Imbirka Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 jest czerwony krzyczący tytuł, wystarczy nie ma co udziwniać Quote
Imbirka Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Ma nie być zdjęć ani z worka, ani innych drastycznych, gdzieś już padły takie ustalenia na forum Quote
Behemot Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 A może na dole dodać dopisek: Historię Ozzy'ego poznasz tu:...... I odpowiedni link. Quote
carola Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 mozna sprobowac wpisac w tekst ze zostal pobity.. zdjecie ma byc tylko prowokacja do zwrocenia uwagi na niego. smuczne oczka Ozziego wygladaja jak juz pislama jak setki, tysiace oczek psow ze schronisk.. a takie psy sa w zainteresowaniu tylko grona ludzi.. wiem jak sama widze takie plakaty.. " no smutne.. kolejny psiak szuka domu... i takie smutne oczka... mam nadzieje ze znajdzie dobry dom" i nawet nie zblizam sie zeby czytac dalej... ps. uwazam - ale to tylko moje stwierdzenie - ze pistolet przy glowce nie bedzie makabryczny.. napewno podziala na wyobraznie... Quote
Agama Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 aosciak chyle czola-pierwszy projekt REWELACJA:loveu: :loveu: :loveu: gratuluje:lol: moze lepiej juz nic nie zmieniac Quote
Behemot Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='carola']mozna sprobowac wpisac w tekst ze zostal pobity.. [/quote] Już jest napisane, że zginął w męczarniach, zabity przez człowieka. Quote
Moskva Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='Behemot']A może na dole dodać dopisek: Historię Ozzy'ego poznasz tu:...... I odpowiedni link.[/quote] Dobry pomysł. Na dole plakatu jest pasek z linkami więc mozna by jeszcze w tym wolnym miejscu po prawej dac adres stronki Ozziego(ozzy.dog.pl). Quote
Imbirka Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 carola może przedstawisz nam swój projekt, narazie są to wszystko propozycje, czekamy na innych chętnych, każdy ma swoją wizję i niech ją nam pokaże, przestańmy przerabiać na siłę projekt aosciak-a. Mnie się on podoba taki jaki jest i czekam na inne pomysły i projekty Quote
carola Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 widzicie - ja sledze watek od soboty - przeczytalam kazdy post jaki tu sie pojawil (a nie tylko po lepkach jak niektrzy) - posiweiclam na to kilkanscie dobrych godzin.. i pierwsze wrazenie na plakat - super!!! ale moj facet nie jest na biezaco i tylko czasami mu mowie co sie pokazalo w necie, co w tv itp to jego stwierdzenie - czlowieka ktory tak naprawde slyszal tylko ze kiedys jakis pies zostal zakatawony - on by nie zwrocil uwagi na taki plakat.. a wlasnie o takich ludzi jak moj chlop nam chodzi prawda? a nie o nas... tych ktorzy sa w miare na biezaco... Quote
Moskva Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='Imbir1']czekamy na innych chętnych, każdy ma swoją wizję i niech ją nam pokaże, przestańmy przerabiać na siłę projekt aosciak-a. Mnie się on podoba taki jaki jest i czekam na inne pomysły i projekty[/quote] Tylko pamiętajcie, że nie mamy na to wieczności. Sprawa jest teraz w toku, jeśli ucichnie to juz bedzie za późno z plakatami i ulotkami. Quote
Imbirka Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Dokładnie, umawiamy się, że w poniedziałek najpóźniej przedstawiacie swoje projekty, tak jak już wcześniej napisała Moskva Quote
Behemot Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Kto ostatecznie zatwierdza projekt plakatu? Quote
aosciak Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 poprawki na zyczenie (na szybko dodany adres strony Ozzy'ego) [IMG]http://www.nero.mediazone.pl/plakat4.jpg[/IMG] Ja przylaczam sie do zdania Imbir1 [I]"czekamy na innych chętnych, każdy ma swoją wizję i niech ją nam pokaże".[/I] Im wiecej projektow tym lepiej wiekszy wybor Quote
carola Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 moim skromnym zdaniem - ostatecznym terminem powinna byc niedziela.. zeby w poniedzialek moc juz ruszyc do drukarni... i przynajmniej czesc plakatow moc juz rozwiesic we wtorek.. Quote
Moskva Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='Behemot']Kto ostatecznie zatwierdza projekt plakatu?[/quote] Medar, Emir... Muszą przecież wiedzieć jak wygląda plakat, który ma na sobie logo fundacji. Quote
Imbirka Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Poniedziałek to ostateczny termin. Dalej muszą iść do akceptacji do medara, taka jest z nim umowa. Dale będzie podjęta decyzja o druku. Napewno będą potrzebne na ten cel pieniądze, więc działamy w pewnej kolejności. Quote
