oleska Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 moze moja znajoma Ania (wet) by ja zobaczyla. Ania jest bardzo mloda starzem ale pracuje z ogormna pasją, albo moze kogos poleci. Tylko probel bylby z przyjazdem do Skierniewic, łatwiej byłoby podwiezc Matyldę do mnie np. (tyleze to moze byc duzy stres dla psiaka, tyle zamieszania) http://www.youtube.com/watch?v=ojWJPIS7biY [email protected] gosc co wozki robi jakby co Quote
MARGOL Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 matyldzie potrzebna jest bardzo spejalistyczna pomoc i wet z duuuuuzym doswiadczeniem dlatego planuje pojechac do tego dr Janickiego. Quote
Inez de Villaro Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Polecam kochani doktora Formińskiego w Warszawie, operuje nasze bordogi ( trudne zabiegi , więzadła, dysplazja itp.), ortopeda o wielkim doświadczeniu i wiedzy, do tego dużo tańszy od dr J. Dysponuję nr tel. i bliższymi informacjami na pw. A przy tym to bardzo przystępny człowiek. Quote
MARGOL Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 jutro spotkam się z Kubusiem, mam nadzieje ze zdarzę wziąć go na spacer i zrobić trochę fotek ;) Dziękuje wszystkim za pomoc. Quote
MARGOL Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 oczywiście :) dzieki, ucałuje go i wygłaskam. Quote
Alicja Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Podniose Kubusia chociaz ... to takie prostackie :roll: i nic to nie daje Quote
TYGRYS-ica. Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 w ogóle mało nas tutaj... i nie mam już pomysłu co jeszcze można dla niego zrobić :roll: Quote
MARGOL Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 mnie tez brakuje pomysłów, porozsyłałam informacje o Kubie do baaaaardzo wielu osób, ma wydarzenie na FB, ma tez dzięki wam dziewczyny (za co baaaaaardzo dziekuje) ogłoszenia i allegro, jesli chodzi o adopcje to wiekszość osób woli adoptować młodsze psiaki i bardziej hmm ... w typie dobermana. Kubie przydałby sie człowiek który od pierwszego wejrzenia zakocha sie w nim bez pamięci i zaakceptuje go takim jaki jest. tylko gdzie takiego człowieka szukać???? :( Quote
Inez de Villaro Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 TYGRYS-ica. napisał(a):w ogóle mało nas tutaj... i nie mam już pomysłu co jeszcze można dla niego zrobić :roll: Mogę sie tylko pod tym podpisać...:( Quote
TYGRYS-ica. Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 ale się nie poddamy, bo nadzieja umiera ostatnia ;) Quote
Javena Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Biedny Kubuś,nadal czeka na człowieka. Wybacz Kubus ,ze tak się wetne na watek,ale to mój pierwszy bazarek i moze cioteczki cos znajda dla siebie lub swoich pupili. http://www.dogomania.pl/threads/205918-Mini-bazarek-na-kastracje-Bakusia.-Do-18-go-kwietnia#top Quote
MARGOL Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 u Kubusia po staremu, jak tylko widzi wolontariuszy chce od razu wyjść na spacer, to dla niego największe szczęście a potem przytulanie :) Quote
MARGOL Posted April 23, 2011 Author Posted April 23, 2011 byl jeden pan, całkiem konkretny się wydawal i chciał adotpowac Kube, juz przygotowywał się do odwiedzenia Kubu i co? tego samego dnia kiedy dzwonil w sprawie Kuby, kupil sobie innego psa - nie był więc wart KUBY! Dzisiaj bede jeszcze w schronisku, poprosze mojego Roberta żeby cyknął fotke Kubusiowi. A kubus przesyła calusy wszystkim na święta. Quote
Alicja Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 MARGOL napisał(a):byl jeden pan, całkiem konkretny się wydawal i chciał adotpowac Kube, juz przygotowywał się do odwiedzenia Kubu i co? tego samego dnia kiedy dzwonil w sprawie Kuby, kupil sobie innego psa - nie był więc wart KUBY! Dzisiaj bede jeszcze w schronisku, poprosze mojego Roberta żeby cyknął fotke Kubusiowi. A kubus przesyła calusy wszystkim na święta. beznadziejny facet :( KUBUSIU ....Radosnych Świąt ... Quote
oleska Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 skonczylo sie allegro Kuby. Musze uregulowac rachunek wobec allegro (uzbierala sie niezla sumka) i jak tylko to zrobie to zaktulizuje ogloszenie Kuby i pozostalych psioków. Quote
MARGOL Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 niestety, nikt nie pyta o Kubusia ale nie tracimy nadziei!!!!! nadal wierzymy bo i Kuba wierzy :) Quote
TYGRYS-ica. Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 domki milczą bo już się pewnie Kubusiowe ogłoszenia pokończyły :roll: Quote
Alicja Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Jak się ogarnę z moimi boxiami to wykupię ogłoszonka , ale musze wyjść z nimi na prostą Quote
Recommended Posts