savahna Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Juz nie wiem, ktory watek czytam...:crazyeye: Musiałam sobie na tytuł spojrzeć, bo myślałam,ze o połamamany psim dziecku to jest....:lol: Dawno zapomniałam, jak fajnie miec szczeniaczka....:evil_lol: Przywracasz mnie do pionu Soema, chyba sobie wszyscy tu odpoczywamy...:knajpa: Quote
Evelka Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 savahna napisał(a):Juz nie wiem, ktory watek czytam...:crazyeye: Musiałam sobie na tytuł spojrzeć, bo myślałam,ze o połamamany psim dziecku to jest....:lol: Dawno zapomniałam, jak fajnie miec szczeniaczka....:evil_lol: Przywracasz mnie do pionu Soema, chyba sobie wszyscy tu odpoczywamy...:knajpa: Hmmm..., to może chciałabyś sobie przypomnieć?:diabloti: Soema na pewno Ci jakiegoś skombinuje:evil_lol: Quote
Soema Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 Evelka napisał(a):Hmmm..., to może chciałabyś sobie przypomnieć?:diabloti: Soema na pewno Ci jakiegoś skombinuje:evil_lol: :grins: zbieram zamówienia na Dt ;) a tak serio, serio.. to jestem przerażona nadchodzącą wiosną i wizją podrzucanych nam szczeniaków :( ale Evelka wraca za miesiąc :loveu::loveu: Quote
Evelka Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Soema napisał(a)::grins: zbieram zamówienia na Dt ;) a tak serio, serio.. to jestem przerażona nadchodzącą wiosną i wizją podrzucanych nam szczeniaków :( ale Evelka wraca za miesiąc :loveu::loveu: Ej, Paskudo! Ty mi tu nic nie kombinuj!:nono::eviltong: Bo inaczej pogadamy:mad::evil_lol: Quote
Soema Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 Evelka napisał(a):Ej, Paskudo! Ty mi tu nic nie kombinuj!:nono::eviltong: Bo inaczej pogadamy:mad::evil_lol: Wiesz jak to jest..... nie no mam nadzieję, że nie będzie takiego alarmu.. Bardzo, bardzo Wam dziękuję!:Rose: Quote
puniaiwika Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Przepraszam za zaśmiecanie prosze o zaglądnięcie na wątek http://www.dogomania.pl/threads/202540-Stalowa-Wola-Dzielna-suczka-Kora-szuka-DS-DT Quote
pajda Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 I tak powoli dobiega końca ten najlepszy i szalony serial o domku dla Lilu, jak dobrze, że z takim happy endem:multi: Quote
Soema Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 pajda napisał(a):I tak powoli dobiega końca ten najlepszy i szalony serial o domku dla Lilu, jak dobrze, że z takim happy endem:multi: Dziękuję Wam wszystkim, bo wiem że wiele osób przeżywało o wszystko razem z nami :mdleje: Quote
Isadora7 Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Soema napisał(a):Dziękuję Wam wszystkim, bo wiem że wiele osób przeżywało o wszystko razem z nami :mdleje: A mnie będzie brakować Twoich opisów i fotek :) Quote
Soema Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 Isadora7 napisał(a):A mnie będzie brakować Twoich opisów i fotek :) Jest jeszcze Molly.... ale tam nuuuudy :) nikt się nie kłóci :niewiem: Quote
Saththa Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Ahhh ilez zdjęci i jakie Opisy :D genialne, pozdrawiamy isię bardzo cieszymy, że wszystko się tak ładnie złozyło:) Quote
Isadora7 Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Soema napisał(a):Jest jeszcze Molly.... ale tam nuuuudy :) nikt się nie kłóci :niewiem: Molly też uwielbiam. Tutaj tez nikt się nie kłócił. Ale wiesz to jest dobry pomysł, więc uznaj że sie z Tobą kłóce o to aby więcej jeszcze tych "komiksów" było. Quote
savahna Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 To,ze co...,:roll: że koniec już czy jak?:placz: A nie będzie zdjęć z nowego domku?:cool3: Quote
Soema Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 [quote name='Isadora7']Molly też uwielbiam. Tutaj tez nikt się nie kłócił. Ale wiesz to jest dobry pomysł, więc uznaj że sie z Tobą kłóce o to aby więcej jeszcze tych "komiksów" było. Póki co nie planuje, i nie nie planuje również nowych tymczasowych... oczywiście życie i mój rozsądek mają w D moje plany, no ale pogadać sobie mogę:p [quote name='savahna']To,ze co...,:roll: że koniec już czy jak?:placz: A nie będzie zdjęć z nowego domku?:cool3: Byc będą ja mam nadzieję :) szczęśliwy koniec ;) Quote
