marakota Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 nie ma co osiadać na laurach! do roboty- Foczka czeka!:cool3: Quote
mala_czarna Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 [quote name='marakota']nie ma co osiadać na laurach! do roboty- Foczka czeka!:cool3:[/QUOTE] Na Foczkę nie mam żadnego pomysłu. Po prostu nie wiem jak mam ja ogłaszać. Dostałam kilka cennych namiarów, w piątek miał do hotelu podjechać pan zainteresowany adopcją czarnej, małej suczki, nawet rozmawiałam z nim przez telefon, ale du...pa blada. Nie odezwał sie nawet (widział zdjęcia Foczki wcześniej). Quote
Celebrinfea Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Aj :( no nie mam pomysłu mała_czarna, co ja zrobię, że jak dla mnie to ona jest boska :) a ludzie się nie znają.... Quote
mala_czarna Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 [quote name='Celebrinfea']Aj :( no nie mam pomysłu mała_czarna, co ja zrobię, że jak dla mnie to ona jest boska :) a ludzie się nie znają....[/QUOTE] Spoko, spoko, ja mam takiego plana coby ją Do Ciebie na DS wyadoptować!! :evil_lol::eviltong: Quote
marakota Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Mała Czarna, ja się bazarek biorę, trzymaj kciuki- to mój pierwszy raz! Quote
mala_czarna Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 [quote name='marakota']Mała Czarna, ja się bazarek biorę, trzymaj kciuki- to mój pierwszy raz![/QUOTE] Ha, ha, tylko pamietaj co Ci mówiłam w czwartek! :) Quote
marakota Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 na razie mnie przerosło.... :( ale jutro wieczorkiem zaczynam od nowa! Quote
fochu Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 świetne te fotki Mikusia :D miło oglądać takie obrazki Foczka na górę hopaj po domek! Quote
Agnieszka_K Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 hej Foczysławo! :) Nikt się nie upominał o Foczkę? Quote
Nadziejka Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 :iloveyou::bigcool::thumbs::thumbs:Mikunio jest w raju ! Cudo cudo codowne wiesci:multi: Za Foczunie trzymamy , tez musi miec taki rajus hohooooooooooo:iloveyou::modla:ciotenko droga ja wplacam dopiero jutro swa deklaracuyjke , przepraszam serdecznie za opoznienie:oops: Quote
mala_czarna Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 Wczoraj od Beatki dostalismy super rzeczy!! :) Piekne zegarki, książki, biżutki i grę! Jak zwykle ślicznie dziękuję!:multi::Rose: Quote
bea100 Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Oby tylko fanty pomogły fin. Foczce i sprzedały się drogo ;) Jak zrobisz bazarek, proszę o linka, będę zapraszała i podrzucała itd itd Quote
mala_czarna Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 Nie mam dobrych wieści. Foczka może zostać w hotelu (zresztą tak jak i inne psy) do końca czerwca. Nie pytajcie mnie dlaczego, bo musiałabym pisac o prywatnych sprawach Tattoi na wątku, a tego nie zrobię. Wobec 60 zł deklaracji stałych jakie mam na Foczkę, nie jestem w stanie znaleźć jej hotelu. W tej chwili utrzymanie Foczki to 133 zł miesięcznie. Było 266, ale Miko poszedł do adopcji. Nie wiem co mam napisać. Ja w niedzielę idę już do szpitala. Nie wiem ile będę, może 4 dni, nie wiem jak szybko stanę na nogi, mam nadzieję, że dość szybko żeby coś ogarnąć, ale słowo honoru, że jestem teraz w czarnej d....e Jak nic się nie znajdzie to Foczka wróci do schroniska. Quote
Onaa Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Trzeba więc pilnie szukać jej domku. Czy ona ma jakieś zdjęcia z bliska pycholka do ogłoszeń ? A jakiś inny dt, hotelik, może trzeba szukać innego miejsca ? Quote
mala_czarna Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 Zdjęć jest cała masa, tu, na wątku. Najładniejsze to te z Dnia Ziemi, na których byliśmy z Foczką. Były wykupione ogłoszenia z tymi zdjęciami, ale telefonu nie było żadnego. Zdjęcia są w postach 666 i dalej. Między innymi takie: [img]http://img812.imageshack.us/img812/358/foczka.jpg[/img] Quote
mala_czarna Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 Zapomniałam dopisać, że na konto Foczki wpłynęło 298 zł z bazarku kosmetycznego: [url]http://www.dogomania.pl/threads/207300-Mega-paka-kosmetyk%C3%B3w!!!!-Dla-Miko-i-Foczki-18-maja-godz.-21.00/page9[/url] Quote
mala_czarna Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 Jeszcze nie zapłaciłam za hotel Tattoi, plus 200 zł kastracja Miko. Fajnie to kurde nie jest niestety. Mam pytanie. Czy gdybym dzisiaj zrobiła bazarek z fantów od Beatki, dodała coś od siebie, to czy dałby ktoś radę odebrać ode mnie fanty i zrobić wysyłkę? Ja mogę poprowadzić bazarek do soboty, i ewentualnie poprosić później kogoś o poprowadzenie go za mnie. W szpitalu nie będe mieć dostępu do neta. Quote
bric-a-brac Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Ja mogę Ci poprowadzić bazar, a wysyłkę zrobisz jak wrócisz. Wystaw z taką datą zakończenia, żeby się w czasie dobrze zgrało. Tylko, żeby poprowadzić, musiałabym dostać foty i opisy, żeby swoimi postami fanty wstawiać. W razie czego, PW. Quote
mala_czarna Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 [quote name='bric-a-brac']Ja mogę Ci poprowadzić bazar, a wysyłkę zrobisz jak wrócisz. Wystaw z taką datą zakończenia, żeby się w czasie dobrze zgrało. Tylko, żeby poprowadzić, musiałabym dostać foty i opisy, żeby swoimi postami fanty wstawiać. W razie czego, PW.[/QUOTE] O, dziękuję bardzo!! Dzisiaj zrobię wszystkie fotki :) :Rose: Quote
bric-a-brac Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Jak już obfocisz, wyślij mi wszystko na maila i załóż bazar, zarezerwuj sobie może drugi post jeszcze. a potem ja podoklejam. A Miko jak? Nadal wszystko gra u niego? Quote
Recommended Posts