marta1624 Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 magdabroy napisał(a):Dostała po dupsku i przywiązałam ją do kaloryfera :diabloti: Wreszcie się przyznałaś :evil_lol: Quote
*Magda* Posted March 13, 2014 Author Posted March 13, 2014 Ale ja tego nigdy nie ukrywałam :eviltong: Przecież na zdjęciach widać, że ją maltretuję :evil_lol: Quote
marta1624 Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 magdabroy napisał(a):Ale ja tego nigdy nie ukrywałam :eviltong: Przecież na zdjęciach widać, że ją maltretuję :evil_lol: No widzisz a ja nie zauważyłam :mad: Ślepa jestem :evil_lol: Quote
*Magda* Posted March 13, 2014 Author Posted March 13, 2014 marta1624 napisał(a):No widzisz a ja nie zauważyłam :mad: Ślepa jestem :evil_lol: Pasujesz do Agnieszki :evil_lol: Quote
marta1624 Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 magdabroy napisał(a):Pasujesz do Agnieszki :evil_lol: Jeee zawsze to pewność że nie jestem sama "inna" :lol: Quote
Majkowska Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 Znów tu popisane że nie wiem o czym aktualnie rozmowa. Przeczytałam zresztą o psach biegających luzem i juz mnei gotuje, zresztą pisałam nawet u Waldka jaka dziś była akcja... Quote
łamAga Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 magdabroy napisał(a):Pasujesz do Agnieszki :evil_lol: Ty też bo przegapiłaś mojego posta :eviltong: albo ja przeoczyłam ze odpisałaś haha Quote
marta1624 Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 Majkowska napisał(a):Znów tu popisane że nie wiem o czym aktualnie rozmowa. Przeczytałam zresztą o psach biegających luzem i juz mnei gotuje, zresztą pisałam nawet u Waldka jaka dziś była akcja... Tutaj zawsze popisane :evil_lol: Quote
*Magda* Posted March 13, 2014 Author Posted March 13, 2014 dOgLoV napisał(a):Ty też bo przegapiłaś mojego posta :eviltong: albo ja przeoczyłam ze odpisałaś haha Jeśli masz na myśli ten post: dOgLoV napisał(a):No to nic nowego by nie pomyslał :eviltong: To nie było co odpowiadać :eviltong: Quote
łamAga Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 magdabroy napisał(a):Jeśli masz na myśli ten post: To nie było co odpowiadać :eviltong: dokładnie o ten :diabloti: Quote
*Magda* Posted March 13, 2014 Author Posted March 13, 2014 dOgLoV napisał(a):dokładnie o ten :diabloti: To go widziałam, ale nie miałam co odpisywać :eviltong: Tak więc, nie pasuję do Ciebie :eviltong: Ale i tak Cię koffffffffffffffam :loveu: Quote
łamAga Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 magdabroy napisał(a): Ale i tak Cię koffffffffffffffam :loveu: ja Ciebie też :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted March 13, 2014 Author Posted March 13, 2014 A ja się zawijam spać :eviltong: Więc dobranoc wszystkim ;) A Tobie Aguś, milej pracy :) Już prawie weekend ;) Quote
łamAga Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 magdabroy napisał(a):A ja się zawijam spać :eviltong: Więc dobranoc wszystkim ;) A Tobie Aguś, milej pracy :) Już prawie weekend ;) dziękuję :loveu: Quote
kalyna Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 magdabroy napisał(a):Właśnie śpi po kolacji i nie wchodzi mi w drogę :diabloti: to przez to, że nie dokończyłam tej książki, Gandziu po kolacji chodzi jak Owsik i szuka zajęcia :shake: Quote
maxishine. Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 Hej, nie bij mnie za to że się odzywałam przez kilka dni... Quote
Baski_Kropka Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 Majkowska, ja też nigdy nei wiem co tutaj się dzieje, nigdy nie jestem na czasie... sama prywata się tutaj odprawia :P Ale mam zadania dla autorki :D wspólne zdjęcie kotowatego i psowatego, na otarcie naszych łez :P Quote
maxishine. Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 Baski_Kropka napisał(a):Ale mam zadania dla autorki :D wspólne zdjęcie kotowatego i psowatego, na otarcie naszych łez :P Myślisz że jej się uda?:evil_lol: Mi się udało, ale tylko jednego psa z i kota.:roll: Quote
*Magda* Posted March 14, 2014 Author Posted March 14, 2014 kalyna napisał(a):to przez to, że nie dokończyłam tej książki, Gandziu po kolacji chodzi jak Owsik i szuka zajęcia :shake: Więc masz motywację, żeby ją dokończyć :evil_lol: Yuki_ napisał(a):Hej, nie bij mnie za to że się odzywałam przez kilka dni... Ty to już powinnaś dostać tak porządnie, żebyś nie mogła siedzieć :diabloti: Oczywiście żartuję ;) Masz zwierzyniec i szkołę na głowie :) Baski_Kropka napisał(a):Majkowska, ja też nigdy nei wiem co tutaj się dzieje, nigdy nie jestem na czasie... sama prywata się tutaj odprawia :P Ale mam zadania dla autorki :D wspólne zdjęcie kotowatego i psowatego, na otarcie naszych łez :P Jaka prywata :mad::eviltong: To nie moja wina, że tak rzadko tu zaglądacie i nie jesteście na bieżąco :eviltong: A co do zdjęcia, to nic z tego do końca tego tygodnia :eviltong: Dziś ostatnia porcja fotek Theosia i Zosi ;) Następne w kolejce czekają: kilka domowych Theosia, kilka z wypadu nad jezioro Theosia i Tory, a mam jeszcze jakąś fotkę Lumpka jak się wygrzewa na dworze :) Więc dopóki tych zdjęć nie wstawię, to wspólnego kocio-psiego zdjęcia nie zobaczycie :diabloti: Yuki_ napisał(a):Myślisz że jej się uda?:evil_lol: Mi się udało, ale tylko jednego psa z i kota.:roll: Ja mam ten komfort, że mam tylko jednego psa i kota :eviltong: Quote
marta1624 Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 Śliczny Theoś :) Fajny tytuł- Theosia i Zosi, a Zosia tylko na jednym ostatnim :evil_lol: Ty to już powinnaś dostać tak porządnie, żebyś nie mogła siedzieć :diabloti: Oczywiście żartuję ;-) Masz zwierzyniec i szkołę na głowie :smile: A mnie to się oberwało za jeden dzień nieobecności :diabloti: Jaka prywata :mad::eviltong: To nie moja wina, że tak rzadko tu zaglądacie i nie jesteście na bieżąco :eviltong: A co do zdjęcia, to nic z tego do końca tego tygodnia :eviltong: Dziś ostatnia porcja fotek Theosia i Zosi ;-) Następne w kolejce czekają: kilka domowych Theosia, kilka z wypadu nad jezioro Theosia i Tory, a mam jeszcze jakąś fotkę Lumpka jak się wygrzewa na dworze :smile: Więc dopóki tych zdjęć nie wstawię, to wspólnego kocio-psiego zdjęcia nie zobaczycie :diabloti: Jaka kolejność :lol: Nie mogę się doczekać fot nad wodą :) Quote
Recommended Posts