Jump to content
Dogomania

KUBA w typie dobermana - desperacko szuka swojego człowieka (DS, DT)

Recommended Posts

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

u Kubusia bez zmian, no może poza tym że od jakiegos czasu ma towarzyszkę z którą dzieli boks - teraz to dopiero ciężko wejść do nich - skaczą , cieszą się i najlepiej od razu wyszłyby na spacer :) SZALONA DWÓJKA !

Posted

dzodzo jeśli stosunek do kotów miałby decydować o adopcji Kuby to ja zrobie wszystko żeby jakos to sprawdzić. Nie wiem, moge ewentualnie zawieżć Kube do koleznaki która ma 2 koty - czy to dobry pomysł, nie wiem.

Posted

Mysle ,ze mozna to zaobserwowac na spacerach. Jesli nie próbuje gonić np. ptaków ,czy czegos w ruchu.Jesli jest przyjazny do małych piesków ,napewno w stosunku do kotów nie bedzie zagrozeniem ,bo koty też potrafią psa ustawic. Mam dwa koty i wiele psów przewinęło się przez mój dom.Jesli były spięcia ,to bardzo krótkotrwałe. Koty co najwyzej zasiadły na szafie i z góry wszystko dogladały.Pomału zaczynały przyzwyczajac sie do nowego towarzystwa ,a pies też wiedział ,że one tu były pierwsze. Widać,że Kuba przepada za towarzystwem.Nie znosi byc sam.