Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziś w schronisku zobaczyłyśmy ją - była znacznie mniejsza od reszty psiaków, wielkości większego yorka, myślę, że waży maksymalnie 3-4 kg. Lekko przedłużany włos, młodziutka, bardzo proludzka, gadająca, wyrywająca się na ręce. Poszukuje pilnie domu tymczasowego.

w porównaniu z damską dłonią:

I filmik:
https://picasaweb.google.com/lh/photo/qqOVQ2j0gyEu2aqTquKM4vRHdZ25luxsh5LDkouVel4?feat=directlink

• Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Imię !!!
Słodkie imię dla mini suni ...
Fruzia ?
Nika ?
Bibi ? (imię szczęśliwe, poszła do super DS w dwupaku z przyjaciółką Szibą, obie były z Zamościa)
Wymyślcie coś !!!

Posted

moja tymczasowiczka Fruzia znalazła super dom a druga, Kika jesze lepszy. Proponuję Fruzia lub Kika.:lol: Uwielbiam takie maluchy, tymczas mam jednak zajęty.

Posted

Naszą rodzinną Fruzię moja siostra 18 lat temu znalazła w lesie przywiązaną sznurkiem do drzewa, sunia żyje do dziś choć już staruszeczka głucha i ślepa, po kilku operacjach. Też myślę, że szczęśliwe imię.
Kika mi się podoba, ale Madallena mnie zawsze hamuje z Kiką bo jak się wrzeszczy na spacerze Kiiiiiikaaa !!! to tak jakoś po wiejsku i z zaśpiewem, że siara i wiocha jak nie wiem :oops:

Posted

Ja zupełnie nie rozumiem, czemu ladyS jej nie zgarnęłaś do się :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Przecież to-to migiem do domu śmignie.

Posted

evel napisał(a):
Ja zupełnie nie rozumiem, czemu ladyS jej nie zgarnęłaś do się :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Przecież to-to migiem do domu śmignie.

Hihi, to proste - mieszkam z TŻtem ;) Wiesz, co było przy Rozi ;)

Posted

Isiak napisał(a):
Cudna kruszynka! W jakim ona może być wieku?

Nie mam pojęcia dokładnie, ale obstawiam, że maksymalnie może mieć dwa lata - choć najbardziej prawdopodobne jest to, że ma ok. roku, może nawet nie skończony rok.

Posted

Isiak napisał(a):
Cudna kruszynka! W jakim ona może być wieku?

Nie mam pojęcia dokładnie, ale obstawiam, że maksymalnie może mieć dwa lata - choć najbardziej prawdopodobne jest to, że ma ok. roku, może nawet nie skończony rok.

Posted

Isiak napisał(a):
Posty przeskakują :shake:
Czy byłaby możliwość transportu na Śląsk? Za zwrotem kosztów.

A dokąð ? DS czy DT ?

Posted

O proszę - taka propozycja przeszła moje oczekiwania! Mam nadzieję, że zdajesz sobie sprawę z tego, że sunia nie jest super zsocjalizowana ani całkowicie ekstra zdrowa ;) Choć nic jej nie dolega, ani układ pokarmowy, ani oddechowy, z tego co widziałam. No i wizyta przedadopcyjna obowiązkowa :evil_lol:

Posted

Co masz na myśli mówiąc, że nie super zdrowa? Z czym są problemy? Z moją caviśką przeszłam swoje, lecznica to był nasz drugi dom przez kilka lat. Nie chciałabym powtórki. Jeśli to coś do wyleczenia, to nie problem. Szczepienia, odrobaczanie, sterylizacja - biorę na siebie. Co do socjalizacji to mówię od razu, że nigdy jeszcze nie adoptowaliśmy psa "z przeszłością". Ale myślę, że damy radę i sunia się zadomowi :) Na wizytę oczywiście się zgadzamy - tylko proszę napisz, co jej jest lub co może być?