Behemot Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='Moskva']Medar, Emir... Muszą przecież wiedzieć jak wygląda plakat, który ma na sobie logo fundacji.[/quote] Aha, dzięki. Quote
kacha_wawa Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='Behemot']Aha, dzięki.[/quote] A ja chyba zaraz jadę na Barską... na ostry dyżur... Tigra w szale cieczki mnie wywaliła i kolano spuchnięte... Quote
Behemot Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='kacha_wawa']A ja chyba zaraz jadę na Barską... na ostry dyżur... Tigra w szale cieczki mnie wywaliła i kolano spuchnięte...[/quote] Ojej :-( To pewnie tylko skręcenie, ale może trzeba będzie unieruchomić... Trzymaj się! Quote
teqquila Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 jestem z lodzi chcetnie pomoge z ulotkami plakatami i w zbieraniu podpisow!! plakat mi sie podoba !! Quote
adria Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Nie będę tutaj cytować postów o które mi chodzi, ale chyba Zofaia i jeszcze jedna forumowiczka dały swietne pomysły...nie zauważone. [COLOR=black][FONT=Verdana]Skoro duże czerwone litery mają być hasłem kampani to tekst w stylu „Psie serce pękło z bólu” jest troche nie na temat.[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Pozostały tekst jest „za słodki” to ma zadziałać na „normalnych” ludzi i hasła w stylu one nas nigdy nie zawiodą, są zawsze z nami, zawsze nas kochają” może irytować tych „normalnych”.[/FONT][/COLOR] [B][COLOR=red][FONT=Verdana][SIZE=3]„ ZWIERZE CIERPI JAK CZłOWIEK”[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B] [FONT=Verdana][SIZE=3]Miał być bezpieczny ... był strach[/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=3]Miał być kochany ... był ból[/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=3]Miał mieć przyjaciela ... był kat[/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=3]Ozzy konał w straszliwych męczarniach[/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=3]zakatowany przez człowieka[/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=3]Nie odwracajmy wzroku od cierpiących [I](katowanych, maltretowanych itp.. ??)[/I]zwierząt ....[/SIZE][/FONT][B][COLOR=red][FONT=Verdana][SIZE=3]Twoje dziecko może być nastepną ofiarą zwyrodnialców „[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B] Krótko, zwięźle na temat a tekst z dzieckiem jest rewelacyjny (autorstwa Zofii)...może zmusi kogoś do refleksji a napewno zainteresuje. Długich tekstów na plakatach nich nie czyta do końca a te "słodkości", które są ta zapisane zrobią z nas "dogomaniaków" takich ludzi troche "świrniętych". My przecież i tak wiemy jak potrafią kochać nasze zwierzaki :) Moim skromnym zdaniem na plakacie powinno być jednak jedno bardziej drastyczne foto...dla pobudzenia wyobrazni. Pozdrawiam Mogę zająć się tą sprawą na terenie Piekar Śl, Tarn. Gór i Bytomia Quote
Anashar Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Moja propozycja - prawie czarno biało czerwona, do tańszego druku: [IMG]http://dragon-throne.forall.pl/ozzy/inne/images/project2.gif[/IMG] Quote
Behemot Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='adria'] Krótko, zwięźle na temat a tekst z dzieckiem jest rewelacyjny (autorstwa Zofii).[/quote] A mi się jakoś nie podoba... wprowadza zupełnie nowy wątek i zahacza o szantaż emocjonalny ;) Co do długości i ckliwości to zostało już poprawione. Quote
Behemot Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Anashar, podoba mi się! Tylko wstawiłabym tę najbardziej skróconą wersję: [CENTER][B]PSIE SERCE PĘKŁO Z BÓLU[/B][/CENTER] Ozzy szukał pomocy. Spotkały go jedynie ból, strach i śmierć w straszliwych męczarniach. Zginął z rąk człowieka - jednego z nas... [COLOR=black][FONT=Verdana] Nie odwracaj wzroku od maltretowanych zwierząt! Twoja obojętność to przyzwolenie na ich los! [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana] [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana]Nie pozwól im cierpieć! ONE TEŻ CZUJĄ...[/FONT][/COLOR] No i zmieniłabym tło - trzeba się dobrze przyjrzeć, żeby się zorientować, co na nim jest. Quote
adria Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='Behemot']A mi się jakoś nie podoba... wprowadza zupełnie nowy wątek i zahacza o szantaż emocjonalny ;) Co do długości i ckliwości to zostało już poprawione.[/quote] Szantaż powiadasz :lol: Zwał jak zwał ...ale to chyba dobrze. Plakat moim zdaniem ma zainteresować, wstrząsnąć, dać do myślenia. To co jest w tej chwili na plakacie opowiada tylko historie psa. Człowiek czytając go właściwie nie wie o co nam chodzi...poprostu przeczyta i tyle. Quote
Recommended Posts