Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 229
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

z tego co wiem to maluchy juz same jedzą. May jeden DS i chyba jedzie w niedzielę psiur do łodzi więc pomyślałam ze Paulina mogłaby wziąć drugie do siebie i zostałby 5...ale to zawsze aż 5:( co z resztą?

Posted

Byłyśmy z Paulą na wizycie :)
Domek ok, Państwo widać zamożni, Pan pracuje w Royal Cannin, więc piesek karmę z najwyższej półki będzie miał ;)
Mają 7,5 rocznego synka, który bardzo się cieszy na przyjęcie psiaka - to on go wybrał. Dzieciak widać delikatny, myślę, że będzie dobrze postępował ze zwierzakiem. Wszystkie procedury Państwo znali, tylko jedna ich zaskoczyła - kastracja. Ale Pani powiedziała, że zrobią mu zabieg, bo to nawet lepiej, że uciekał nie będzie itp., a Pan to jak to facet, ale na kastracje przystaje ;)
Dla malucha mają już wszystko, kocyki, zabaweczki i inne cudaczne rzeczy :) Nie mogą się go doczekać :)
No, to tyle ode mnie, wg mnie dom spoko :)
Czekamy jeszcze na Paulę ;)

Offnę se też przy okazji - zapraszam na wątek ledwo żyjącego ON'ka, który jest na ulicy!!!
http://www.dogomania.pl/threads/203011-BARDZO-S%C5%81ABY-m%C5%82ody-ON-ek-b%C5%82%C4%85kaj%C4%85cy-si%C4%99-na-ul.Wroc%C5%82awskiej-Ciesielskiej?p=16383969#post16383969

Posted

chcieliście maluchy to macie:)
to wygląda jakby zjadały matkę żywcem:) a oglądając to mam wrażenie że w oczach mi sie dwoi i troi:)
[video=youtube;4mjjtnpILUo]http://www.youtube.com/watch?v=4mjjtnpILUo&feature=player_embedded[/video]

Posted

od chyba 2 tyg. jedzą same, karmę. Mała sunieczka pojedzie do nowego domku w pt lub sobotę, bo teraz adopcje są wstrzymane na czas nieobecności Magdy, odwiedza i dokarmia je jej tata

Posted

Dziewczyny, czy miałybyście możliwość dowieźć psiaki gdzieś dalej w stronę W-wy? Mam jakieś maile i telefony o szczeniory, a "moich" jest dwa, może będzie więcej sensownych domków...

Posted

Robie im ogłoszenia na adopcje.org

Przydałoby si eiwecej informacji o mamusi - czy zachowuje czystośc, jaka jest do ludzi, ile moze wazyć (jak dlamnie waga najlepiej określa wielkosc psa) albo jakaś fota przy człowieku.
CO do psiaków - to jakie one duze będą?

Posted

MI MI:) TEL W 1 POŚCIE:)
jak masz osobę to niech już sprawdza, a sami by po malucha przyjechali?

1 post zaktualizowany. Adoptowany już jest biało czarny chłopak, a jutro do DSów jedzie dziewczyna1 "stożkogłowa" i dziewczyna2 biało czarna. Miauczykotkowa pojedzie razem z sunia i od razu sprawdzi domek, a drugi już sprawdzony.

Posted

dt aktualny jak najbardziej odezwij się do Magdy.
mmd dzwonię do tego pana ale nie odbiera. Spróbuje jeszcze później.

Zostały 3 suczki 1 piesek. Mam na wszystkie chętnych:
piesek-ludzie z Piły - czy znacie kogoś z Piły do wizyty p/a?
suczka- dziewczyna studiuje i mieszka na czas szkoły w Zgierzu a docelowo mieszka w...Muszynie (chyba) myślę że wystarczy sprawdzić Zgierski adres,znacie kogoś?
suczka - Młodzi Państwo z Łodzi, których sprawdzi Paulina. Na tabene mieszkają na tej samej ulicy co pierwszy adoptowany psiak:)
no a czwarty idzie do Pauliny i znajdziemy mu lokum:)

a dla mamusi wydaje mi się że powinniśmy znaleźć jakiś DT bardziej dyspozycyjny.Bo Magda w/g mnie jest za bardzo zajęta i ma za dużo na głowie aby jeszcze opiekować się którymś tam z kolei psem.
macie jakiś pomysł kto by przygarnął taką biedną istotkę?