Jump to content
Dogomania

KUBA w typie dobermana - desperacko szuka swojego człowieka (DS, DT)

Recommended Posts

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przypominamy o Kubie. na zdjęciu wygląda tak jakby szykował się na wystawę psów w pełni rasowych!!! Postawy pozazdrościłby mu niejeden doberman ;)

Posted

Margol ,przepraszam .Teraz kasowałam nieco wiadomosci i tafiłam na ten watek. Jakoś tak w nawale tych wszystkich bazarków ,watków ,zupełnie zapomniałam. Co chwile mam prosbę o ogloszenia i jakos tak sie pogubiłam .
Zrobie tylko ,musze miec tekst ,jakis nie bardzo obszerny i namiary do kogoś.

Posted

Javena napisał(a):
Margol ,przepraszam .Teraz kasowałam nieco wiadomosci i tafiłam na ten watek. Jakoś tak w nawale tych wszystkich bazarków ,watków ,zupełnie zapomniałam. Co chwile mam prosbę o ogloszenia i jakos tak sie pogubiłam .
Zrobie tylko ,musze miec tekst ,jakis nie bardzo obszerny i namiary do kogoś.

Javena, ogloszenia sa zrobione :) spokojnie i tak juz mi duuuuuzo pomogłaś przy psiakach. Nic sie nie martw :)

Posted

Dzwonił dziś do mnie jakiś chłopak z województwa podkarpackiego, który byłby zainteresowany Kubą, ale nie zrobił na mnie dobrego wrażenia. Nie chcę oczywiście kogoś pochopnie oceniać, ale to jakiś ziom był :) Spytałam go o powód zainteresowania akurat tym psem to odpowiedział mi "że kręcą go takie psy, groźne". Wyjaśniłam, że Kuba groźny na pewno nie jest. Chłopak jest z Lubaczowa - może ktoś może go sprawdzić? Jak będzie trzeba to zdobędę adres.
Chłopak podobno miał już dobermana i rottweilera....nie wiem, co myśleć...

Posted

[quote name='Ola_Skierniewice']No właśnie...chyba w kwestii adopcji Kubusia warto zaufać swojej kobiecej intuicji :)

no taaa, mój TZ mówi ża ja powinnam biuro detektywistyczne otworzyć :roll:
ale jak był ze mną na wizycie przedadopcyjnej to sam pytał o rzeczy o których ja bym nie wspomniała :)

Kubuś do góry

Posted

ten chłopak nie narobił sobie pozytywnej opinii :eviltong: ale może nie miał nic złego na myśli.. może chodziło mu tylko o to że lubi psy ras "groźnych" typu dobermany i rottweilery właśnie... nie wiadomo ;)

Posted

Kubus na spacerku (zdjęcie wykonane w pazdzierniku, wtedy jeszcze z Kuba spacerowała Barusia, teraz Bara juz za TM. Kiedy Bara znikneła z boksu KUBY, psiak był osowiały i nie chciał jesc.)