piechcia15 Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 CÓRKI :loveu::loveu::evil_lol: 3) najbardziej nieśmiała gdy ją wzięłam na ręce. Cała czarna, nieliczny mały krawacik biały. 4) dziewuszka biało czarna jak widac + dwie kropeczki na karku :loveu: 5) dziewczyna stożkogłowa jak widać się wyrobiła i nie odstaje od stada:) Quote
piechcia15 Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 Synowie :diabloti::diabloti: 1) synek - najmniejszy ze stada i ma ciut inny odcień sierści, wpadający w brąz. 2) synuś Quote
piechcia15 Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 myślę że można robić już dzieciakom ogłoszenia z zastrzeżeniem że do wydania powiedzmy od...1.03 dla okrągłej daty. Wydaje mi się że będą miały wtedy ok 7 tyg. To takie minimum. Telefon może byc do mnie: 692486565 [email protected] PROSIMY O POMOC W ROBIENIU OGŁOSZEŃ. Quote
piechcia15 Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 c.d córeczek 6) sunia, tylko biała bródka 7) cała czarna + chyba mały krawacik Quote
Tymonka Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 cudne są :) Ja też chcę takie maluszki ?? Tylko , żeby to chcenie szło w parze z możliwościami:shake: Quote
miauczykotek Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 piechcia, ale ty szybka jesteś z tym wystawianiem:loveu: Quote
Ada44 Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 - hm,,,no mam doświadczenie w relacji koty i pies, ale ten mój pies nigdy nie miał szczeniaczków,,,i prawdę mówiąc nigdy nie słyszałam o takim zachowaniu, może sunia broni szczeniaczki w ten sposób??? - no bo takie sikanie w miejsce zapachu innego zwierza to chęć dominacji,,,,,jak na spacerze pies wyczuje siku innego psa to przykrywa je swoim, chcąc zdominować jego zapach,,,, - a co do suni, to bardzo przypomina jamnika długowłosego,,,,w każdym razie na tych zdjęciach,,,, Quote
miauczykotek Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 asik007 z tymi tymczasami dla maluchów to byś mi uratowała życie:-) Bo zacznie się pewnie niezły bałagan, jak te małe zaczną wychodzić z kojca... Quote
madzik770 Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 mam jedną chętną na DS,podam jej numer telefonu,piechcia15.Niech sobie kobita zadzwoni Quote
Maniutka zara Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 [quote name='piechcia15']no i proszę bardzo oto foto relacja z mojej wizyty:D:) maluchy szybko rosną. Chyba podwoiły wielkość od ostatniej wizyty. Gryzą się, wariują, robią kupy, potem w nie włażą :loveu: a potem idą spać :loveu: matka od nich uciekła i tylko dogląda co jakiś czas:) Pani Mama :loveu: nie wybrała sobie najlepszego tła do zdjęć no ale cóż:) Ma ok 2-3lat. Nie jest specjalnie pro ludzka. Raczej ostrożna i oschła w uczuciach. Sunia bardzo spokojna, ładnie i spokojnie chodzi na smyczy. Toleruje psy, koty też ale z dystansem. A właśnie...która ma doświadczenie w relacjach kot-pies. Bo ona po złości sika w kocie miejsca. Idzie i celowo leje w ich pokoju.Czemu ?:-( Koniecznie trzeba szukać jej DT po wykarmieniu małych czyli powiedzmy od marca. Widzę,ze Tośka poczuła się znacznie pewniej :) myślę,że to siusianie może być tego oznaką. Quote
piechcia15 Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 Madziu podaj jej mój nr aby do mnie zadzwoniła, bo ja juz za dużo kasy wydaje na telefony:( tak tak sunia przypomina jamniora połączonego z tramwajem:) tyle że mordkę ma krótszą. Quote
Tymonka Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Bardzo proszę o pomoc , Manta ma domek super domek , ale pozostał dług w hotelu musimy go spłacić do 10 , czyli mamy 2 dni , a brakuje 200 zł . Błagam o pomoc !!! http://www.dogomania.pl/threads/195827-Manta-ma-domek-ale-d%C5%82ug-pozosta%C5%82-(/page13 Quote
mmd Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Dobrze Wam idzie... Jeszcze ogłoszeń nie było, a już dwa psiaki możliwe, że zaklepane. Quote
paula1977 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 jeśli nadal jest taka potrzeba mogę zabrać na tymczas któregoś szczylka :) Quote
piechcia15 Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 Madziu czy wysyłałaś mi to pw?bo nic do mnie nie doszła. Czy poprostu dałaś ludziom mój numer? Quote
madzik770 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 podałam im twój numer telefonu,mają dzwonić Quote
miauczykotek Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 paula1977 napisał(a):jeśli nadal jest taka potrzeba mogę zabrać na tymczas któregoś szczylka :) paula1977 - dziękotki:-) Potrzeba jest, ale najwcześniej chyba za jakieś dwa tygodnie, chociaż małe już dają mi nieźle popalić...:razz: A skąd jesteś? Quote
paula1977 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 z Łodzi, z retkini :) niech szczylki rosną spokojnie.. Quote
piechcia15 Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 słuchajcie, maluchy zaczynają coraz bardziej dokazywać. Musimy już szukać/sprawdzać dt/ds aby powiedzmy za ok 2 tyg. je już wydać. wiem, ze pojawiały się tu jakieś propozycje, a więc... POPROSZĘ ABY OSOBY CHĘTNE DAĆ MALUCHOM DT/DS JESZCZE RAZ ZGŁOSIŁY SIĘ TU NA WĄTEK POTWIERDZAJĄC SWOJĄ WOLĘ. Musimy ostro się za to zabrać, bo czas leci nieubłaganie. Proszę także o pomoc w ogłaszaniu, bo maluchy chyba jeszcze nie mają ogłoszeń?? paula1977 zadzwoń do mnie w sprawie dt to obgadamy sprawę (692486565) Madzik co z tymi ludźmi na ds?masz z nimi kontakt? Asiu zgłoś sie tutaj i napis o tym dt co ty niby masz?trzeba juz zacząć działać!! Quote
Madzik77 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 dziewczyna w week wziela jakiegoś innego kundelka ;( Quote
Recommended Posts