Jump to content
Dogomania

CUD na dogo!! LILU czrn-bł jamnik 2mce - znalazła super DS! :)

Recommended Posts

• Replies 200
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Juz nie wiem, ktory watek czytam...:crazyeye: Musiałam sobie na tytuł spojrzeć, bo myślałam,ze o połamamany psim dziecku to jest....:lol:
Dawno zapomniałam, jak fajnie miec szczeniaczka....:evil_lol:
Przywracasz mnie do pionu Soema, chyba sobie wszyscy tu odpoczywamy...:knajpa:

Posted

savahna napisał(a):
Juz nie wiem, ktory watek czytam...:crazyeye: Musiałam sobie na tytuł spojrzeć, bo myślałam,ze o połamamany psim dziecku to jest....:lol:
Dawno zapomniałam, jak fajnie miec szczeniaczka....:evil_lol:
Przywracasz mnie do pionu Soema, chyba sobie wszyscy tu odpoczywamy...:knajpa:

Hmmm..., to może chciałabyś sobie przypomnieć?:diabloti:
Soema na pewno Ci jakiegoś skombinuje:evil_lol:

Posted

Evelka napisał(a):
Hmmm..., to może chciałabyś sobie przypomnieć?:diabloti:
Soema na pewno Ci jakiegoś skombinuje:evil_lol:

:grins:
zbieram zamówienia na Dt ;)
a tak serio, serio.. to jestem przerażona nadchodzącą wiosną i wizją podrzucanych nam szczeniaków :(
ale Evelka wraca za miesiąc :loveu::loveu:

Posted

Soema napisał(a):
:grins:
zbieram zamówienia na Dt ;)
a tak serio, serio.. to jestem przerażona nadchodzącą wiosną i wizją podrzucanych nam szczeniaków :(
ale Evelka wraca za miesiąc :loveu::loveu:

Ej, Paskudo! Ty mi tu nic nie kombinuj!:nono::eviltong:
Bo inaczej pogadamy:mad::evil_lol:

Posted

Evelka napisał(a):
Ej, Paskudo! Ty mi tu nic nie kombinuj!:nono::eviltong:
Bo inaczej pogadamy:mad::evil_lol:

Wiesz jak to jest..... nie no mam nadzieję, że nie będzie takiego alarmu.. Bardzo, bardzo Wam dziękuję!:Rose:

Posted

pajda napisał(a):
I tak powoli dobiega końca ten najlepszy i szalony serial o domku dla Lilu, jak dobrze, że z takim happy endem:multi:

Dziękuję Wam wszystkim, bo wiem że wiele osób przeżywało o wszystko razem z nami :mdleje:

Posted

Soema napisał(a):
Jest jeszcze Molly.... ale tam nuuuudy :) nikt się nie kłóci :niewiem:

Molly też uwielbiam. Tutaj tez nikt się nie kłócił.
Ale wiesz to jest dobry pomysł, więc uznaj że sie z Tobą kłóce o to aby więcej jeszcze tych "komiksów" było.

Posted

[quote name='Isadora7']Molly też uwielbiam. Tutaj tez nikt się nie kłócił.
Ale wiesz to jest dobry pomysł, więc uznaj że sie z Tobą kłóce o to aby więcej jeszcze tych "komiksów" było.

Póki co nie planuje, i nie nie planuje również nowych tymczasowych... oczywiście życie i mój rozsądek mają w D moje plany, no ale pogadać sobie mogę:p
[quote name='savahna']To,ze co...,:roll: że koniec już czy jak?:placz:
A nie będzie zdjęć z nowego domku?:cool3:
Byc będą ja mam nadzieję :)
szczęśliwy koniec ;)

Posted

[quote name='Soema']Wiesz jak to jest..... nie no mam nadzieję, że nie będzie takiego alarmu.. Bardzo, bardzo Wam dziękuję!:Rose:
aż się sama zacytuję... :shake:
niedziela, godzina 7... dzwoni policja.. pudełko pod supermarketem suka ze szczeniakiem. Okazało się że to dwa małe szczeniaki :shake:
zachowałam resztki zdrowego rozsądku.. znaleźliśmy TDT, od jutra weźmie je Marlena... się dopiero zacznie :(
na gwałt potrzebujemy deklaracji DT... żeby móc ocalić życie tym, które na pewno będą nam podrzucac.. zapewniamy wszystko... tylko z miejscem strach.
Może ktoś znajomy ma kojec, działkę nie wiem już sama :(

już nawet o takich warunkach dla nich nie marzę....

Posted

No, a ja ci na pw podesłałam psiaki, jakbyś nie miała co proponować...:shake:
Nie skończy sie, dopóki nie bedzie powszechna, a najlepiej obowiazkowa sterylizacja. Oglądalam Animal i w jednym ze stanów w USA jest taki obowiazek.Transportowali psy do adopcji z jednego stanu do drugiego i musiały wszystkie najpierw byc wysterylizowane...Na sterylizację nie ma kasy ,ale na wywalanie po kilkaset złotych(które nawiasem mówiac szły nie wiadomo gdzie) na psa, jak to była za PUK w Kielcach jest....

• 1 month later...
Posted

Rozmawiałam dzisiaj z Panią Lilu:lol:
Wszystko u Nich w porządku! Lilu robi furorę w całej okolicy! Wszyscy się Nią zachwycają:loveu:
Uwielbia się bawić z innymi psiakami (i to jest ponoć jedyna aktywność, która naprawdę może Ją zmęczyć:evil_lol:), bardzo lubi też dzieci.
Nauczyła się już siadać na komendę:razz:
Koopki robi na zewnątrz, z siku też było już dobrze, ale przyszły deszcze i szarówką i Panienka nie mogła się tak brudzić, więc powróciła do posikiwania w domu:diabloti: Ale pracują nad tym, więc powinno być ok;)
Generalnie jest super, Państwo zakochani:loveu:

Mam obiecane zdjęcia i filmiki to jak tylko je dostanę, to od razu się z Wami podzielę:)

Posted

Ooooo super ! :)

to tam ścigaj ich ;) i zmień podpis.
A ja miałam kilka telefonów jeszcze o Lilu, ale akurat ten konkretny cudak się im podobał..

• 2 weeks later...
Posted

Evelka napisał(a):
Rozmawiałam dzisiaj z Panią Lilu:lol:
Wszystko u Nich w porządku! Lilu robi furorę w całej okolicy! Wszyscy się Nią zachwycają:loveu:
Uwielbia się bawić z innymi psiakami (i to jest ponoć jedyna aktywność, która naprawdę może Ją zmęczyć:evil_lol:), bardzo lubi też dzieci.
Nauczyła się już siadać na komendę:razz:
Koopki robi na zewnątrz, z siku też było już dobrze, ale przyszły deszcze i szarówką i Panienka nie mogła się tak brudzić, więc powróciła do posikiwania w domu:diabloti: Ale pracują nad tym, więc powinno być ok;)
Generalnie jest super, Państwo zakochani:loveu:

Mam obiecane zdjęcia i filmiki to jak tylko je dostanę, to od razu się z Wami podzielę:)

Takie wieści to my lubimy najbardziej :)