Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Tepes']hmm jak na mie ok ino jo bez psa bo mój sie boi wystrzałów i wgl i by siedzioł w łazience:evil_lol:

może być z i bez , jak kto chce ;)

Ja akurat Moluda zabieram wszędzie, pod pachę i w drogę, a wystrzałów się nie boi, o ile jest w domu a nie na zew. :evil_lol:

Byłby ktoś jeszcze chętny?
W sumie nie musimy jechać daleko, bo to zima i znając życie mało komu będą w głowie spacery :diabloti::evil_lol:

Posted

Jeśli gdzieś w miarę blisko to czemu nie. Acz ja na razie na 100% się nie określam.
Z tego co wiem ktoś kiedyś robił dogo sylwestra, ale to parę lat temu było.

Posted

Avaloth napisał(a):
Jeśli gdzieś w miarę blisko to czemu nie. Acz ja na razie na 100% się nie określam.
Z tego co wiem ktoś kiedyś robił dogo sylwestra, ale to parę lat temu było.

był,był i robili go zlotowicze ogólnopolskiego zlotu ;)
Ja bym chociażby Siewierz proponowała, wsio jedno, w sumie nie daleko by było :p

Posted

Talia napisał(a):
Ja bym i chętna była, ale ni ch*ja nie jadę przez pół Polski na kilka dni :D Po dzisiejszej podroży mam dość!

eee tam, raz się żyje :diabloti:
na starość będziesz siedzieć w domu

i nie narzekaj, ja robiłam już trasy po 23 h w autobusie :diabloti::evil_lol: i żyje

Posted

NightQueen napisał(a):
eee tam, raz się żyje :diabloti:
na starość będziesz siedzieć w domu

i nie narzekaj, ja robiłam już trasy po 23 h w autobusie :diabloti::evil_lol: i żyje

Zaje*biście było, mój pies prawie całą podróż spał na walizce Karilki bo nie było miejsca.

Posted

klaudusia0219 napisał(a):
co tak daleko ?! nie możecie zrobić jakoś bliżej ? :-D

Zawsze będzie dla kogoś za daleko, ale przecież nie żyjemy w XV w i są transporty (a z tego co pamiętam dziewczyny sobie poradziły z dojazdem w zeszłym roku -autobusami)

Siewierz jest super do takich impres, daleko są domki od ludności, daleko do miasta i wszędzie daleko, więc zapas jedzenia i picia i imprezować można kilka dni :diabloti:

Ooo mamy już nawet organizatorkę :cool3: a przynajmniej kogoś kto będzie domki załatwiał ;) zebrać ekipę i będzie fajnie :loveu: Kto chce psa to bierze ze sobą, kto nie chce, to nie bierze, bez problemu. Tylko trzeba wcześnie w miarę domki zamawiać, bo z Sylwkiem bywa poźniej ciężko, bo rezerwacji jest dużo.

Anita ty masz Arka jakby co :evil_lol:

Talia napisał(a):
Zaje*biście było, mój pies prawie całą podróż spał na walizce Karilki bo nie było miejsca.

sama sobie taki transport wybrałaś :diabloti: cierpiało ciało jak chciało.

Posted

NightQueen napisał(a):

sama sobie taki transport wybrałaś :diabloti: cierpiało ciało jak chciało.

Taaa, w PKSie na pewno byłoby więcej miejsca... :evil_lol:

Ja z Sylwkiem odpadam raczej.

Posted

nie[quote name='dog193']Taaa, w PKSie na pewno byłoby więcej miejsca... :evil_lol:

Ja z Sylwkiem odpadam raczej.
nieeeeeeeeeeeeeeeee, to jo nikaj nie jada:diabloti:

• 6 months later...
  • 1 month later...