Jump to content
Dogomania

KUBA w typie dobermana - desperacko szuka swojego człowieka (DS, DT)

Recommended Posts

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Inez de Villaro napisał(a):
Gdyby Dorcia miała takie ładne fotki, może znalazłaby dom ...:(

Pewnie będę niedługo jechała do Szczecinka z Dixonem, jesli uda się zaciągnąc tam mojego narzeczonego (bo to jego autorstwa sa fotki) to zrobimy Dorci SESJĘ!!!!!!!

Posted

Kurcze , normalnie jestem w szoku jak to jest ...czasem nawet stare bardzo , kalekie , szybciutko trafiają do swoich domków ... a tu Kuba zdrowy ...tyle lat czeka ....

Posted

No i ja też tego pojąć nie mogę...zdrowy, ładny, miły, łaknący kontaktu z człowiekiem, znający kilka komend i nic...żadnego zainteresowania wśród odwiedzających schronisko ani wśród osób, które widziały nasze ogłoszenia ...trzymaj się Kubuś

Posted

Alicja napisał(a):
nie wiem nawet gdzie najlepiej ogłosić , skad jest najwięcej adopcji ....

Może alegratka ??
,

nie zrobiłam alegratki bo mam nieaktywne konto a żeby aktywować to trzeba wysłać smsa.... ale dzisiaj doładowałam tel wiec nie ma problemu ;)

a allegro to ma? i czy na świstaku jest?

Posted

MARGOL napisał(a):
kuba nie ma allegro, niestety.

nie umie robić allegro

TYGRYSica jakbyś zrobiła ale.gratkę to mogę wyróżnić , tylko nie pamiętam już jak się wysyłało te SMSy aby otrzymac kody :hmmmm:

Posted

Alicja napisał(a):
nie umie robić allegro

TYGRYSica jakbyś zrobiła ale.gratkę to mogę wyróżnić , tylko nie pamiętam już jak się wysyłało te SMSy aby otrzymac kody :hmmmm:

o to chodziło...? ;)

Wyróżnienie ogłoszenie przez SMS
Nazwa ogłoszenia : Kuba w typie dobermana.. Desperacko szuka swojego człowieka!

Status wyróżnienia :
Niewyróżnione

Wyróżnienie ogłoszenia na 7 dni

Powiększenie wyróżnienia o 1 punkt
Wyślij SMS o treści G5 na numer 7136 koszt 1.23 PLN (1 PLN +23% VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszenie
Wpisz kod:
Powiększenie wyróżnienia o 3 punkty
Wyślij SMS o treści G0 na numer 7355 koszt 3.69 PLN (3 PLN +23% VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszenie
Wpisz kod:
Powiększenie wyróżnienia o 6 punktów
Wyślij SMS o treści G1 na numer 7636 koszt 7.38 PLN (6 PLN +23% VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszenie
Wpisz kod:
Powiększenie wyróżnienia o 9 punktów
Wyślij SMS o treści G3 na numer 7936 koszt 11.07 PLN (9 PLN +23% VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszenie
Wpisz kod:

Posted

O kurcze...nie było mnie tu jeden dzień, a tyle się wydarzyło - tyle nowych ogłoszeń KUBY - DZIĘKUJĘ :)

Na facebooku Kuba ma oddzielne wydarzenie, ale w zasadzie martwica i nic się u niego nie dzieje, więc może nowe miejsca coś ruszą w jego sprawie...OBY :(