Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

magdabroy napisał(a):
Ale ja tego nigdy nie ukrywałam :eviltong:
Przecież na zdjęciach widać, że ją maltretuję :evil_lol:

No widzisz a ja nie zauważyłam :mad: Ślepa jestem :evil_lol:

Posted

Znów tu popisane że nie wiem o czym aktualnie rozmowa. Przeczytałam zresztą o psach biegających luzem i juz mnei gotuje, zresztą pisałam nawet u Waldka jaka dziś była akcja...

Posted

Majkowska napisał(a):
Znów tu popisane że nie wiem o czym aktualnie rozmowa. Przeczytałam zresztą o psach biegających luzem i juz mnei gotuje, zresztą pisałam nawet u Waldka jaka dziś była akcja...

Tutaj zawsze popisane :evil_lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Ty też bo przegapiłaś mojego posta :eviltong: albo ja przeoczyłam ze odpisałaś haha

Jeśli masz na myśli ten post:
dOgLoV napisał(a):
No to nic nowego by nie pomyslał :eviltong:

To nie było co odpowiadać :eviltong:

Posted

dOgLoV napisał(a):
dokładnie o ten :diabloti:

To go widziałam, ale nie miałam co odpisywać :eviltong:
Tak więc, nie pasuję do Ciebie :eviltong:
Ale i tak Cię koffffffffffffffam :loveu:

Posted

magdabroy napisał(a):
Właśnie śpi po kolacji i nie wchodzi mi w drogę :diabloti:

to przez to, że nie dokończyłam tej książki, Gandziu po kolacji chodzi jak Owsik i szuka zajęcia :shake:

Posted

Majkowska, ja też nigdy nei wiem co tutaj się dzieje, nigdy nie jestem na czasie... sama prywata się tutaj odprawia :P
Ale mam zadania dla autorki :D wspólne zdjęcie kotowatego i psowatego, na otarcie naszych łez :P

Posted

Baski_Kropka napisał(a):
Ale mam zadania dla autorki :D wspólne zdjęcie kotowatego i psowatego, na otarcie naszych łez :P

Myślisz że jej się uda?:evil_lol:
Mi się udało, ale tylko jednego psa z i kota.:roll:

Posted

kalyna napisał(a):
to przez to, że nie dokończyłam tej książki, Gandziu po kolacji chodzi jak Owsik i szuka zajęcia :shake:

Więc masz motywację, żeby ją dokończyć :evil_lol:

Yuki_ napisał(a):
Hej,
nie bij mnie za to że się odzywałam przez kilka dni...

Ty to już powinnaś dostać tak porządnie, żebyś nie mogła siedzieć :diabloti:
Oczywiście żartuję ;) Masz zwierzyniec i szkołę na głowie :)

Baski_Kropka napisał(a):
Majkowska, ja też nigdy nei wiem co tutaj się dzieje, nigdy nie jestem na czasie... sama prywata się tutaj odprawia :P

Jaka prywata :mad::eviltong:
To nie moja wina, że tak rzadko tu zaglądacie i nie jesteście na bieżąco :eviltong:
A co do zdjęcia, to nic z tego do końca tego tygodnia :eviltong: Dziś ostatnia porcja fotek Theosia i Zosi ;) Następne w kolejce czekają: kilka domowych Theosia, kilka z wypadu nad jezioro Theosia i Tory, a mam jeszcze jakąś fotkę Lumpka jak się wygrzewa na dworze :)
Więc dopóki tych zdjęć nie wstawię, to wspólnego kocio-psiego zdjęcia nie zobaczycie :diabloti:

Yuki_ napisał(a):
Myślisz że jej się uda?:evil_lol:
Mi się udało, ale tylko jednego psa z i kota.:roll:

Ja mam ten komfort, że mam tylko jednego psa i kota :eviltong:

Posted

Śliczny Theoś :) Fajny tytuł- Theosia i Zosi, a Zosia tylko na jednym ostatnim :evil_lol:

Ty to już powinnaś dostać tak porządnie, żebyś nie mogła siedzieć :diabloti:
Oczywiście żartuję ;-) Masz zwierzyniec i szkołę na głowie :smile:

A mnie to się oberwało za jeden dzień nieobecności :diabloti:

Jaka prywata :mad::eviltong:
To nie moja wina, że tak rzadko tu zaglądacie i nie jesteście na bieżąco :eviltong:
A co do zdjęcia, to nic z tego do końca tego tygodnia :eviltong: Dziś ostatnia porcja fotek Theosia i Zosi ;-) Następne w kolejce czekają: kilka domowych Theosia, kilka z wypadu nad jezioro Theosia i Tory, a mam jeszcze jakąś fotkę Lumpka jak się wygrzewa na dworze :smile:
Więc dopóki tych zdjęć nie wstawię, to wspólnego kocio-psiego zdjęcia nie zobaczycie :diabloti:

Jaka kolejność :lol: Nie mogę się doczekać fot nad wodą :)