Soema Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 [quote name='Soema']Wiesz jak to jest..... nie no mam nadzieję, że nie będzie takiego alarmu.. Bardzo, bardzo Wam dziękuję!:Rose: aż się sama zacytuję... :shake: niedziela, godzina 7... dzwoni policja.. pudełko pod supermarketem suka ze szczeniakiem. Okazało się że to dwa małe szczeniaki :shake: zachowałam resztki zdrowego rozsądku.. znaleźliśmy TDT, od jutra weźmie je Marlena... się dopiero zacznie :( na gwałt potrzebujemy deklaracji DT... żeby móc ocalić życie tym, które na pewno będą nam podrzucac.. zapewniamy wszystko... tylko z miejscem strach. Może ktoś znajomy ma kojec, działkę nie wiem już sama :( już nawet o takich warunkach dla nich nie marzę.... Quote
savahna Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 :shake::shake::shake:Chyba przyjdzie oszaleć.... Quote
Soema Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 Wrzucono nam dzisiaj sunię w typie jamnika... :( to się nie skończy. Quote
savahna Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 No, a ja ci na pw podesłałam psiaki, jakbyś nie miała co proponować...:shake: Nie skończy sie, dopóki nie bedzie powszechna, a najlepiej obowiazkowa sterylizacja. Oglądalam Animal i w jednym ze stanów w USA jest taki obowiazek.Transportowali psy do adopcji z jednego stanu do drugiego i musiały wszystkie najpierw byc wysterylizowane...Na sterylizację nie ma kasy ,ale na wywalanie po kilkaset złotych(które nawiasem mówiac szły nie wiadomo gdzie) na psa, jak to była za PUK w Kielcach jest.... Quote
Evelka Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Rozmawiałam dzisiaj z Panią Lilu:lol: Wszystko u Nich w porządku! Lilu robi furorę w całej okolicy! Wszyscy się Nią zachwycają:loveu: Uwielbia się bawić z innymi psiakami (i to jest ponoć jedyna aktywność, która naprawdę może Ją zmęczyć:evil_lol:), bardzo lubi też dzieci. Nauczyła się już siadać na komendę:razz: Koopki robi na zewnątrz, z siku też było już dobrze, ale przyszły deszcze i szarówką i Panienka nie mogła się tak brudzić, więc powróciła do posikiwania w domu:diabloti: Ale pracują nad tym, więc powinno być ok;) Generalnie jest super, Państwo zakochani:loveu: Mam obiecane zdjęcia i filmiki to jak tylko je dostanę, to od razu się z Wami podzielę:) Quote
Soema Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 Ooooo super ! :) to tam ścigaj ich ;) i zmień podpis. A ja miałam kilka telefonów jeszcze o Lilu, ale akurat ten konkretny cudak się im podobał.. Quote
savahna Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 :crazyeye: O, wątek sie reaktywował...;) Czekamy na foty!:lol: Quote
Monika_tbg Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/205148-Przerzucona-przez-siatk%C4%99-8-tyg-psia-dziewczynka-gdzie-pogryz%C5%82y-j%C4%85-psy.. zapraszamy na wątek sunieczki przerzuconej przez siatkę i pogryzionej.. Quote
Rudzia-Bianca Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Evelka napisał(a):Rozmawiałam dzisiaj z Panią Lilu:lol: Wszystko u Nich w porządku! Lilu robi furorę w całej okolicy! Wszyscy się Nią zachwycają:loveu: Uwielbia się bawić z innymi psiakami (i to jest ponoć jedyna aktywność, która naprawdę może Ją zmęczyć:evil_lol:), bardzo lubi też dzieci. Nauczyła się już siadać na komendę:razz: Koopki robi na zewnątrz, z siku też było już dobrze, ale przyszły deszcze i szarówką i Panienka nie mogła się tak brudzić, więc powróciła do posikiwania w domu:diabloti: Ale pracują nad tym, więc powinno być ok;) Generalnie jest super, Państwo zakochani:loveu: Mam obiecane zdjęcia i filmiki to jak tylko je dostanę, to od razu się z Wami podzielę:) Takie wieści to my lubimy najbardziej :) Quote
Recommended Posts