Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='marakota']nie ma co osiadać na laurach! do roboty- Foczka czeka!:cool3:[/QUOTE]

Na Foczkę nie mam żadnego pomysłu. Po prostu nie wiem jak mam ja ogłaszać. Dostałam kilka cennych namiarów, w piątek miał do hotelu podjechać pan zainteresowany adopcją czarnej, małej suczki, nawet rozmawiałam z nim przez telefon, ale du...pa blada. Nie odezwał sie nawet (widział zdjęcia Foczki wcześniej).

Posted

[quote name='Celebrinfea']Aj :( no nie mam pomysłu mała_czarna, co ja zrobię, że jak dla mnie to ona jest boska :) a ludzie się nie znają....[/QUOTE]

Spoko, spoko, ja mam takiego plana coby ją Do Ciebie na DS wyadoptować!! :evil_lol::eviltong:

Posted

:iloveyou::bigcool::thumbs::thumbs:Mikunio jest w raju ! Cudo cudo codowne wiesci:multi: Za Foczunie trzymamy , tez musi miec taki rajus hohooooooooooo:iloveyou::modla:ciotenko droga ja wplacam dopiero jutro swa deklaracuyjke , przepraszam serdecznie za opoznienie:oops:

Posted

Nie mam dobrych wieści. Foczka może zostać w hotelu (zresztą tak jak i inne psy) do końca czerwca. Nie pytajcie mnie dlaczego, bo musiałabym pisac o prywatnych sprawach Tattoi na wątku, a tego nie zrobię. Wobec 60 zł deklaracji stałych jakie mam na Foczkę, nie jestem w stanie znaleźć jej hotelu. W tej chwili utrzymanie Foczki to 133 zł miesięcznie. Było 266, ale Miko poszedł do adopcji. Nie wiem co mam napisać. Ja w niedzielę idę już do szpitala. Nie wiem ile będę, może 4 dni, nie wiem jak szybko stanę na nogi, mam nadzieję, że dość szybko żeby coś ogarnąć, ale słowo honoru, że jestem teraz w czarnej d....e Jak nic się nie znajdzie to Foczka wróci do schroniska.

Posted

Trzeba więc pilnie szukać jej domku.
Czy ona ma jakieś zdjęcia z bliska pycholka do ogłoszeń ?
A jakiś inny dt, hotelik, może trzeba szukać innego miejsca ?

Posted

Zdjęć jest cała masa, tu, na wątku. Najładniejsze to te z Dnia Ziemi, na których byliśmy z Foczką. Były wykupione ogłoszenia z tymi zdjęciami, ale telefonu nie było żadnego.

Zdjęcia są w postach 666 i dalej. Między innymi takie:

[img]http://img812.imageshack.us/img812/358/foczka.jpg[/img]

Posted

Zapomniałam dopisać, że na konto Foczki wpłynęło 298 zł z bazarku kosmetycznego:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/207300-Mega-paka-kosmetyk%C3%B3w!!!!-Dla-Miko-i-Foczki-18-maja-godz.-21.00/page9[/url]

Posted

Jeszcze nie zapłaciłam za hotel Tattoi, plus 200 zł kastracja Miko. Fajnie to kurde nie jest niestety. Mam pytanie. Czy gdybym dzisiaj zrobiła bazarek z fantów od Beatki, dodała coś od siebie, to czy dałby ktoś radę odebrać ode mnie fanty i zrobić wysyłkę? Ja mogę poprowadzić bazarek do soboty, i ewentualnie poprosić później kogoś o poprowadzenie go za mnie. W szpitalu nie będe mieć dostępu do neta.

Posted

Ja mogę Ci poprowadzić bazar, a wysyłkę zrobisz jak wrócisz. Wystaw z taką datą zakończenia, żeby się w czasie dobrze zgrało. Tylko, żeby poprowadzić, musiałabym dostać foty i opisy, żeby swoimi postami fanty wstawiać. W razie czego, PW.

Posted

[quote name='bric-a-brac']Ja mogę Ci poprowadzić bazar, a wysyłkę zrobisz jak wrócisz. Wystaw z taką datą zakończenia, żeby się w czasie dobrze zgrało. Tylko, żeby poprowadzić, musiałabym dostać foty i opisy, żeby swoimi postami fanty wstawiać. W razie czego, PW.[/QUOTE]

O, dziękuję bardzo!! Dzisiaj zrobię wszystkie fotki :) :Rose: