Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Biedny pies. A dla tej bestii nie ma jakiejś kary ? Zostawicie to bez echa?
Miską może rzucał , bo była pusta.Mój jeden pies tak robił , gdy chciał jeść ,a micha była pusta.

• Replies 470
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Poker']Biedny pies. A dla tej bestii nie ma jakiejś kary ? Zostawicie to bez echa?
Miską może rzucał , bo była pusta.Mój jeden pies tak robił , gdy chciał jeść ,a micha była pusta.[/QUOTE]
A kto napisał,że bez echa?;) Oczywiście,że jego były właściciel zostanie ukarany osobiście tego dopilnuję.
Rzucanie miską w jego przypadku ma podłoże psychologiczne, wiele psów łańcuchowych tak robi.

Posted

Strasznie tu pusto...
Niestety nie udało mi się złapać okulisty.
Jeśli ktoś ma niezniszczalne miski to Reks chętnie takie przyjmie bo dał w klinice popalić swoim miskowym koncertem.
Będzie wdzięczny również za karmę dobrej jakości i wszelkiego rodzaju zabawki bezpieczne dla jego zdrowia.

Posted

[quote name='olkatrolka']Masakra,
My też mieliśmy kiedyś takiego "policyjnego" owczarka odebranego właścicielowi, który trzymał go w ciemnej i zimnej piwnicy.[/QUOTE]
Jego właściciele nawet nie wiedzieli o jego problemach wzrokowych:angryy:

Posted

[quote name='IVV']wrzucilam go tu [URL="http://www.facebook.com/?ref=home#%21/event.php?eid=196073190419794"]http://www.facebook.com/?ref=home#!/event.php?eid=196073190419794[/URL] zagladajcie[/QUOTE]
Dziękuję:loveu:
Możesz je podrzucić na FB LSOZ.

Posted

[quote name='andegawenka']Mogę oddać 5 kg frolica i 3 miski ale takie niklowane, cienkie, jesli nie jest uczulony.[/QUOTE]
Dziękuję ale on musi jeść specjalistyczną karmę i takie miski również nie zdadzą egzaminu:(

Posted

Dzisiaj było badanie okulistyczne Profesor mówi,że jego problemy ze wzrokiem zaczęły się jakieś 3/4 lata temu.
On wg. badań nie widzi może jakieś rozmazane kontury...
Obraz zdrowych oczu a jego jest całkowicie inny, nawet żyły są strasznie cienkie.
W tym stanie nie możemy mu już pomóc na nic nawet preparaty które choć odrobinę spowalniają tego typu chorobę.:-(
Będzie jeszcze ze jedno badanie pewnie w przyszłym tygodniu.
Zdiagnozowano Degenerację siatkówki dawniej nazywaną PRA( progresywny zanik siatkówki)
Wątroba w złym stanie potrzebuje RC Hepatic ale niestety nie ma na nią funduszy...

Posted

[quote name='nescca']My ,ciotki z Lublińca na dobry początej dajemy - 100zł na RC Hepatic. Zapraszamy wszystkich do zrzuty na jedzonko dla psiaka.[/QUOTE]
Wspaniale:multi:

Posted

[quote name='nescca']Olu.....czy wiemy już co z labkiem z "wyspy"?[/QUOTE]
nie trafi do schroniska Pan z gminy odpowiedzialny za bezdomne psy powiedział,że znalazł mu opiekunów.
Oczywiście powiedziałam,że mam osobę na miejscu która sprawdzi czy labek jeszcze jest. Zadzwonią do mnie jeszcze raz z gminy w celu potwierdzenia losów psa.