :loveu: A taki zacięcie do roboty macie? :lol:[/QUOTE] Brak czasu :roll: A jak już jakaś chwila jest, to robimy coś wewnątrz domu, bo to jest ważniejsze niż ogród ;) A jak już się weźmiemy za ogród, to trzeba go skończyć ;) A nie zostawiać w połowie rozwaloną robotę :roll: Quote
łamAga Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 A jaka ja pieknie kwitnącą magnolie wczoraj widziałam na jednej posesji po drodze :crazyeye: normalnie cudo :loveu: Quote
*Magda* Posted April 4, 2014 Author Posted April 4, 2014 [quote name='dOgLoV']A jaka ja pieknie kwitnącą magnolie wczoraj widziałam na jednej posesji po drodze :crazyeye: normalnie cudo :loveu:[/QUOTE] Ja magnoli nie chcę, bo ona jest ładna tylko przez chwilę, jak kwitnie i koniec :eviltong: Quote
marta1624 Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 My dzisiaj kupiliśmy migdałka na pniu, dużego. Teraz tylko gdzie go wsadzić :hmmmm: Quote
*Magda* Posted April 4, 2014 Author Posted April 4, 2014 [quote name='marta1624']My dzisiaj kupiliśmy migdałka na pniu, dużego. Teraz tylko gdzie go wsadzić :hmmmm:[/QUOTE] W doniczkę :evil_lol: W moim mieście, jest ulica cała obsadzona migdałkiem na pniu :loveu: Jakieś 200m tylko takie drzewa :) O tej porze roku, to wygląda cudnie :loveu: A jak byłam gówniarą, to chodziłam urywać gałęzie i przynosiłam do domu, do wazony :) Quote
marta1624 Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 [quote name='magdabroy']W doniczkę :evil_lol: W moim mieście, jest ulica cała obsadzona migdałkiem na pniu :loveu: Jakieś 200m tylko takie drzewa :) O tej porze roku, to wygląda cudnie :loveu: A jak byłam gówniarą, to chodziłam urywać gałęzie i przynosiłam do domu, do wazony :)[/QUOTE] No nasz jest duuuży, bo promocja była. Do auta nie chciał wejść :lol: I ma pełno pąków, jak się wszystkie rozkwitną to będzie śliczny :) Quote
*Magda* Posted April 4, 2014 Author Posted April 4, 2014 Dobra, pora zawinąć się spać :eviltong: Dobranoc laseczki :hand: Quote
Franca81 Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 No co ja tu widze! Rozbierane fotki Theosia, rozmietoszony Lumpek i Tora jak zmokla kura. Plus małż puszczajacy pawie. Oj dzieje sie u was. ;) Zdrowka mezczyznom zycze. I szybszego kwitniecia malin w tym roku. To gdzie sie stawic na zbieranie malin? :evil_lol: Quote
*Magda* Posted April 5, 2014 Author Posted April 5, 2014 [quote name='Franca81']No co ja tu widze! Rozbierane fotki Theosia, rozmietoszony Lumpek i Tora jak zmokla kura. Plus małż puszczajacy pawie. Oj dzieje sie u was. ;) Zdrowka mezczyznom zycze. I szybszego kwitniecia malin w tym roku. To gdzie sie stawic na zbieranie malin? :evil_lol:[/QUOTE] Dzięki ;) A zbiór malin w Źlinicach, 10km od Opola ;) [quote name='agutka']taki migdałowiec wytrzymuje mrozy?[/QUOTE] Powinien wytrzymać :) Quote
*Magda* Posted April 5, 2014 Author Posted April 5, 2014 To ja Was na dziś opuszczam :eviltong: Do jutra :hand: Proszę za dużo nie pić, nie palić, nie p....... :diabloti: Quote
Izabela124. Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 Hejka :) Ale u was ładna pogoda i widać, że ciepło, super fotki :) Quote
Recommended Posts