luka1 Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 to jest tak jak pies trafia do nas i trzeba mu natychmiast pomóc. Mojego bernardyna też dopiero jak wyszła sprawa z Kostkiem pod brzuchem zaczęłam macać - no i jest facet BENEK :evil_lol: Quote
Mysza2 Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 ale numer :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to może Kostka :):):) Quote
łolkiee Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 pani kostkowa :) po prostu. PS. Wreszcie udało moi się tu trafić, ktoś nie wysłał mi wątku...:x Quote
swagnieszka Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Ajula napisał(a):La Kosta :D :bigcool:... ładnie Quote
swagnieszka Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 luka1 napisał(a):to jest tak jak pies trafia do nas i trzeba mu natychmiast pomóc. Mojego bernardyna też dopiero jak wyszła sprawa z Kostkiem pod brzuchem zaczęłam macać - no i jest facet BENEK :evil_lol: to teraz trzeba zarządzić wymacanie wszystkich psiaków - może nam się dużo tutaj jeszcze pozmieniać na dogo ;) Quote
Pies Wolny Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Może w takim razie Grzesia ...... od Grzechotki lub Grzechotnicy :megagrin::megagrin::megagrin: dobra , wszystkie psole są nasze :lol!: . Quote
__Lara Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 to zmieńcie tytuł wątku, bo to żaden Kostek nie jest :) Quote
Jasza Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Ajula napisał(a):La Kosta :D Podoba mi się!! Quote
Lilek Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Ej, no ja się tak nie bawię. Ja tu facetowi serce okazuję, a to baba?:eviltong:Oj, ale kawał La Kosta wycięła!!!:evil_lol:Ale co tam, niech będzie. La Kosta też ślicznie, ino jak on(a) się czuje teraz? Lepiej onej? Muszę się przestawić na oną zamiast onego.:-D Quote
Jasza Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Na dobranoc podrzucimy Kosteczkę! Papatkiole - fajny bazar! TZ-towi pokazałam, mam nadzieję, że coś wybierze. Quote
swagnieszka Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 ja też podrzucę Panią Kostkę :evil_lol: i niech Dziewczyna nam tyje ;) Quote
elmira Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 [quote name='Pies Wolny']Może w takim razie Grzesia ...... od Grzechotki lub Grzechotnicy :megagrin::megagrin::megagrin: dobra , wszystkie psole są nasze :lol!: . Grzesia...ładnie:) Bo skrót od Piszczelki to ...Pisia?;) Quote
Pies Wolny Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 La Kosta też ładnie. Niech będzie : Grzesia la Kosta. Pisia :evil_lol: tyż piknie, ale ten .....pis to nie pikny. Nijak nie pikny. A może jaka fotencja ? Quote
luka1 Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 Ja też czekam na fotki - dowód bo już w nic nie wierzę. Jest trzeci rodzaj płci? ;) co by sie za tydzień nie okazało, że to jakies ono.:angryy: Quote
elmira Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 A ten pis, to ten trzeci rodzaj? A wiesz, że możliwe? Quote
Agnieszka_K Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 hihi niezły numer:) ale La Kosta brzmi pięknie i tak...wyrafinowanie:D jak się czuje psinka? Quote
basiek8 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Ale numer, a kiedy były chrzciny z Kostka na Mademoisel La Kostę? Quote
Iljova Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Dzisiaj trafiłam dopiero na ten wątek BUDRYSEK napisał(a):o boze! jak bym widziala naszego Gigancika (*) :( * ¤ * ¤ * ¤ * ¤ * ¤ * ¤ * ¤ * ¤ to była moja pierwsza myśl wspomnienie Gigancika :-( Powodzenia suniu "La Kosta"??? Zostajecie przy tym imieniu ??? Nie będę specjalnie pisać co myślę o takich "pseudo ludziach" bo brak mi słów. Nie mam już siły! Quote
bela51 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Dzisiaj dopiero tu weszlam. Brakuje słow, ale to wszyscy wiecie.. La Kosta - piękne imię. Quote
luka1 Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 Dziś ludzie przywieźli do nas kolejnego szkieletora - czarnego, pięknego labka. Pies niestety pojechał do przytuliska. Quote
swagnieszka Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 ... Boże, to chyba nigdy się nie skończy. Biedna piesiunia :placz: Quote
luka1 Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Nowe wieści od suni ". "Zmiana płci ;-)" znakomicie wpłynęła na formę Kosteczki. Wygląda o niebo lepiej, zresztą sami oceńcie. I to co najważniejsze - Kostka ZWALCZA SWÓJ LĘK PRZED CZŁOWIEKIEM - WYCHODZI JUŻ NA SPACERY i MERDA OGONEM!!!:-)" Quote
Recommended Posts