Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dostałam informacje od Żuni
Kika znalazła ds w Zamościu w bloku, (Żunia nie zna tego domu, to domek bezposrednio ze schroniska), powodzenia suniu! może spotkamy sie gdzies na ulicy kiedys:-)

fotka z nowym panciostwem:-)

Posted

no akcja jak z kosmosu i na koniec odwołania hihi a dzięki temu że Kika była zarezerwowana dwie inne rodziny chętne na nią zaadoptowały inne sunie, fotki na watku zamojskim
takze tak czy siak warto było sunie rezerwowac hihihi

Posted

[quote name='pinusia00']w takim razie niech się suni dobrze mieszka w nowym domku:) a ja śpię dłużej:) i wszyscy zadowoleni -:)[/QUOTE]

czekaj nie nastawiaj się na błogie lenistwo do niedzieli jeszcze może Ci coś wymyśle:-) Ty dużo spisz - ja nie, ale wiesz licho nie śpi:-) tylko kombinuje a do niedzieli to moze ja jeszcze jakies futro bede gdzies chciec transportować :-)

Posted

[quote name='pinusia00']Znaczy się traktujesz mnie jak ratunkowy zespół transportowy?:P[/QUOTE]

Już Cię zarezerwowała, nie ? :D :D :D
Spryciara z tej Lidki :D

Posted

[quote name='pinusia00']Znaczy się traktujesz mnie jak ratunkowy zespół transportowy?:P[/QUOTE]

no coś w tym stylu:-)
a tak na poważnie miło jest móc na kogos liczyc/móc kogoś wybłagać/móc u kogoś wyżebrac litość jak juz nic innego nie wypali:-)

Posted

[quote name='sacred PIRANHA']dostałam informacje od Żuni
Kika znalazła ds w Zamościu w bloku, (Żunia nie zna tego domu, to domek bezposrednio ze schroniska), powodzenia suniu! może spotkamy sie gdzies na ulicy kiedys:-)

fotka z nowym panciostwem:-)

oby taka fotka byla wejściem w szczęśliwe życie Kiki :)

• 3 months later...
  • 7 months later...