Inez de Villaro Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Gdyby Dorcia miała takie ładne fotki, może znalazłaby dom ...:( Quote
Alicja Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Kurcze ...a nie mogłby się ktoś z bliska zainteresować ..... Kubuś pokazuj pysio Quote
MARGOL Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 Inez de Villaro napisał(a):Gdyby Dorcia miała takie ładne fotki, może znalazłaby dom ...:( Pewnie będę niedługo jechała do Szczecinka z Dixonem, jesli uda się zaciągnąc tam mojego narzeczonego (bo to jego autorstwa sa fotki) to zrobimy Dorci SESJĘ!!!!!!! Quote
Ola_Skierniewice Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Ach tam Margol, nie bądź taka skromna - ty też niezłe fotki strzelasz :)) A narzeczony to za Tobą na koniec świata przecież.... :) Quote
Inez de Villaro Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 MARGOL napisał(a):Pewnie będę niedługo jechała do Szczecinka z Dixonem, jesli uda się zaciągnąc tam mojego narzeczonego (bo to jego autorstwa sa fotki) to zrobimy Dorci SESJĘ!!!!!!! Cudnie by było :) Quote
Alicja Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 A Kubusia na spacer po dogo zapraszam ;) Quote
Alicja Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Ma taką śliczną mordeczkę ...i ufne oczka http://img141.imageshack.us/img141/3841/kubad.jpg Quote
TYGRYS-ica. Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 to ja tak o nocnej porze przypomne o Kubusiu :roll: Quote
Alicja Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Kurcze , normalnie jestem w szoku jak to jest ...czasem nawet stare bardzo , kalekie , szybciutko trafiają do swoich domków ... a tu Kuba zdrowy ...tyle lat czeka .... Quote
Ola_Skierniewice Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 No i ja też tego pojąć nie mogę...zdrowy, ładny, miły, łaknący kontaktu z człowiekiem, znający kilka komend i nic...żadnego zainteresowania wśród odwiedzających schronisko ani wśród osób, które widziały nasze ogłoszenia ...trzymaj się Kubuś Quote
Alicja Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 nie wiem nawet gdzie najlepiej ogłosić , skad jest najwięcej adopcji .... Może alegratka ?? Quote
TYGRYS-ica. Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Alicja napisał(a):nie wiem nawet gdzie najlepiej ogłosić , skad jest najwięcej adopcji .... Może alegratka ??, nie zrobiłam alegratki bo mam nieaktywne konto a żeby aktywować to trzeba wysłać smsa.... ale dzisiaj doładowałam tel wiec nie ma problemu ;) a allegro to ma? i czy na świstaku jest? Quote
Inez de Villaro Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 U mnie najwięcej adopcji zawsze było z allegro. Quote
Alicja Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 MARGOL napisał(a):kuba nie ma allegro, niestety. nie umie robić allegro TYGRYSica jakbyś zrobiła ale.gratkę to mogę wyróżnić , tylko nie pamiętam już jak się wysyłało te SMSy aby otrzymac kody :hmmmm: Quote
MARGOL Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 poprosze moja koleżnake o allegro dla kubusia. jak juz bedzie to wstawie link! Quote
TYGRYS-ica. Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 jest i alegratka :) http://ale.gratka.pl/ogloszenie/11402619_kuba_w_typie_dobermana_desperacko_szuka.html podczepiłam go do mieszańców -jak coś to zawsze mogę z edytować ;) a jak na świstaku ureguluje płatności to też go tam wrzucę :lol: Quote
TYGRYS-ica. Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Alicja napisał(a):nie umie robić allegro TYGRYSica jakbyś zrobiła ale.gratkę to mogę wyróżnić , tylko nie pamiętam już jak się wysyłało te SMSy aby otrzymac kody :hmmmm: o to chodziło...? ;) Wyróżnienie ogłoszenie przez SMS Nazwa ogłoszenia : Kuba w typie dobermana.. Desperacko szuka swojego człowieka! Status wyróżnienia : Niewyróżnione Wyróżnienie ogłoszenia na 7 dni Powiększenie wyróżnienia o 1 punkt Wyślij SMS o treści G5 na numer 7136 koszt 1.23 PLN (1 PLN +23% VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszenie Wpisz kod: Powiększenie wyróżnienia o 3 punkty Wyślij SMS o treści G0 na numer 7355 koszt 3.69 PLN (3 PLN +23% VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszenie Wpisz kod: Powiększenie wyróżnienia o 6 punktów Wyślij SMS o treści G1 na numer 7636 koszt 7.38 PLN (6 PLN +23% VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszenie Wpisz kod: Powiększenie wyróżnienia o 9 punktów Wyślij SMS o treści G3 na numer 7936 koszt 11.07 PLN (9 PLN +23% VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszenie Wpisz kod: Quote
Ola_Skierniewice Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 O kurcze...nie było mnie tu jeden dzień, a tyle się wydarzyło - tyle nowych ogłoszeń KUBY - DZIĘKUJĘ :) Na facebooku Kuba ma oddzielne wydarzenie, ale w zasadzie martwica i nic się u niego nie dzieje, więc może nowe miejsca coś ruszą w jego sprawie...OBY :( Quote
MARGOL Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 dzisiaj wieczorem Kuba bedzie miał allegro!!!!!!! Quote
Lemoniada Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 A gdzie się ogłaszało psy żeby pojawiły się w gazecie Metro? Stamtąd też jest duży odzew :) Quote
Recommended Posts